Γιατί σαν τη Χαλκιδική δεν έχει: Η Σίσσυ Χρηστίδου κάνει Πάσχα με τον αδελφό της μετά το Ντουμπάι

Γιατί σαν τη Χαλκιδική δεν έχει: Η Σίσσυ Χρηστίδου κάνει Πάσχα με τον αδελφό της μετά το Ντουμπάι

Γιάννης και Σίσσυ #TheChristidians. Η υπέροχη φωτό και σχέση της Σίσσυς με τον αδελφό της Γιάννη από τα παιδικά τους χρόνια μέχρι και σήμερα. Ο θάνατος της μητέρας τους που τους έδεσε ακόμη περισσότερο. 

Η Σίσσυ μετά το μικρό ταξίδι της στο Ντουμπάι, επέστρεψε στον τόπο καταγωγής της για να κάνει Πάσχα για μία ακόμη χρονιά στο εξοχικό της οικογένειας στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής.

Μαζί με τους γιους της, τον πατέρα της, μα κυρίως με την οικογένειά του αδελφού της Γιάννη. Η δική τους σχέση είναι αξιοζήλευτη. Γιατί χωρίς εκείνον πολλά πράγματα στη ζωή της Σίσσυς Χρηστίδου θα ήταν διαφορετικά. Γιατί οι δυό τους είναι οι ατρόμητοι #TheChristidians.

https://www.instagram.com/p/CeJxxDuIFtS

Η υπερπροστατευτική μεγάλη αδελφή

Ο Γιάννης Χρηστίδης τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ένας πετυχημένος επιχειρηματίας. Η ιδέα που είχε μαζί με τους συνεργάτες του, να ανοίξουν πρωτότυπα μικρά μαγαζιά με γλυκό street food, το γνωστό Jerry's Food Truck πέτυχε όχι μόνο στην Θεσσαλονίκη, αλλά και στην Αθήνα.

«Το πόσο χαίρομαι που ο αδελφός μου ασχολείται με γλυκά, δεν φαντάζεσαι», όπως είχε πει. Ο κατά δύο χρόνια μικρότερος γαλανομάτης αδελφός της Σίσσυς, σπάνια προβαλλόταν δημόσια και σπανιότερα μιλούσε για την υπέροχη σχέση που είχε μαζί της. Πριν από δύο χρόνια όμως της είχε κάνει έκπλημη για τα γενέθλιά της.

Και όπως συμβαίνει με όλα τα αδέλφια, αρχικά ήταν ανταγωνιστική: «Μέχρι τα 18 της η Σίσσυ δεν ήταν καθόλου προστατευτική. Αντιθέτως με απέφευγε. Με το που έφυγε από το σπίτι και ξεκίνησε τη δική της καριέρα, εκεί ήταν που δεθήκαμε. Περισσότερο εγώ προσπαθούσα να χωθώ στην παρέα της Σίσσυς. Ήθελα λίγη προσοχή, λίγη σημασία. Ως μεγαλύτερη αδελφή είχε φάει πρώτη όλα τα «σκάγια».

christidoumama.jpg

Εκείνος και ο πατέρας της Σίσσυς, της έχουν σταθεί σε όλες τις ευχάριστες αλλά και λίγο πιο δύσκολες στιγμές. Από το διαζύγιο της, μέχρι τον θάνατο της μητέρας της που ήταν κοινή θλίψη και για τους τρεις.

https://www.instagram.com/p/Ce_LgdkoOmx

Η Σίσσυ εκτός από τους γιους της, έχει αυτούς τους δύο άντρες της οικογένειας ως θησαυρό ζωής. Και λατρεύει τα δύο παιδιά του αδελφού της, την 10χρονη Ραφαέλα και τον 8χρονο Θοδωρή.

Μπορεί να περνούν χωριστά το Πάσχα αλλά η Σίσσυ Χρηστίδου είναι η καλύτερη νονά για τη μικρή Ada

Πριν από μερικές εβδομάδες η παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει ότι από τύχη ο αδελφός της δεν ταξίδευε με τον τραίνο που συγκρούστηκε στα Τέμπη και ήταν η μοναδική στιγμή που λαχτάρησε πραγματικά, μέχρι να μάθει ότι είχε «χάσει» το δρομολόγιο: «Και ο αδελφός μου έμπαινε σε αυτό το τρένο γιατί φοβάται τα αεροπλάνα. Είχα αυτές τις στιγμές απόγνωσης γιατί κοιμήθηκα με την πληροφορία πως ο αδελφός μου θα ταξίδευε με αυτό το τρένο. Τελικά πήρε το αεροπλάνο γιατί δεν πρόλαβε».

https://www.instagram.com/p/CYhMla8oYcp

Σήμερα έκαναν την πρώτη βόλτα στην παραλία με τα παιδιά τους και την σύζυγο του αδελφού του και όπως παρατηρήσαμε στην λεζάντα της ανάρτησης που έκανε η Σίσσυ στο προφίλ της στο Instagram, με τον αδελφό της αποκαλούνται πια ως οι Kardashians. Mόνο που εδώ έχουμε τους #TheChristidians.

https://www.instagram.com/p/CrD8K5yIvf6