Η Νατάσα Θεοδωρίδου μας ξεναγεί στο πατρικό της & στο παιδικό της δωμάτιο που όλα έμειναν ίδια

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μας ξεναγεί στο πατρικό της & στο παιδικό της δωμάτιο που όλα έμειναν ίδια

Η προειδοποίηση της μαμάς της Νατάσας Θεοδωρίδου σε όσους κάνουν κριτική στην κόρη της και το σπίτι γεμάτο αγάπη στο οποίο μεγάλωσε η τραγουδίστρια. 

Η οικογένεια της Νατάσας Θεοδωρίδου είναι woman's power κατάσταση στην Θεσσαλονίκη, κυρίως λόγω της δυναμικής μαμάς της Σοφίας, της γιαγιάς της Νίνας, αλλά και της δεύτερης μητέρας της όπως αποκαλεί τη θεία της Κούλα. Αυτές τις ημέρες η τραγουδίστρια βρίσκεται στην πόλη της, καθώς ξεκινά τις εμφανίσεις με τον Γιώργο Κακοσαίο.

Και ήρθε η ώρα της ξενάγησης. Η Νατάσα για πρώτη φορά άνοιξε την πόρτα του πατρικού της και μας δείχνει το μέρος που μεγάλωσε και λατρεύει όσο κανένα. Κεντρική πρωταγωνίστρια των ημερών και της ξενάγησης, η μαμά της Σοφία που κάνει και προειδοποίηση προς όσους στεναχωρούν την κόρη της.

https://www.instagram.com/p/CpAccTYokoU

Η πιο αγαπημένη γωνιά του σπιτιού που μεγάλωσε

Αν ο πατέρας της Νατάσας Θεοδωρίδου Στάθης, ήταν εκείνος που της έδωσε την ώθηση που χρειαζόταν για να ξεκινήσει το τραγούδι και του οφείλει πολλά για τον τρόπο σκέψης του και το ευ ζην του όπως αναφέρει η περήφανη κόρη, η μητέρα της ήταν το γυναικείο της πρότυπο.

https://www.instagram.com/p/CBsuLybJK-v

Σε μία παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό GlOW, είχε εξηγήσει πώς η μαμά Σοφία την επηρέασε και στον τρόπο σκέψης και ανατροφής στις δικές της κόρες: «Δεν θεώρησα ποτέ ότι τα παιδιά πρέπει να είναι γύρω από μένα. Οι γονείς μου δούλευαν και οι δύο. Εγώ γεννήθηκα το '70 και από το '75 και μετά δούλευε η μαμά μου. Αυτό ήταν προχωρημένο για την εποχή. Όταν δουλεύει η μητέρα αλλάζει το σύστημα στο σπίτι. Λειτουργείς πιο ανεξάρτητα».

https://www.instagram.com/p/CbKjhxjqPNQ

Αυτές τις ημέρες η Νατάσα βρίσκεται ξανά στο πατρικό της λίγο πριν ξεκινήσει τις εμφανίσεις της στην Θεσσαλονίκη. Και για πρώτη φορά μας ξεναγεί στο πατρικό της. Και ναι, η Νατάσα κοιμάται ακόμη στο παιδικό της δωμάτιο, στο οποίο τα πάντα έχουν διατηρηθεί όπως ήταν. Ίσως για να νοσταλγεί εκείνη την εποχή.

«Περηφάνια μόνο» νιώθει η Νατάσα Θεοδωρίδου ειδικά μετά το νέο βήμα στη ζωή της Χριστιάνας

«Αυτό που λέτε είναι το παιδικό μου δωμάτιο, εδώ μεγάλωσα και πέρασα τα ωραία μου εφηβικά χρόνια, αυτή η βιβλιοθήκη γεμάτη βιβλία διαβάστηκαν όταν ήμουν μαθήτρια και όταν σπούδασα μετά. Ας πάμε να φτιάξουμε το καφεδάκι μας και κάπου εδώ είναι και η κυρία Σοφία, η μαμά».

Στη συνέχεια του βίντεο η τραγουδίστρια μας δείχνει το σαλόνι του σπιτιού της με τα άσπρα έπιπλα και τα κεντήματα να βρίσκονται παντού, με την επίσης πανταχού παρούσα μητέρα της να μην την αφήνει σε ησυχία και να της δίνει ένα φιλί λίγο πριν φύγει όπως και τότε που ήταν μικρή.

https://www.instagram.com/p/CrLX9NPoxWU

Πάντως δύο μέρες πριν το Πάσχα η κυρία Σοφία έδωσε και τις ευχές της για αγάπη και υγεία σε όλον τον κόσμο (με πολύ ταμπεραμέντο), αλλά έκλεισε και με μία γλυκιά προειδοποίηση: «Όλες τις ευχές μου τις στέλνω με την θετική μου ενέργεια. Αρκεί να μη στεναχωρούν το παιδί μου. Όποιος στεναχωρεί το παιδί μου, δεν είναι καλό».

Κλασσική ελληνίδα μάνα, αλλά σε ποιον ή ποια αναφερόταν;

https://www.instagram.com/p/CrDhDmToad_