Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε στην καρδιά μας την ημέρα που η μητέρα της Μίνα θα είχε γενέθλια

Πατούλια Κατερίνα
Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε στην καρδιά μας την ημέρα που η μητέρα της Μίνα θα είχε γενέθλια

«Χαρούμενα γενέθλια εκεί πάνω μανούλα μου..Εκεί πάνω που σαι για πάντα κορίτσι..Μου λείπεις..», έγραψε χαρακτηριστικά η Σίσσυ.

Ανήμερα της Γιορτής της Γυναίκας, η μητέρα της Σίσσυς Χρηστίδου, Μίνα, που έφυγε πέρσι από τη ζωή, θα γιόρταζε τα γενέθλιά της.

Τις σημαντικές ημέρες για την ίδια, εκείνες που η παρουσιάστρια νιώθει πιο έντονα την απουσία της μαμάς, φροντίζει να την θυμάται πάντα με λέξεις τρυφερές, λέξεις που συγκινούν:

Χαρούμενα γενέθλια εκεί πάνω μανούλα μου..

«Tα μικρά κορίτσια μας, φωλιάζουν στην καρδιά μας όταν γινόμαστε γυναικες..
Ριζώνουν μέσα μας και μας ακολουθούν..

Σε αυτές γυρνάμε πάντα και η δικές τους φωνές μας οδηγούν..
Για αυτές γίνονται όλα και αυτές κάνουμε περήφανες..
Τα μικρά κορίτσια μας, είναι οδηγοί και έχουν πάντα τη σωστή απάντηση.. μας θυμίζουν τη διαδρομή.. αρκεί να τις θυμόμαστε.. να τις ακούμε..

Κράτα την φωνή της δυνατή μέσα σου γυναίκα.
Γιατί μόνο τότε θα χαθείς.. μόνο αν χαθεί αυτή..
Χρόνια πολλά κορίτσια μου..

8.3.23
Χαρούμενα γενέθλια εκεί πάνω μανούλα μου..
Εκεί πάνω που σαι για πάντα κορίτσι..
Μου λειπεις..», έγραψε η Σίσσυ χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CpiYnQPIURL

Είχε προηγηθεί η δημοσίευση της Χρηστίδου ανήμερα της ημέρας κατά του καρκίνου αλλά και της ημέρας που η μητέρας της έφυγε από τη ζωή, της 4ης Φεβρουαρίου. Τότε η παρουσιάστρια έγραψε:

https://www.instagram.com/p/CoQPF8vIJlH

«4 Φεβρουαρίου ~ Η μέρα που γεννήθηκε ο μπαμπάς. Η μέρα που έφυγε η μαμά. Χρόνια πολλά μπαμπάκα μου. Δεν ήταν τυχαία η μέρα αυτή… τη μέρα αυτή τη διάλεξε… την περίμενε… Σήμερα γιορτάζω και τους δυο σας… Την αγάπη σας… που έλαβα, που έζησα, που είχατε, που έχετε! Η ευλογία να βλέπεις τους γονεις σου χέρι χέρι.. μέχρι το τέλος… Να μην έχω δει ούτε ένα καβγά… ούτε έναν… και ποιος να με πιστέψει… Οι δυο σας απέναντι στον κόσμο όλο… πάντα από την ίδια πλευρά… Η αγάπη σας… Τα λουλούδια που της έφερνες και γελούσε… «δεν έπρεπε βρε Θόδωρε» σου έλεγε, αλλά εσύ ήξερες… τα γράμματα που της έγραφες, τα γράμματα που μας γράφεις, η φροντίδα, η ανιδιοτέλεια… κάθε μέρα… η αγάπη…
Έτσι έμαθα πως είναι η αγάπη… Έτσι έμαθα να μην αντέχω τίποτα λιγότερο… Γιατί άμα ζήσεις αγάπη σαν αυτή, δεν μπορεί κανείς να σε πείσει πως δεν υπάρχει… Σας αγαπώ».

https://www.instagram.com/p/CdTbLrKoPcz

To καλοκαίρι του 2021 η Σίσσυ Χρηστίδου κοινοποίησε ένα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube εξηγώντας στους ακόλουθούς της ότι έχει εξαφανιστεί, γιατί βιώνει μια δύσκολη κατάσταση. Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγεία της μητέρας της και εξήγησε ότι έπασχε από χρόνια μυελοδυσπλαστική λευχαιμία.