Ακόμα μια ημέρα, ακόμα μια 23χρονη φημολογούμενη αγαπημένη του Leonardo Di Caprio

Ακόμα μια ημέρα, ακόμα μια 23χρονη φημολογούμενη αγαπημένη του Leonardo Di Caprio

Η Gigi Hadid αποδείχτηκε μάλλον μεγάλη για τον Leonardo Dicaprio ο οποίος επέστρεψε και πάλι στο γνωστό του μοτίβο: Νέα σύντροφος κάτω των 25 ετών.

Καιρό είχαμε να δούμε και τον Leonardo Dicaprio με τη Gigi Hadid και γενικά τον Leonardo Dicaprio με κάποια νέα αγαπημένη αλλά να, που το έτος που φεύγει, φαίνεται πως έφερε ένα νέο κορίτσι στον Leo.

Νέος έρωτας

Ο 48χρονος γόης του Τιτανικού απόλαυσε πρόσφατα ένα δείπνο με μια καστανή καλλονή, την Victoria Lamas που πηγές της Page Six επιμένουν πως δεν μιλάμε για νέο έρωτα. Η διευκρίνηση πάντως ήρθε μετά από φωτογραφίες των δύο ηθοποιών να φεύγουν από το Bird Streets Club αποχωρώντας χώρια μεν αλλά αργότερα εθεάθησαν στο ίδιο αυτοκίνητο.

Το ρεπορτάζ θέλει την Victoria και τον Leonardo, να ήταν μαζί σε ένα δείπνο με πολλούς φίλους αλλά φρόντισαν να μην καθίσουν δίπλα δίπλα ενώ και στο αυτοκίνητο που βρέθηκαν μαζί, υπήρχαν κι άλλα άτομα δίπλα τους. Πάντως, τα γέλια δεν έλειψαν ανάμεσα στην 23χρονη και τον γόη του Hollywood που μετά τον χωρισμό του Camila Morrone, δεν έχει σταματήσει να διασκεδάζει.

Ο βραβευμένος με Oscar ηθοποιός μέχρι πρότινος προτιμούσε την ιδιότητα του μοντέλου στις αγαπημένες του αλλά αυτή τη φορά, βρήκε μια καλλονή που είναι ηθοποιός με μπαμπά ηθοποιό. Βλέπεις η Victoria είναι κόρη του 64χρονου ηθοποιού Lorenzo Lamas.

https://www.instagram.com/p/CaD3b4cFGjG

Αποτελεί μυστήριο πάντως, πότε και με ποιον τρόπο τελείωσε ο σύντομος δεσμός του Leonardo με την Gigi Hadid.

Η κατάρα στις σχέσεις του Leonardo DiCaprio

Και να που επαρχόμαστε θέλοντας και μη στη θεωρία που θέλει τον Leonardo για τις σχέσεις μόνο με κοπέλες κάτω των 25 ετών.

Ο 47χρονος γόης του Hollywood, τα τελευταία 20 χρόνια δεν έχει κάνει ποτέ δεσμό με γυναίκα άνω των 25 ετών και όλοι οι χωρισμοί του λάμβαναν χώρα με το που οι διάσημες πάντα κοπέλες του έμπαιναν στα 25!

Το κορίτσι του Leonardo Dicaprio έγινε 25 ετών και οι φήμες χωρισμού ξεκίνησαν