Ο βομβιστής Αλέξης στη Γη της ελιάς αποφασίζει το τέλος της Μυρτάλης αλλά μήπως θα έχουμε ανατροπή;

Ο βομβιστής Αλέξης στη Γη της ελιάς αποφασίζει το τέλος της Μυρτάλης αλλά μήπως θα έχουμε ανατροπή;

Η ερώτηση της Εβελίνας Παπούλια και μαμάς της τηλεοπτικής Μυρτάλης στον Αλέξανδρο Σκουρλέτη που ετοιμάζει το γκράντε φινάλε του ρόλου του.

Βήμα - βήμα φτάνουμε στον επίλογο ενός κεντρικού πρωταγωνιστικού δίδυμου στη Γη της ελιάς. Η αποκαθήλωσή τους και η τιμωρία τους θα γίνει σταδιακά και έχει ενδιαφέρον.

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης και η Αφροδίτη Λιάντου μετά από πολλά λάθη που έκαναν στη σχέση τους, ως Αλέξης και Μυρτάλη μέχρι να φτάσουν στην τιμωρία τους, θα τιμωρήσουν με τον τρόπο τους ανθρώπους από το περιβάλλον τους που ωστόσο δεν τους έχουν κάνει κακό. Πώς θα γραφτεί ο τραγικός επίλογος του ζευγαριού και ποια είναι η απορία της Εβελίνας Παπούλια και μητέρας της τηλεοπτικής Μυρτάλης;

Ο Αλέξης τα τινάζει όλα στον αέρα και δεν είναι υπερβολή

Στα προσεχή επεισόδια στη Γη της ελιάς, θα δεις τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη και την Αφροδίτη Λιάντου να εξολοθρεύουν δίχως τύψεις, αυτούς που θεωρούν αντιπάλους τους. Έχουν ξεκινήσει από τον Χρήστο, δημιουργώντας ένα ανταγωνιστικό προς εκείνον εστιατόριο. Μυρτάλη και Αλέξης γίνονται ένα επικίνδυνο ντουέτο για όλους.

Ο Αλέξης όμως έχει και άλλα σχέδια, τα οποία όμως δεν θα τα μοιραστεί αυτή τη φορά με την Μυρτάλη . Δεν ανέχεται άλλο τις προειδοποιήσεις του εισαγγελέα Μιχάλη και αποφασίζει να γράψει το τέλος του. Θεαματικά μάλιστα, τοποθετώντας εκρηκτικό μηχανισμό κάτω από το αυτοκίνητό του γοητευτικού φίλου της Αθηνάς.

https://www.instagram.com/p/CnuSidjIpBf

Όλοι σοκάρονται και περισσότερο η Μυρτάλη γιατί δεν φανταζόταν το μέγεθος της εκδικητικής μανίας του αγαπημένου της. Τότε είναι που θα αποκτήσει για πρώτη φορά τύψεις για όσα έχει κάνει, θα φοβηθεί και για την δική της τύχη και θα ετοιμάσει σχέδιο διαφυγής από την Μάνη.

Κρυφά θα ζητήσει τη βοήθεια της Ιουλίας, λέγοντας ότι θέλει να φύγει στο εξωτερικό και πως έχει πρόθεση να μεταβιβάσει όλες τις μετοχές της στην οικογένεια. Χωρίς ωστόσο να της πει τον ακριβή λόγο της ξαφνικής φυγής της.

https://www.instagram.com/p/CqicT6dIu3p

Τότε όπως λένε οι πληροφορίες, ο Αλέξης που θα καταλάβει ότι του κρύβει τη διαφυγή της, θα αποφασίσει το σχέδιο: «Μαζί στη ζωή, μαζί και στον θάνατο». Πάνω σε ένα καβγά τους, το μυαλό του θα θολώσει ξανά και θα την σκοτώσει. Αυτό, όσο απλό και αν σου φαίνεται δεν θα γίνει σε μία σκηνή. Ο επίλογος σεναριακά θα μας απασχολήσει σε δύο συγκλονιστικά επεισόδια.

https://www.instagram.com/p/CnuSidjIpBf

Αναμενόμενο είναι πως ο Αλέξης μετά το τέλος της Μυρτάλης δεν βρίσκει κανένα νόημα στη ζωή του. Για αυτό θα δώσει τέλος στη δική του ζωή στη συνέχεια, χωρίς η μαμά Μαργαρίτα να έχει αντιληφθεί το παραμικρό και χωρίς κανείς να τον προλάβει. Αυτό το τέλος μάλλον θα είναι ιδανικό για τους φανς της σειράς στο Twitter που καθόλου δεν συμπάθησαν τους δύο τηλεοπτικούς ήρωες, λόγω του ρόλου τους φυσικά.

Υπάρχει ωστόσο και μία τελευταία πληροφορία που θέλει την Μυρτάλη να επιβιώνει τελικά του θανάσιμου τραυματισμού, αλλά έχουμε μία επιφύλαξη πως δεν θα οδηγηθούμε σεναριακά σε αυτή τη λύση.

Μέχρι το τηλεοπτικό μας ζευγάρι να κάνει τα πιο σημαντικά γυρίσματα για τον επίλογο του ρόλου του, ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης γυμνάζεται εντατικά.

https://www.instagram.com/p/CpK7zr4IPMh

Και εκεί έλαβε την ερώτηση της Εβελίνας Παπούλια και μητέρα της Αφροδίτης Λιάντου. Φυσικά και δεν του ζήτησε spoiler για τη συνέχεια, αλλά θαυμάζοντάς τον, τον ρώτησε πότε θα την προπονήσει με εκείνον να απαντά ότι αυτό θα γίνει σύντομα. Προφανώς εννοούσε μετά τα τελευταία και απαιτητικά γυρίσματα που έχει να κάνει για τη σειρά.

skourletispapoulia.JPG