Παγιδευμένοι και σοκαρισμένοι: Ο ένοχος κάνει το μεγάλο λάθος και ο Δημήτρης ανακαλύπτει την αλήθεια

Κατερίνα Μπούσιου
Παγιδευμένοι και σοκαρισμένοι: Ο ένοχος κάνει το μεγάλο λάθος και ο Δημήτρης ανακαλύπτει την αλήθεια

Μία δολοφονία και 3 ένοχοι. Οι Παγιδευμένοι ανοίγουν το σημαντικότερο κεφάλαιο της ιστορίας τους από την αρχή της σεζόν. 

Έχοντας πάρει ήδη το πράσινο φως για την δεύτερη τηλεοπτική σεζόν τους, οι Παγιδευμένοι συνεχίζουν να δικαιολογούν την μεγάλη τους επιτυχία με συνεχείς αλλαγές και ανατροπές. Οι οποίες ξεκινούν από αύριο Δευτέρα του Πάσχα.

Τώρα ήρθε η στιγμή να ανοίξει το τελευταίο κεφάλαιο της ιστορίας και να ανακαλυφθεί ο ένοχος της δολοφονίας του πατέρα της Άννας. Τίποτε δεν είναι δεδομένο και όπως και στην περίπτωση του Άγγελου, υπάρχει πάντα κάτι διαφορετικό από αυτό που φαντάζεσαι. Άννα και Δημήτρης θα πληρώσουν τις αμαρτίες των οικογενειών τους και είναι μεγάλο το τίμημα.

Ο Δημήτρης σε απόγνωση και η Άννα με νευρικό κλονισμό

Η ψυχραιμία θα είναι μία άγνωστη λέξη στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Παγιδευμένοι». Με το ερωτευμένο πρωταγωνιστικό ζευγάρι να ζει όντως την κατάσταση της παγίδας και του: «Δεν είναι αυτό που νομίζεις».

Με την συμμορία των νεαρών να έχει συλληφθεί και τον Άκη να έχει προσλάβει ως δικηγόρο τον Αλέκο Χατζή, όλα να τα περιμένεις. Ο νεαρός του λέει πως γνωρίζει που βρίσκεται το πτώμα του Κοσμά και πατέρα της Άννας . Δεν του λέει ωστόσο ποιος τον δολοφόνησε.

https://www.instagram.com/p/Cq5veZ9Igmx

Μέχρι να γίνει ταυτοποίηση DNA με το θαμμένο πτώμα, η Άννα και η οικογένειά της θα πάει να υποδεχτεί τον πατέρα της στο καράβι που φτάνει στον Πειραιά. Μόνο που εκείνος όπως καταλαβαίνεις, δεν είναι μέσα.

Ο Δημήτρης που έχει πια υποψιαστεί τι σήμαινε η τελευταία πρόταση του μηνύματος του Άγγελου στην Άννα πως θα ζήσει έναν εφιάλτη, της λέει την αλήθεια.

https://www.instagram.com/p/CpNJglZI0af

Θρήνος και αγανάκτηση. Αυτό θα νιώσει η Άννα που θα ζητήσει από όλους να βρουν ποιος τον σκότωσε.

Σε αυτό τον θρήνο θα βρεθεί κοντά της και η μητέρα του Άγγελου. Μας το αποκάλυψε η Ταμίλα Κουλίεβα που την υποδύεται με μία ανάρτησή της στο Instagram. Όλες οι κυρίες λόγω της περίστασης μαυροφορεμένες.

https://www.instagram.com/p/Cq8WuqvI9Nf

Ο πατέρας του Δημήτρη προσπαθεί να αλλοιώσει τα στοιχεία και να ενοχοποιήσει ένα άλλο άτομο, τον Δαμιανό που είχε κοντραριστεί με τον Κοσμά, πριν τον συναντήσει ο μικρότερος γιος του Θοδωρής. Όμως ο Σπύρος θα κάνει ένα μεγάλο λάθος.

Στην προσπάθειά του να βρει τα στοιχεία που λέει πως έχει ο Δαμιανός και υποστηρίζουν την αθωότητά του θα πάει κρυφά στο σπίτι του, πριν φτάσει ο Ανδρέας - Πέτρος Λαγούτης. Ο αστυνόμος τον πυροβολεί χωρίς να τον δει και αυτό το τραύμα δύσκολα θα κρυφτεί.

https://www.instagram.com/p/CqclwtFs19g

Ο Παύλος Ορκόπουλος που τον υποδύεται έρχεται σε δίλημμα, γιατί φοβάται πως ο Δημήτρης είναι θέμα χρόνου να τα ανακαλύψει όλα. Να μάθει πως ο πατέρας του καλύπτει τον φόνο που έκανε ο μικρός του αδελφός.

Όμως τελικά σε αυτό τον φόνο εμπλέκονται και άλλοι. Και ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται ο ένοχος. Ο Κοσμάς δολοφονήθηκε από τον Θοδωρή που αρχικά τον χτύπησε, τον Άκη που ξέρει που είναι το πτώμα ή από τον παππού Γεράσιμο που τα κάλυψε όλα; 3 οι υποψήφιοι ένοχοι.

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης με παραδοσιακό look χωρίς τη «στολή» του εισαγγελέα στους Παγιδευμένους

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης όταν πια ξετυλίξει όλο αυτό το κουβάρι ενοχών και ευθυνών, θα έχει και εκείνος δίλημμα. Να βάλει το καθήκον και τον έρωτά του για την Άννα πάνω απ' όλα ή την οικογένειά του;

https://www.instagram.com/p/Clr0iQVo77b

Ξέρεις την απάντηση. Το πρώτο θα προτιμήσει.