Τα κομψά looks της Κατερίνας Καινούργιου στην Νέα Υόρκη & η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Τα κομψά looks της Κατερίνας Καινούργιου στην Νέα Υόρκη & η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Η παρουσιάστρια και οι φίλες της γιόρτασαν το Πάσχα στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ και δεν σταμάτησαν να δημοσιεύουν υπέροχα στιγμιότυπα από το ταξίδι τους στις ΗΠΑ.

Η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε να περάσει το φετινό Πάσχα λίγο διαφορετικά, ταξιδεύοντας με τις φίλες της στο εξωτερικό για και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη. Η παρουσιάστρια του ΑLPHA εκμεταλλεύτηκε την μικρή παύση από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και ετοίμασε βαλίτσες για μια από τις μεγαλύτερες μητροπόλεις της μόδας.

Η οικοδέσποινα του «Super Kατερίνα» θέλησε να ξεκουραστεί, να επισκεφθεί τα αξιοθέατα της πόλης και να «γεμίσει μπαταρίες». Το να βρεθεί στην Νέα Υόρκη ήταν πάντα ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά της και η χαρά της δεν περιγράφεται που κατάφερε να κάνει την επιθυμία της πραγματικότητα.

«Feeling those NYC vibes… Πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη φίλοι μου και η χαρά μου είναι… απερίγραπτη!», έγραψε πριν λίγα 24ωρα η 37χρονη στο Instagram δημοσιεύοντας μερικές υπέροχες φωτογραφίες από το ταξίδι της.

Η Κατερίνα Καινούργιου παρέδωσε μαθήματα street style απευθείας από την Νέα Υόρκη

Η παρουσιάστρια φημίζεται για τις κομψές, ενδυματολογικές της επιλογές και διαθέτει μια αξιοζήλευτη γκαρνταρόμπα. Μπορεί στο πλατό να θέλει να εμφανίζεται με πιο επίσημα οutfits ωστόσο στην καθημερινότητά της η Katken αγαπά το casual ντύσιμο το οποίο της ταιριάζει πολύ.

Για μία από τις βόλτες της στους δρόμους της Νέας Υόρκης η 37χρονη επέλεξε ψηλόμεσο τζιν παντελόνι καμπάνα, μαύρο πουκάμισο, jockey καπέλο και ψηλοτάκουνα tracksole μποτάκια. Το look ολοκλήρωσε επιτυχώς η μπλε crossbody τσάντα της, δημιουργία γνωστού οίκου.

https://www.instagram.com/p/Cq-qKYcOt3b

Το λευκό είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής τη φετινή άνοιξη και η παρουσιάστρια δείχνει να το γνωρίζει καλά. Για την επίσκεψή της στο Central Park η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε μπεζ ψηλόμεσο παντελόνι, μαύρο crop top και μπεζ σακάκι.

https://www.instagram.com/p/CrBKvCoO0ih

Η χρυσή ζώνη και τα μαύρα γυαλιά της έκαναν τη διαφορά και την ανέδειξαν σε fashion icon.

Η Κατερίνα Καινούργιου έπαθε Ελένη Μενεγάκη και μας πήγε πίσω στο 2019

Το MoMA είναι ένα από τα μεγαλύτερα μουσεία σύγχρονης τέχνης το οποίο επισκέπτονται εκατομμύρια άνθρωποι από ολόκληρο τον κόσμο. Για την περιήγησή της στο μουσείο η παρουσιάστρια φόρεσε το πιο αισιόδοξο κοστούμι σε έντονο μπλε χρώμα, ένα printed crop top και λευκά sneakers, παραδίδοντας μαθήματα στυλ.

https://www.instagram.com/p/CrGFNqpuJLg

Για τη νυχτερινή της έξοδο στην Νέα Υόρκη η 37χρονη έκανε μια ανατρεπτική εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη. Η Katken επέλεξε ένα πολύχρωμο κοστούμι της Stefania Vaidani, μαύρο στράπλες κορμάκι και χρυσή crossbody τσάντα.

https://www.instagram.com/p/CrDhJovOyly

Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Η οικοδέσποινα του «Super Κατερίνα» επέστρεψε στο πλατό μετά τις ολιγοήμερες διακοπές της και μοιράστηκε με τους τηλεθεατές το φλερτ που δέχτηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης, αλλά και την αντίδρασή της.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής η παρουσιάστρια πήρε τον λόγο και αποκάλυψε πως τις ημέρες που βρέθηκε με τις φίλες της στη Νέα Υόρκη οι άντρες την φλέρταραν έντονα.

Με εμφανή χιουμοριστική διάθεση η «Katken» είπε on air: «Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί πήγα για πρώτη φορά στη ζωή μου στη Νέα Υόρκη με τις φίλες μου και ξαφνικά μου κάνανε καμάκι στη Νέα Υόρκη. Και λέω: Κοίτα να δεις, εδώ δεν ξέρουν ότι είμαι η Καινούργιου, τελικά περνάει η μπογιά μου».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλο το φωτογραφικό άλμπουμ με τα classy looks που φόρεσε η παρουσιάστρια στην Νέα Υόρκη.

Πηγή κεντρικής: katken85