Tα πιο μαγικά Χριστούγεννα έρχονται για Bradley Cooper & Irina Shayk μετά την επανασύνδεση

Μαρία Ροδίτη
Tα πιο μαγικά Χριστούγεννα έρχονται για Bradley Cooper & Irina Shayk μετά την επανασύνδεση

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Ο Bradley Cooper και η Irina Shayk πέρασαν μαζί το Thanksgiving Day και τώρα κάνουν σχέδια για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Η μεγάλη αγάπη μεταξύ τους και η επιθυμία για ένα ακόμη παιδί.

Μπορεί το 2019 να αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους όμως τους τελευταίους μήνες είναι και πάλι μαζί. Ο Bradley Cooper και η Irina Shayk επανασυνδέθηκαν και πηγές αναφέρουν στη HollywoodLife ότι οι δυο τους ήδη κάνουν σχέδια για τις διακοπές των Χριστουγέννων, φυσικά μαζί με την 5χρονη κόρη τους, Lea.

Αναμενόμενο αν σκεφτείς ότι το ζευγάρι πέρασε μαζί τη Thanksgiving Day στην Αμερική αλλά και μέρος των καλοκαιρινών διακοπών τους στις Μπαχάμες.

Bradley Cooper & Irina Shayk πήραν μια πολύ ευχάριστη απόφαση για την οικογένειά τους

«Τα ψώνια και τα σχέδια για τα Χριστούγεννα έχουν ξεκινήσει»

«Ο Bradley λατρεύει να κάνει τα πάντα τέλεια τα Χριστούγεννα για τη Lea, οπότε τα ψώνια και τα σχέδια έχουν ήδη ξεκινήσει», ανέφερε στη HollywoodLife πηγή από το περιβάλλον του 47χρονου ηθοποιού.

https://www.instagram.com/p/CljxBMsNV0O

Και πρόσθεσε: «Είναι πλέον 5 ετών, επομένως είναι στην τέλεια ηλικία για να κάνει λίστες για τον Άγιο Βασίλη και όλα τα άλλα μαγικά πράγματα. Και της αρέσει να είναι μαζί με τη μαμά και τον μπαμπά της, οπότε ο Bradley είναι πολύ χαρούμενος που αυτός και η Irina μπορούν να κάνουν μαζί Χριστούγεννα. Ωστόσο, δεν το κάνουν μόνο για τη Lea, αλλά είναι ενθουσιασμένοι που περνούν χρόνο μαζί. Είναι πολύ χαρούμενοι με το πώς εξελίσσονται τα πράγματα μεταξύ τους».

Το Thanksgiving Day και το χρονικό της σχέσης Cooper-Shayk

Ο ηθοποιός και το μοντέλο πέρασαν μαζί φέτος την Ημέρα των Ευχαριστιών, σύμφωνα με το PEOPLE (δες και τις φωτογραφίες παραπάνω). Μια πηγή ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η Irina είναι «πολύ χαρούμενη» με τον πρώην της και πατέρα του παιδιού της, καθώς συνεχίζουν να περνούν όλο και περισσότερο χρόνο μαζί. Ενώ άλλη πηγή από το περιβάλλον της Irina Shayk ανέφερε αποκλειστικά στο HollywoodLife ότι αυτές οι γιορτές «είναι λίγο διαφορετικές» για τους ερωτευμένους γονείς.

«Η Irina ανυπομονεί πραγματικά να περάσει τα Χριστούγεννα με τον Bradley και τη Lea. Αν και έχουν διατηρήσει μια εξαιρετικά υγιή σχέση μεταξύ τους όλα αυτά τα χρόνια, αυτή η περίοδος των γιορτών είναι λίγο διαφορετική. Είναι πιο κοντά από ό,τι ήταν εδώ και πολύ καιρό και η Irina είναι ενθουσιασμένη που είναι μαζί και θα γιορτάσουν τα Χριστούγεννα ως οικογένεια», πρόσθεσε η πηγή.

Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε ότι ο Bradley και η Irina δεν έχουν σχολιάσει τις φήμες επανασύνδεσης, όμως οι φωτογραφίες με τους δυο τους την Ημέρα των Ευχαριστιών, «μιλούν» από μόνες τους.

Το love story, ο χωρισμός του ζευγαριού και η επιθυμία για ένα ακόμη παιδί

Η Irina Shayk και ο Bradley Cooper ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2015. Τον Μάρτιο του 2017 υποδέχτηκαν την κόρη τους Lea και τα πράγματα έδειχναν να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο μεταξύ τους, μέχρι το 2019, όταν και ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

Φαίνεται, ωστόσο, ότι τώρα δίνουν άλλη μια ευκαιρία στη σχέση τους, κάτι που με τον τρόπο του επιβεβαιώνει και ο στενός κύκλος του ζευγαριού. «Είναι προφανές ότι υπάρχει πολλή αγάπη μεταξύ τους και το όμορφο είναι ότι σε όλη τη διάρκεια του χωρισμού τους, κατάφεραν να διατηρήσουν αυτή την καταπληκτική φιλία», ανέφερε χαρακτηριστικά στη HollywoodLife πρόσωπο από το περιβάλλον τους.

Ο δεσμός ανάμεσα στο ζευγάρι είναι πολύ ισχυρός και, μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Bradley και η Irina σκέφτονται να κάνουν ακόμη ένα παιδί. «Σκέφτονται να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Προσπαθεί να μείνει έγκυος η Irina», ανέφερε πηγή από το περιβάλλον του Bradley Cooper στην Page Six. Άλλη πηγή αποκάλυψε, επίσης, στο PEOPLE ότι στην Irina έλειψε πολύ ο Bradley. «Αισθάνεται πολύ περήφανη που μπόρεσαν να τα πάνε καλά και να είναι δίπλα στην όμορφη κόρη τους. Η Irina λατρεύει να παρακολουθεί τον Bradley με την κόρη τους. Είναι υπέροχος μπαμπάς. Θα ήθελε να είναι ξανά μαζί», συμπλήρωσε η πηγή.