«Όλα γύρω σου γυρίζουν» Νικόλ Σαραβάκου: Η 27χρονη τραγουδίστρια έχει υπέροχο look και DNA επιτυχίας

«Όλα γύρω σου γυρίζουν» Νικόλ Σαραβάκου: Η 27χρονη τραγουδίστρια έχει υπέροχο look και DNA επιτυχίας

Το τραγούδι του Σάκη Ρουβά που έγραψε η μητέρα της Βίκυ Γεροθόδωρου για εκείνη και ο μπαμπάς Δημήτρης Σαραβάκος, ο «Μητσάρας» των γηπέδων και ο ήρωας της ζωής της. 

Η 27χρονη σήμερα Νικόλ Σαραβάκου έκανε τα πρώτα της βήματα στην μουσική το 2015 και είπε απλά ένα «Πρόβα πάμε» ανοίγοντας αθόρυβα αρχικά, το δικό της κεφάλαιο στη δισκογραφία. Ο τίτλος του πρώτου της άλμπουμ έδειχνε μία αυτοσυγκράτηση αλλά μετά από 8 χρόνια η νεαρή τραγουδίστρια βρήκε τη «Συνταγή».

Από την αρχή μέχρι σήμερα τόσο η μαμά της και γνωστή στιχουργός Βίκυ Γεροθόδωρου, όσο και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Σαραβάκος, ήταν οι φύλακες άγγελοί της. Αλλά ποτέ δεν την άφησαν να ζήσει στην σκιά των δικών τους επιτυχιών. Η Νικόλ κάνει σταθερές επαγγελματικές επιλογές και δεν ρισκάρει αλλαγές ούτε και στο look της.

https://www.instagram.com/p/CaEN-amjJba

Ο μπαμπάς «Μητσάρας» και η ομοιότητα με την μαμά

Από την πρώτη ματιά και δίχως σκέψη όταν βλέπεις την Νικόλ δίπλα στην μαμά της Βίκυ Γεροθόδωρου, δεν είναι δυνατόν να μη παρατηρήσεις την εκπληκτική τους ομοιότητα.

https://www.instagram.com/p/CnF5Bkbjww6

Η νυν στιχουργός γνωρίστηκε με τον άσσο του Παναθηναϊκού Δημήτρη Σαραβάκο, όταν δούλευε ως αεροσυνοδός. Όταν αποφάσισαν να κάνουν οικογένεια και μόλις απέκτησαν την μοναχοκόρη τους, αποφάσισε να προσγειωθεί στη βάση της και να ασχοληθεί με την ανατροφή της, κάνοντας όμως και μία επαγγελματική αλλαγή.

https://www.instagram.com/p/CiWEdtPDJMi

Ως στιχουργός έχει δημιουργήσει σπουδαία τραγούδια και έχει συνεργαστεί με τα εμπορικότερα ονόματα της μουσικής. Το «Λάθος» της Μελίνας Ασλανίδου αλλά και το «Όλα γύρω σου γυρίζουν» του Σάκη Ρουβά για παράδειγμα είναι δικοί της στίχοι, αλλά θα την αδικήσουμε αν διαλέξουμε μόνο αυτά από τα πάνω από 100 τραγούδια που έχει γράψει.

Θα σου πω μόνο πως αυτό το τραγούδι του Σάκη γράφτηκε από την Βίκυ Γεροθόδωρου ως αφιέρωση στην κόρη της.

Από την μαμά της η Νικόλ κληρονόμησε την αγάπη της για την μουσική που ξεκίνησε βλέποντας σε ένα ταξίδι με τους γονείς της στο εξωτερικό όταν ήταν μικρή, το «Φάντασμα της Όπερας». «Έχω όνειρο κάποια στιγμή να παίξω σε μιούζικαλ, απλά δεν έτυχε ακόμη», όπως είπε στην πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσηβρίαν».

Η νεαρή τραγουδίστρια ποτέ δεν ένιωσε ως βάρος το όνομα και την επιτυχία των γονιών της. Το πρώτο διάστημα μάλιστα, όταν την ρωτούσαν για το επίθετό της και αν έχει σχέση με τον γνωστό ποδοσφαιριστή, απαντούσε χιουμοριστικά πως ήταν συνωνυμία. Αλλά όταν ακούει από φιλάθλους να συνεχίζουν να αποκαλούν τον μπαμπά της ως «Μητσάρα» φουσκώνει από περηφάνια όπως έχει πει.

«Δεν το' χω βιώσει ποτέ ως κάτι περίεργο το ότι οι γονείς μου είναι γνωστοί. Είναι τόσο προσγειωμένοι και οι δύο που για μένα είναι απλά οι γονείς μου. Τον μπαμπά μου δεν τον έχω ζήσει στο γήπεδο. Έχω ακούσει τα καλά που μου έχουν μεταφέρει, με τα συνθήματα και τα λοιπά. Πηγαίνω μόνη μου και παρακολουθώ αγώνες. Ο πατέρας μου δουλεύει στην ομάδα».

Η Νικόλ με την μαχητικότητα της, κληρονομιά από τον μπαμπά της, συνεχίζει να χαράσει τον δικό της δρόμο στην μουσική με πιο δυναμικό τρόπο και μας χάρισε πριν λίγους μήνες ένα υπέροχο τραγούδι τη «Συνταγή» σε συνεργασία με τον Φοίβο Δεληβοριά.

Το τραγούδι την αντιπροσωπεύει και ως τίτλος και ως είδος μουσικής, γιατί η Νικόλ δεν βάδισε ποτέ στα σίγουρα, δεν συμβιβάστηκε και κυρίως αρνήθηκε να μπει σε ένα συγκεκριμένο μοτίβο μουσικής, απλά για να κάνει το μεγάλο hit.

Στο video clip έχουμε και την συνεργασία του σεφ Γιώργου Τσούλη.

Αν κάτι χαρακτηρίζει την Νικόλ τα τελευταία χρόνια είναι και η σταθερότητα στις επιλογές του ρομαντικού look της. Και διατηρεί τα μακριά πλούσια μαλλιά της, όπως ακριβώς και η μητέρα της.