Μαρία Μπακοδήμου: Oι #familygoals πόζες με τον γιο της Νικήτα Αργυρόπουλο

Μαρία Μπακοδήμου: Oι #familygoals πόζες με τον γιο της Νικήτα Αργυρόπουλο

Ο γιος της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο των media.

Μια πολύ ευχάριστη και παραγωγική περίοδο διανύει η Μαρία Μπακοδήμου η οποία επέστρεψε στους δέκτες μας με την εκπομπή «Γεια σου».

Ο γιος της παρουσιάστριας, Νικήτας Αργυρόπουλος εργάστηκε στον ίδιο σταθμό το 2022 και συγκεκριμένα στην παραγωγή του «Love Island».

https:

«Ο μικρός σπουδάζει στην Ολλανδία. Ο μεγάλος πήρε πτυχίο. Έχει σπουδάσει media και, έναν χρόνο πριν κάνει το μεταπτυχιακό του μπήκε στην ομάδα της εκπομπής. Χαίρομαι γιατί ανταποκρίνεται πολύ καλά. Θέλω να ξέρουν ότι θα είμαι δίπλα τους σε κάθε δυσκολία τους. Δεν θα τους κρίνω, θέλω μόνο να τους βοηθήσω», ανέφερε η Μαρία Μπακοδήμου σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello πριν έναν χρόνο.

O Nικήτας είναι έτσι κι αλλιώς travel lover, όπως δείχνει και το προφίλ του στο Instagram.

https:

Μαρία Μπακοδήμου: Δεν αποκαλύπτει ούτε στη φίλη της, τη Βανδή, πού κάνει διακοπές

Η σχέση της Μαρίας Μπακοδήμου με τους γιους και τον πρώην σύζυγό της

Πριν 20 ολόκληρα χρόνια η Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, έχουν καταφέρει ωστόσο να διατηρούν μια πολύ καλή επαφή. Οι 2 γιοι τους παραμένουν η no1 προτεραιότητά τους και τα τελευταία χρόνια το πρώην ζευγάρι βγαίνει συχνά έξω σε φιλικό πλαίσιο ή μαζί με τα παιδιά τους.

https://www.instagram.com/p/CY4Le06slG1

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο People η παρουσιάστρια ανέφερε:

«Τα παιδιά πρέπει να μεγαλώνουν με όρια. Διαφορετικά δεν είναι τα ίδια ευ­τυχισμένα. Ειδικά όταν είναι ανήλικα, τα όρια τους δημι­ουργούν την ασφάλεια ότι κάποιος τα προστατεύει. Με τα παιδιά μου, αν και υπήρξαν εντάσεις, πάντα μιλούσαμε και συζητούσαμε. Το γεγονός ότι χωρίσαμε νωρίς με τον πα­τέρα τους μου δημιουργούσε την ενοχή ότι δεν τους έχω προσφέρει μια ολοκληρωμένη οικογένεια με μαμά και μπα­μπά που είναι μαζί και ενωμένοι. Αυτή λοιπόν η ενοχή πολλές φορές με έκανε να μην τους χαλάω χατίρι. Από εκεί που τους έβαζα κάποια όρια, υποχωρούσα και τα έκανα πολύ πιο ελαστικά για να μην τα στενοχωρήσω».

https://www.instagram.com/p/CvxKN4UIZbD/

Για τον αποχωρισμό από τον γιο της, Νικήτα η Μαρία Μπακοδήμου δήλωσε: «Πριν ζήσεις τα πράγματα, σου φαίνονται τρομακτικά. Το είχα συζητήσει και με φίλες μου που έχουν φύγει τα παιδιά τους για σπου­δές και μου έλεγαν για το σύνδρομο της άδειας φωλιάς. Πέρσι, έκλαψα στον αποχαιρετισμό με τον Νικήτα, αλλά συντονίστηκα με την καινούρια πραγματικότητα. Πλέον, δεν είναι μωρά για να τους βλέπεις όλη τη μέρα. Όσο μεγαλώνουν τα παιδιά, οι συνθήκες αλλάξουν και παράλληλα σε προετοιμάζουν. Από κάποια στιγμή και μετά, δεν κάνεις κάθε χρόνο κοινές διακοπές, καθώς προτιμούν να κανονί­ζουν εξόδους με τους φίλους τους. Επίσης, και τις καθημερινές θέλουν τον χρόνο και τον χώρο τους. Αυτό που με ενδιαφέρει ως μητέρα είναι η ευτυχία τους και να μπορώ μαζί με τον πατέρα τους να τους προσφέρουμε όλα τα απα­ραίτητα εφόδια που θεωρούμε ότι θα τους δώσουν γερές βάσεις για την εξέλιξη τους. Κι επίσης, όταν φεύγουν τα παιδιά από το σπίτι, είναι μια τεράστια ευκαιρία να κάνουν οι μαμάδες ένα restart και να προσφέρουν περισσότερο χρόνο στον εαυτό τους».

https://www.instagram.com/p/CV03gxJAMkO

Οι #familygoals φωτογραφίες του Νικήτα Αργυρόπουλου με τους γονείς του

Ο 22χρονος είναι πολύ δεμένος με τους γονείς και τον αδερφό του, Άρη και δεν είναι λίγες οι φορές που ποζάρουν όλοι μαζί στον φωτογραφικό φακό.

Οι φωτογραφίες του νεαρού που όπως φαίνεται θα απασχολήσει πολύ στο μέλλον

Πηγή κεντρικής: mariabacodimou