Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η σύντροφος του «θείου Λέο» σε νέες φωτό μετά τη γέννα και ένα WOW «κύλησε»

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η σύντροφος του «θείου Λέο» σε νέες φωτό μετά τη γέννα και ένα WOW «κύλησε»

Με τη μέση έξω και με άκρως ανοιξιάτικο σύνολο, η 25χρονη ηθοποιός και σύντροφος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου βιώνει την καλύτερη φάση της ζωής της και το πρόσωπό της «λέει» τα πάντα. 

Περήφανη μαμά είναι εδώ και λίγους μήνες η Χρύσα Μιχαλοπούλου. Η όμορφη ηθοποιός, στις 16 Σεπτεμβρίου του 2022 έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Από το φθινόπωρο, η ζωή τους έχει αλλάξει ριζικά ενώ σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, ο κριτής του MasterChef αποκάλυψε πως ο γιος τους θα πάρει το όνομα Κίμωνας.

Το ταιριαστό ζευγάρι είναι μαζί για περισσότερα από δύο χρόνια με τον θείο Λέο, να έχει μιλήσει αρκετές φορές για τη γνωριμία τους που έγινε μέσα από τα social media. Στα πιο πρόσφατα νέα του ζευγαριού και πριν από λίγες ώρες η 25χρονη ηθοποιός ανέβασε νέες φωτογραφίες της στα social media της αποδεικνύοντας πως πια είναι λίγο πιο ενεργή στο Instagram της.

https://www.instagram.com/p/CrQeONktp2u

Όπως θα παρατηρήσεις, η νεαρή ηθοποιός δείχνει στα καλύτερά της μετά τον ερχομό του μωρού που απέκτησε με τον σύντροφό της, Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Φορώντας ένα ριγέ σετ που αποτελείτο από τοπ-γιλέκο και παντελόνα, η Χρύσα χαμογελά στον φακό με αυτοπεποίθηση και «λάμπει» από ευτυχία. Και στο beauty look της, όμως, ξεχώρισε η φυσικότητα της 25χρονης με τα πυκνά καλοσχηματισμένα φρύδια της και τα πράσινα μάτια της να «κλέβουν» την παράσταση.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η αγαπημένη γωνιά της Χρύσας Μιχαλοπούλου στο σπίτι τους

Κουτσόπουλος & Κοντιζάς βρήκαν τον Μasterchef τους και δεν είναι άλλος από τον Κουτσόπουλο junior

Μετά τις αναρτήσεις με τα κοντινά πλάνα, η ηθοποιός ανέβασε και στόρι στο προφίλ της στα οποία φαίνεται πιο ξεκάθαρα πώς είναι το σώμα της 7 μήνες αφότου γέννησε. Η Χρύσα είναι ακριβώς ίδια όπως τη γνωρίσαμε, χωρίς σαφέστατα να παίζει κανέναν ρόλο αν δεν ήταν το ίδιο. Σημασία έχει πώς ο κάθε άνθρωπος νιώθει καλά με τον εαυτό του και στη Χρύσα αυτό το «καλά» βγαίνει προς τα έξω σε υπερθετικό βαθμό.

Όλγα και Χρύσα Μιχαλοπούλου: Το κορίτσι του Κουτσόπουλου ποζάρει με την αδελφή της & είναι ολόιδιες

Η γνωριμία μέσω social media

https://www.instagram.com/p/CQwIJM8JAOJ

«Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο, σε ένα πολύ ωραίο έργο. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα “1.000 περιστέρια” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι, που μου έχει τραγουδήσει», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στην Έλενα Κατρίτση η Χρύσα Μιχαλοπούλου για τη γνωριμία της με τον σεφ.

Σε άλλη συνέντευξη, όταν η ηθοποιός είχε βρεθεί καλεσμένη στο «The 2night Show», απάντησε για τη σχέση της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο:

«Ε, δεν περνάει από το στομάχι o έρωτάς μου; Αλίμονο! Και ξέρω να μαγειρεύω πολύ καλά. Μαγειρεύω φανταστικά. Υπάρχει άνθρωπος που μου μαγειρεύει και τρώω. Και τρώω πάρα πολύ. Παλιά ήμουν πιο αδύνατη».

Μιλώντας για τον γιο του πάντως, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο γκουρού των μπαμπάδων είναι ο Σωτήρης. Οπότε, όταν συμβαίνει κάτι παίρνουμε τον Σωτήρη και του λέμε "βοήθα" και πάντα έχει κάτι να πει. Ο δικός μου γιος είναι μηδέν τώρα, κουτάβι. Βασικά δεν παίρνω τον Σωτήρη, παίρνω τη σύζυγό του, τη Δέσποινα και δίνει συμβουλές, βοηθά πολύ. Είναι πολύ διαφορετικό όλο αυτό με το παιδί, αλλά είναι και ευχάριστο. Θα σου απαντήσω σε κανένα 6μηνο – 7μηνο να το έχω χωνέψει».

Η πρώτη ολόσωμη φωτογραφία της Χρύσας Μιχαλοπούλου μετά τη γέννα ήρθε απευθείας από τις Μυκήνες