Álvaro de Miranda Neto: Ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά

Álvaro de Miranda Neto: Ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά

Η δημοσιογράφος σύζυγός του, Denize Severo, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι στις 18 Απριλίου και μοιράστηκε την πιο τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία στα social media. Ποιο θα είναι το όνομα της μικρούλας; 

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βιώνει ο Álvaro de Miranda Neto, καθώς έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά. Ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση καλωσόρισε την κορούλα του, καρπό του έρωτά του με τη δημοσιογράφο συζυγό του, Denize Severo, στις 18 Απριλίου.

Η Severo, μάλιστα, ανήρτησε φωτογραφία με τους τρεις τους να ποζάρουν στο μαιευτήριο ανακοινώνοντας παράλληλα και το όνομα που θα δώσουν στη μικρή.

Ο Αλέξανδρος Ωνάσης και η ζωή που δεν έζησε - 49 χρόνια μετά ο θάνατός του παραμένει άλυτο μυστήριο

Το post με το μωράκι και η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

«Η Giulia μας γεννήθηκε, 18.04.2023», έγραψε στο post που δημοσίευσε η Denize Severo, αποκαλύπτοντας το όνομα που θα πάρει το μωρό της. Η σύζυγος του Álvaro de Miranda Neto και ο ίδιος ποζάρουν έχοντας στη μέση το νεογέννητο μωράκι τους και τα χαμόγελά τους… αρκούν για να καταλάβει κανείς πόσο ευτυχισμένοι είναι. Τη φωτογραφία, μάλιστα, έχει μοιραστεί η Severo και σε ασπρόμαυρη και σε έγχρωμη εκδοχή, ενώ ανάμεσα στο καρουζέλ υπάρχει και μια φωτογραφία με το μικροσκοπικό πατουσάκι του μωρού. Too cute!

https://www.instagram.com/p/CrO_JZ2uopY

Αυτό είναι το τρίτο παιδί του Álvaro de Miranda Neto. Ο Βραζιλιάνος αθλητής της ιππασίας έχει αποκτήσει ακόμα ένα παιδί με την Denize Severo, ένα αγοράκι που ήρθε στον κόσμο τον Αύγουστο του 2020, ενώ έχει και μία κόρη, την 23χρονη Viviane, από την πρώτη του γνωστή σύντροφο, Cibele Dorsa, η οποία αυτοκτόνησε το 2011, όταν εκείνος ήταν ακόμα παντρεμένος με την Αθηνά Ωνάση, με τα τότε δημοσιεύματα να αφήνουν αιχμές πως ο Doda- όπως είναι το χαϊδευτικό του- είχε οδηγήσει τη μητέρα του παιδιού του στον θάνατο.

https://www.instagram.com/p/Ckik0wluU0O

Η Denize Severo και ο Álvaro de Miranda Neto είχαν ανακοινώσει ότι θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά τον Νοέμβριο του 2022. Τότε, η δημοσιογράφος είχε κάνει μια ανάρτηση στο Instagram με εκείνη να ποζάρει δίπλα στον σύζυγό της και τον γιο τους, δείχνοντας και χαϊδεύοντας τη φουσκωμένη κοιλίτσα της. Η Severo είχε γράψει τότε: «Η οικογένειά μας θα μεγαλώσει… Ναι!! Με μεγάλη χαρά μοιραζόμαστε τα νέα μαζί σας!! Είμαι έγκυος!! 😻🤰 Όταν μου είπαν πόσο υπέροχο είναι να είσαι μητέρα, δεν μπορούσα να φανταστώ τη δύναμη αυτής της άνευ όρων αγάπης, μέχρι τη μέρα που γεννήθηκε το πάθος της ζωής μας, ο Dodinha. Και τώρα ο Θεός μού χάρισε τη δεύτερη εγκυμοσύνη μου🙌🙏 Είμαι τόσο χαρούμενη και ανυπομονώ να μπορέσω να μυρίσω, να φιλήσω, να φροντίσω το μωρό που έρχεται με κάθε τρόπο♥️♥️ Νιώθω γεμάτη, σίγουρα είναι από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μας!!».

Ο γάμος του Doda με τη Severo και το πολύκροτο διαζύγιο με την Αθηνά Ωνάση

Το 2018 και περίπου έναν χρόνο από την επισημοποίηση του διαζυγίου του από την Αθηνά Ωνάση, ο Doda ανέβηκε ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του δημοσιογράφο και παρουσιάστρια, Denize Severo. O Βραζιλιάνος ιππέας δεν έχασε χρόνο και πολύ γρήγορα μετά τον χωρισμό του από τη «χρυσή» κληρονόμο αποφάσισε να προχωρήσει τη ζωή του. Και, μάλιστα, να κάνει και παιδιά.

Brazil Athina Onassis Horse Show

Αθηνά Ωνάση και Doda το 2012

AP Photo/Silvia Izquierdo

Ο ίδιος είχε μιλήσει το 2019 για το πολύκροτο διαζύγιό του και τις φήμες περί απιστίας λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήμασταν παντρεμένοι πάνω από 10 χρόνια, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο γάμος είχε βάσεις. Από κάποια στιγμή και πέρα δεν πήγαινε άλλο και τελείωσε. Όλα καλά όμως. Η Αθηνά ήταν πολύ εντάξει με εμένα και με την κόρη μου, αλλά τώρα εγώ έχω γυρίσει σελίδα», ενώ είχε χαρακτηρίσει fake news τις φήμες περί απιστίας.

Brazil Athina Onassis Horse Show

AP Photo/Silvia Izquierdo

Στις 3 Δεκεμβρίου του 2005 η Αθηνά παντρεύτηκε τον Doda παρουσία 700 καλεσμένων, αλλά χωρίς τον θετό πατέρα της, Τιερί Ρουσέλ, και τα θετά αδέρφια της στο πλευρό της. Για περισσότερα από 10 χρόνια, οι φήμες οργίαζαν για τις απιστίες του Álvaro με αποκορύφωμα την αυτοκτονία της πρώην του, Cibele, η οποία έπεσε από το παράθυρο του σπιτιού της και με την οποία ο Doda είχε αποκτήσει την κόρη του, Viviane. Στο γράμμα που άφησε η Cibele ανέφερε πως λυπάται την Αθηνά, καθώς δεν θα γνωρίσει την πραγματική αγάπη.

Τον Νοέμβριο του 2017 βγήκε το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση, το οποίο κινήθηκε ως διαδικασία στα τέλη του 2016 με τον Álvaro να μην παίρνει τη διατροφή των 350.000 δολαρίων, που είχε διεκδικήσει.

Τι κάνει η Αθηνά Ωνάση σήμερα

Σε αντίθεση με τον πρώην σύζυγό της, η Αθηνά Ωνάση δεν έχει αποκτήσει παιδιά με τον νέο της σύντροφο, ο οποίος φημολογείται πως είναι ο Ιταλός Alberto Zorzi. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, είναι κάτι που θα ήθελε να συμβεί.

https://www.instagram.com/p/CUrs0ivo1Aa

Η τελευταία φορά που είδαμε τη «χρυσή κληρονόμο» ήταν πριν από 2 χρόνια, όταν είχε κάνει μία εμφάνιση στον γάμο του Sami Zayn με τη Lauren van Berkel στο Μονακό. Στη φωτογραφία που είχε μοιραστεί η Ελληνοαμερικανίδα Γιάννα Νταρίλη είχαμε δει πως η Αθηνά Ωνάση είχε αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της, αφήνοντας πίσω της το ξανθό που είχε υιοθετήσει όσο ήταν παντρεμένη με τον Doda, κι έχοντας πλέον καστανή απόχρωση.