Η Ελένη Μενεγάκη έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο για τον συμμαθητή Λιάγκα και προέβλεψε το μέλλον Παπίλα

Κατερίνα Μπούσιου
Η Ελένη Μενεγάκη έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο για τον συμμαθητή Λιάγκα και προέβλεψε το μέλλον Παπίλα

Η νέα εκπομπή της Ελίνας Παπίλα «Είμαστε μαζί» μπορεί να απογοήτευσε ως περιεχόμενο αλλά όλοι σήμερα σχολιάζουν πόσο καλή παρουσιάστρια είναι. Η «βασίλισσα» Ελένη Μενεγάκη με την διορατικότητά της, πήγε το θέμα ένα βήμα προς το μέλλον. 

Αυτό που συνέβη σήμερα το λες και πρωτοφανές, καθώς από το πρωί έχει προκύψει μία ολόκληρη διακαναλική συζήτηση για τις πρώτες εντυπώσεις της νέας εκπομπής της Ελίνας Παπίλα στον Αντ1.

Σε αυτή τη συζήτηση ήρθε μία νέα ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ της Ελένης Μενεγάκη και του παλαιού συμμαθητή της Γιώργου Λιάγκα και κάπως έτσι βγήκε και το spoiler για το μέλλον της Ελίνας Παπίλα. Το οποίο δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έδωσε ένα παράδειγμα για αυτό.

https://www.instagram.com/p/Cp3Ux0OIsxM

«Γεια σου ρε συμμαθητή»

Το «Είμαστε μαζί» η νέα εκπομπή της απογευματινής ζώνης του Σαββατοκύριακου στον Αντ1 με παρουσιάστρια την Ελίνα Παπίλα , ήταν για να το πούμε κομψά, η μεγαλύτερη αστοχία της φετινής σεζόν. Μία εκπομπή χωρίς project με δυστυχώς, άστοχο πάνελ να πλαισιώνει την παρουσιάστρια (ικανοί να κάνουν κάτι άλλο αλλά όχι για να είναι δίπλα της) και ένα κοινό στο στούντιο που ακόμη δεν έχουμε καταλάβει το νόημα της ύπαρξής του.

Ένα παράδειγμα μόνο θα σας πούμε. Στην χθεσινή εκπομπή καταναλώθηκαν 25 λεπτά πολύτιμου τηλεοπτικού χρόνου με την Νεφέλη Μεγκ να μας αναλύει τα emoticons της νέας εποχής. Θέμα ενός βίντεο του λεπτού και πολύ σας λέω.

https://www.instagram.com/p/Cp-fxlzodn8

Σε αντίθεση με τον Γιώργο Λάγιο , τον Αντώνη Βλοντάκη και την Νεφέλη Μεγκ, η Ελίνα Παπίλα ήταν μία όαση στην θεματολογική έρημο. Εύστοχη, χαρούμενη, με πολύ ωραία ελληνικά, γρήγορη χωρίς να είναι φλύαρη και πολύ καλά καταρτισμένη στις συνεντεύξεις της.

Αυτό το οξύμωρο του νέου εγχειρήματος το σχολίασαν σήμερα αρκετοί παρουσιαστές. Και όλοι φυσικά συμφώνησαν ότι είναι δυστυχώς άδικο για μία τόσο καλή παρουσιάστρια, αυτού του είδους η εκπομπή.

Το θέμα συζητήθηκε και από την Ελένη Μενεγάκη και τους συνεργάτες της. Με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να ξεκινά το θέμα - όσο και να σου φανεί περίεργο - από τον Γιώργο Λιάγκα: «Όλοι δουλεύουν για τον Λιάγκα. Έχω κόλλημα με τον φιλαράκο μου. Χθες να δεις. Μου έστειλε ένα «σεντόνι» ως μήνυμα. Αν μπορούσα να το διαβάσω θα είχα κοπέλα. Τον παίρνω τηλέφωνο και μου γράφει «είμαι με τα παιδιά». Α, εσύ να είσαι με τα παιδιά και εγώ να διαβάσω το σεντόνι μήνυμα; Θυμάστε όμως που είχε κάνει πρόταση στην Παπίλα; Σα να τους είπε «κάντε τώρα ότι κάνετε εκεί και από Σεπτέμβριο εδώ». Έτσι είχε κάνει και στο «Σπάτα live» που καταλήξαμε όλοι μαζί του μετά στο Πρωινό».

Η Ελένη φυσικά βρήκε αφορμή να συνεχίσει μία εκ του μακρόθεν ανταλλαγή μηνυμάτων και εκείνη με τον Γιώργο. Την περασμένη εβδομάδα είχε πει ότι αισθάνεται πως έχει χάσει τελευταία το χιούμορ του ο παλιός της συμμαθητής και εκείνος με την βοήθεια των συνεργατών του, ζήτησε σήμερα να μη χάσουν το χιούμορ τους όπως λέει η Ελένη.

Και του έστειλε εκ νέου, αλλά δίνοντας μας εύστοχα την δική της εξήγηση για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελίνας: «Τα βλέπει τα αστέρια που λάμπουν ο Γιώργος και τα θέλει δικά του ο Δίδυμος. Γεια σου ρε συμμαθητή. Με μνημονεύεις, σε μνημονεύω ξεκάθαρα».

https://www.instagram.com/p/CpNKAWuonrb

Η «βασίλισσα» της μεσημεριανής ζώνης έδειξε την προτίμησή της στην Ελίνα και δικαιολόγησε εν μέρει την απόφασή της να δεχθεί την πρόταση του καναλιού, έστω και αν καταλάβαινε πως δεν ήταν έτοιμη η εκπομπή: «Όταν έρχεται ένα κανάλι και σου δίνει την ευκαιρία να παρουσιάσεις μία εκπομπή, αλήθεια πόσο εύκολα λες το όχι; Μπορεί να μην είναι ακριβώς όπως το ήθελες στημένο και να μην έχει τελειοποιηθεί αλλά για να λέμε αλήθειες είναι εύκολο να πεις όχι;»

Η αλήθεια για το μέλλον της παρουσιάστριας βρίσκεται κάπου στη μέση. Σίγουρα ο Αντ1 κάνει σχέδια για το μέλλον μαζί της. Και αυτή η εκπομπή λειτουργεί ως πειραματισμός. Αν το πείραμα πετύχει τότε έχει θέση στην πρωινή ζώνη του καναλιού και της αξίζει μάλιστα.

Τώρα μαζί με τον Λιάγκα, μετά τον Λιάγκα, είναι κάτι που θα συζητηθεί προς το καλοκαίρι. Υπάρχει ένα σενάριο που συζητιέται τις τελευταίες ημέρες στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια.

Όλα θα εξαρτηθούν από την αποχώρηση του Γιώργου Παπαδάκη, την ανάληψη της εκπομπής από την Μαρία Αναστασοπούλου και το «σπάσιμο» σε δύο ακόμη εκπομπές. Μία με τον Γιώργο, μία με την Ελίνα. Κατά τα πρότυπα του Mega και αυτή η σκέψη καθόλου κακή δεν είναι.