Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης με παραδοσιακό look χωρίς τη «στολή» του εισαγγελέα στους Παγιδευμένους

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης με παραδοσιακό look χωρίς τη «στολή» του εισαγγελέα στους Παγιδευμένους

Ο τηλεοπτικός εισαγγελέας Δημήτρης Μαρκέτος έκανε ένα μικρό ταξίδι στη Λέσβο και ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης και οι κάτοικοι του νησιού του έδειξαν την αγάπη τους. 

Η επιτυχία της σειράς «Παγιδευμένοι» φαίνεται όχι μόνο από την αγάπη και τα μηνύματα του κοινού στα social media αλλά και από τις εκφράσεις θαυμασμού που βρίσκουν ευκαιρία να εκδηλώσουν και από κοντά στους πρωταγωνιστές, οι πιστοί τηλεθεατές του.

Ένα τέτοιο κύμα αγάπης δέχθηκε και ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης ο οποίος έκανε ένα μικρό επαγγελματικό ταξίδι στο νησί της Λέσβου. Εκεί τον είδαμε και για πρώτη φορά χωρίς την τηλεοπτική του «στολή», τα sur mesure κοστούμια του που φορά ως εισαγγελέας Δημήτρης Μαρκέτος. Η αλλαγή σε πιο παραδοσιακό look τού πήγαινε εξίσου πολύ.

Βέρος Μυτιλινιός

Από τη Δευτέρα του Πάσχα θα ξαναγυρίσουμε στους γνώριμους τηλεοπτικούς ρυθμούς της σειράς «Παγιδευμένοι» με νέα επεισόδια και την κορύφωση των αποκαλύψεων για τη δολοφονία του πατέρα της Άννας Ροδίτη και την εμπλοκή της οικογένειας Μαρκέτου σε αυτή.

Άννα και Δημήτρης δοκιμάζονται ξανά και ο χωρισμός τους είναι αναπόφευκτος.

https://www.instagram.com/p/CqnQ3qyI-_d

Οι ηθοποιοί της σειράς αυτές τις ημέρες κάνουν μία μικρή παύση από τα γυρίσματα και έτσι ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης ταξίδεψε μέχρι τη Λέσβο. Το ταξίδι δεν ήταν εκδρομή αναψυχής, αλλά για επαγγελματικούς λόγους που αφορά στη φωτογράφιση για περιοδικό γνωστής αεροπορικής εταιρείας.

Για τις ανάγκες του concept ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης έγινε ένα με τους ντόπιους, φορώντας παραδοσιακή νησιώτικη στολή. Και το look αυτό του πηγαίνει το ίδιο, να μη σου πω και καλύτερα από τα κοστούμια του.

https://www.instagram.com/p/Cq25imDMBkS

Τα περισσότερα από τα γυρίσματα αυτά έγιναν στη Μυτιλήνη, στον Μόλυβο και στην Αγιάσο και υπήρχαν σκηνές που ο ηθοποιός όχι απλά χόρεψε αλλά μας έδωσε την εντύπωση ότι έπαιρνε μέρος ως πρωταγωνιστής σε παραδοσιακό γάμο.

https://www.instagram.com/p/Cq2OUkfIvLx

Αρκετοί από τους κατοίκους του νησιού βρήκαν την ευκαιρία να του εκφράσουν την αγάπη τους ως πιστοί φαν της σειράς και εκείνος έδειξε ξανά την αδυναμία του στα ζώα, ανακαλύπτοντας και κρατώντας τρυφερά στην αγκαλιά του ένα μικρό κουταβάκι.

https://www.instagram.com/p/Cq04WnvL3A4

Μπήκε μάλιστα τόσο πολύ στο κλίμα του νέου του ρόλου, δοκιμάζοντας το τοπικό ούζο και κρατώντας ένα κομπολόι στο χέρι του.

https://www.instagram.com/p/Cq3WzpdL1el

Με την επιστροφή του, ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης θα επιστρέψει και στα γυρίσματα της σειράς με τον επίλογο να έρχεται στις αρχές του Ιουνίου. Με γάμο. Μαρκέτος και Ροδίτη επιτέλους μαζί και ευτυχισμένοι.

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης ντύνεται γαμπρός και αυτό είναι το grande finale των Παγιδευμένων

Το πόσο θα κρατήσει αυτή η ευτυχία θα το δούμε με τη δεύτερη σεζόν από τον Οκτώβριο.