Οι locals του Survivor κάνουν delivery και το Πάσχα: Τα σχόλια στο Twitter και η επιστροφή Σκαφίδα

Οι locals του Survivor κάνουν delivery και το Πάσχα: Τα σχόλια στο Twitter και η επιστροφή Σκαφίδα

Επιστροφή express για την Αφροδίτη Σκαφιδά στην Αθήνα. Οι εκπλήξεις και το πασχαλινό έπαθλο για τους παίκτες του Survivor All Star.

Μπορεί ο Γιώργος Λιανός να επέστρεψε για λίγες μέρες στην Ελλάδα, αλλά ήδη βρίσκεται ξανά στον Άγιο Δομίνικο για τα νέα επεισόδια του Survivor All Star με εορταστικό χαρακτήρα.

Το έθιμο θα τηρηθεί και φέτος και στο επεισόδιο της Δευτέρας του Πάσχα θα δούμε πασχαλινό έπαθλο με αρνί και όλα τα σχετικά εδέσματα.

Αυτό από μόνο του προκάλεσε όπως καταλαβαίνεις και το αντίστοιχο τρολάρισμα στο Twitter με τους φανς, ενώ σήμερα το μεσημέρι μετά την αποχώρηση express από το Survivor, η Αφροδίτη Σκαφιδά, επέστρεψε στην Αθήνα για να περάσει και τις γιορτές με την οικογένειά της και τον σύντροφό της Πύρρο Δήμα.

https://www.instagram.com/p/Cq8vCOkNZTE

Delivery από τους locals αρνί και κοκορέτσι

Είχε όλες τις προυποθέσεις για να είναι το καλύτερο, αλλά πλέον το Survivor All Star αγωνίζεται να ξεπεράσει την μεγάλη κρίση με τις αποχωρήσεις και τις αποβολές παικτών λόγω φαγητού και να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού του.

Πάσχα στο «χωριό» & στην Ελλάδα για την Αφροδίτη Σκαφίδα αλλά όλοι μιλάνε για τα «Σούζυ Τρως»

Οι περισσότεροι από τους τηλεθεατές πιστεύουν πια, πως σχεδόν όλοι οι παίκτες έχουν βρει τον τρόπο να τρώνε και να κάνουν παραγγελίες από τους ντόπιους, τους locals που έχουν γίνει ήδη viral. Απλά άλλοι κατορθώνουν και το κρύβουν καλά και άλλοι έγιναν αντιληπτοί όπως πρόσφατα η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Η αθλήτρια βρίσκεται ήδη από το μεσημέρι στην Αθήνα για να περάσει το Πάσχα με την οικογένειά της. Προς το παρόν δεν έχει κάνει καμία δήλωση για όσα έχουν συμβεί.

Την Δευτέρα του Πάσχα το επεισόδιο θα έχει εορταστικό χαρακτήρα με έπαθλο φαγητού πασχαλινές λιχουδιές όπως γίνεται κάθε χρόνο. Δεν ξέρουμε αν και πάλι οι παίκτες θα ψήσουν μόνοι τους το αρνί για να τηρηθεί το έθιμο, αλλά η όλη διαδικασία έχει ήδη γίνει το τρολ των ημερών στο Twitter.

Αφενός γιατί οι locals θα μείνουν χωρίς παραγγελίες από τους νικητές, αφετέρου γιατί μπορεί να δεχθούν κρυφές παραγγελίες από τους ηττημένους. Όπως καταλαβαίνεις, το θέμα από μόνο του έχει μεγάλο ενδιαφέρον και ευκαιρία για χιουμοριστικά σχόλια στα social media.

Μετά την πασχαλινή όμορφη νότα, οι Survivors, ετοιμάζονται και για την καθιερωμένη αναμέτρηση με την τουρκική ομάδα. Και εκεί ένας παίκτης που έχει την ίδια ηλικία, αλλά και μία καταπληκτική ομοιότητα με τον Τάκη Καραγκούνια είναι από τα φαβορί. Τον είχε αναφέρει και ο ίδιος ο Ατζούν Ιλιτζαλί στο έκτακτο συμβούλιο όπου ανακοίνωσε τον επερχόμενο αγώνα.

Ονομάζεται Özgür Tetik και είναι προπονητής. Ίδιος ο Τάκης όπως φαίνεται και στην φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/Cq6LsJcRSpD