Φόρμα + λευκό πουκάμισο: Η Σίσσυ Χρηστίδου με το αθλητικό στυλ που θες να αντιγράψεις

Ναταλία Κατσακιώρη
Φόρμα + λευκό πουκάμισο: Η Σίσσυ Χρηστίδου με το αθλητικό στυλ που θες να αντιγράψεις

Γιατί ένα λευκό πουκάμισο πάει τελικά με όλα.

Όσο ανοίγει ο καιρός και προχωράμε προς το καλοκαίρι, τόσο αυξάνεται και η ανάγκη μας να είμαστε εκτός σπιτιού, να κάνουμε πολλές βόλτες αλλά και δραστηριότητες. Και το πιο εύκολο look που θέλουμε για μία μέρα με κίνηση είναι φυσικά το athleisure style, το οποίο προσωπικά το ξεχωρίζω από το sporty style. Γιατί το athleisure έχει περισσότερες αναφορές στο σύγχρονο casual chic ντύσιμο και δεν σε κάνει να μοιάζεις σαν να βγήκες μόλις από το γυμναστήριο. Γιατί αυτό καλό θα ήταν να το αποφύγεις και να μην επιστρέψεις στα σύνολα που έκανε το 2010. Δεν το θέλουμε.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μία γυναίκα που αγαπά διαχρονικά την άνεση και σου δίνει την εντύπωση ότι δεν θα φορούσε ποτέ κάτι που την καταπιέζει ή την κάνει να αισθάνεται άβολα. Σε όλες τις εμφανίσεις της, τόσο στην πρωινή της εκπομπή, όσο και στην ιδιωτική της ζωή φαίνεται να έχεις βρει τη χρυσή τομή, ισορροπώντας ανάμεσα στο στυλ και την πρακτική πλευρά της μόδας.

Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε το πρώτο μπικίνι της σεζόν και κάπως έτσι ήρθε το καλοκαίρι στο Instagram

https://www.instagram.com/p/Cq-3Z5xIhec

Το αθλητικό σύνολο της Σίσσυς στηρίχτηκε στο αγαπημένο λευκό πουκάμισο.

Πόσες φορές δεν έχουμε μιλήσει και ξαναμιλήσει για το mix and match. Πρέπει επιτέλους να το μάθεις, αν δεν έχεις ακόμη κάνει το βήμα και σε αυτό το styling trick. Γενικά το να συνδυάζεις ετερόκλητα πράγματα μεταξύ τους έχει από μόνο ένα ενδιαφέρον, πόσο μάλλον στο κομμάτι της μόδας, που οι αντιθέσεις μπορούν να αλλάξουν μία ολόκληρη εικόνα. Η Σίσσυ το έκανε πράξη με το χαλαρό πασχαλινό look που επέλεξε για να κάνει μια χαλαρή βόλτα στην παραλία με τον αδερφό της και το σκύλο τους, όπου και συνδύασε τη φόρμα της με το κλασικό λευκό πουκάμισο.

https://www.instagram.com/p/CrD8K5yIvf6

Η Σίσσυ Χρηστίδου φόρεσε ένα wide leg παντελόνι φόρμα σε μαύρο χρώμα, με μικρά λευκά γράμματα τυπωμένα ψηλά στο πόδι. Από πάνω συνδύασε το λευκό της tank top και ένα μακρύ, oversized λευκό πουκάμισο, που όπως φαίνεται είχε ένα cozy, βαμβακερό ύφασμα, κατάλληλο για την ημέρα. Λευκά sneakers και ασορτί jockey καπέλο ολοκλήρωσαν ένα look που σίγουρα πρέπει να δοκιμάσεις. Γενικά, ξεκίνα να χρησιμοποιείς δημιουργικά το λευκό σου πουκάμισο και δεν θα χάσεις.