Η αντίδραση του Twitter στα μαθήματα Survivor από τον Μαρτίκα ήταν επική

Η αντίδραση του Twitter στα μαθήματα Survivor από τον Μαρτίκα ήταν επική

Ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν σίγουρος πως αποχωρεί από το Survivor All Star. Οι ατάκες του προφεσόρ στις τελευταίες  «διαλέξεις» στον  Άγιο Δομίνικο, έκαναν το Twitter να ξεσπάσει.

Ο στρατηλάτης του Survivor 2021, ο profesor του Survivor All Star, ο Σπύρος Μαρτίκας παρέμεινε τελικά στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά το Twitter πετσόκοψε δίκαια την λόγο που έβγαλε ο 45χρονος φαρμακοποιός, ο οποίος θεωρούσε πως θα έβλεπε την πόρτα εξόδου και πως το κοινό δεν θα τον κρατούσε στο παιχνίδι για όγδοη φορά.

*Το κείμενο διαβάζεται με Bella Ciao συντροφιά.

Όχι, η παραγωγή δεν ξεγύμνωσε τον Μαρτίκα:

Από το πρωί θα διαβάζεις σίγουρα, πως η παραγωγή του Survivor «ξεγύμνωσε» τον φαρμακοποιό, πως ο Μαρτίκας έχει εκτεθεί σε όλη την Ελλάδα, την ώρα που πίστευε πως η κάμερα δεν γράφει. Αλήθεια, μας κάνετε πλάκα;

«Αγχώθηκαν ο καλύτερος παίκτης της Τουρκίας κι ο Σάκης. Ανεβαίνοντας στην αφετηρία, έβλεπα την αγωνία τους, τον παλμό τους και ξεκίνησαν με σφυγμούς. Εγώ ξεκίνησα με κέφια. Ένα outsider που ψηφίζεται ανελλιπώς, ο πιο αδύναμος αγωνιστικά κι η πιο εύκολη ψήφος δεύτερη χρονιά τώρα ακούει στο όνομά μου. Ρεκόρ υποψηφιοτήτων και ψήφων και μάλιστα των ευκολότερων.

Η πιο εύκολη επιλογή όταν έχει κέφια, τους στέλνει όλους να γευτούν την απίστευτη χαρά. Μοιράστηκαν τα κέφια μας σε όλη την Μπλε ομάδα. Με ψηφίζουν; Τους προσφέρω δώρα. Συγγνώμη αν ενόχλησα κάποιους, αν τους άγχωσα κι αν έτρεμαν επάνω στα πόδια τους. Μπορεί να τους συμβεί ξανά γιατί η υποτίμηση γυρνά αντίστροφα κι εύχομαι να κρατήσει» δήλωσε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

Τέτοιο εξευτελισμό από αυτό το τελευταίο cue, δεν έχει υποστεί κανένας. Είναι για παραίτηση, άσχημο πετσόκομμα. Μου προσφέρετε υποτίμηση, σας προσφέρω δώρα. Τρέμετε στα πόδια σας. Συγγνώμη για την αγωνία που σας προκάλεσα. Μαλ@@α! Δεν υπάρχει αυτό! Η απόλυτη υποτίμηση και δεν θα σταματήσει. Άγγιγμα Θεού η απάντησή μου. Εύχομαι να μην τελειώσει. Πω. Σεμινάριο. Διδάσκω Survivor να το ξέρεις. Πω πω κλάμα. Αχ τρελαίνομαι με τα cue», είπε ο Μαρτίκας στην προσωπική του αυτή συνέντευξη, που πίστευε πως θα είναι τελευταία. Και η αλήθεια είναι πως στον αγώνα με τους Τούρκους, ο Μαρτίκας κατάφερε να νιώθει Ντάνος στην τοποθεσία Άη Δομίνικος, αλλά μέχρι το τέλος του βίντεο, εκεί που ο Μαρτίκας άρχισε να μιλάει για σεμινάρια Survivor, το κοινό στο Twitter είδε στο πρόσωπό του τη Σόφη Πασχάλη και όχι τον Ντάνο!

Αχρείαστο το beef με τον Νίκο Μπάρτζη

Το αντίπαλο δέος του Σπύρου Μαρτίκα, ο Νίκος Μπάρτζης ήταν ο μοναδικός για τον οποίο ο φαρμακοποιός επέλεξε επίτηδες να μην πει κουβέντα, λέξη λίγο πριν την ανακοίνωση του παίκτη που αποχωρεί.

Χρειαζόταν ο Μαρτίκας το beef με τον πρώην κολλητό του στο παιχνίδι; Καθόλου αλλά έχουμε τουλάχιστον δύο μήνες παιχνιδιού, στο οποίο έρωτες και ειδύλλια περιμέναμε και φτάσαμε στο πάρτι ένωσης με Τάκη, Ασημακόπουλο και Μαρτίκα. Ριάλιτι ψάχνουμε και ριάλιτι δεν βλέπουμε.

Το Twitter «καίει» τον Μαρτίκα:

Στη διαμάχη ανάμεσα σε αγρότη και φαρμακοποιό μετά το Πάσχα, το Twitter καίει τον Μαρτίκα.

«Ο Μαρτίκας και ο Μπάρτζης είναι οι δυο όψεις τους ίδιου νομίσματος. Μέτριοι αγωνιστικά με την ίδια τακτική αποδόμησης των δυνατών αγωνιστικά παικτών. Απλώς ο ένας χρησιμοποιεί πιο καλά την ελληνική γλώσσα και ο άλλος ποντάρει στο προφίλ του λαϊκού αγωνιστή», τόνισε χαρακτηριστικά ένας fan του Twitter μετά το Πάσχα και το ίδιο θα λέγαμε και σήμερα για τους δύο παίκτες που σηκώνουν στις πλάτες τους το ριάλιτι του Survivor All Star. Και φύγαμε για τελικό στο Γαλάτσι!

Είναι ο Μπάρτζης ο ίδιος παίκτης του Survivor 2021; Ένα twitter είπε την αλήθεια και για τον Μαρτίκα