Η Γη της ελιάς update: Η δολοφονική επίθεση στον Ορέστη φέρνει τον Δημοσθένη πιο κοντά στο τέλος

Κατερίνα Μπούσιου
Η Γη της ελιάς update: Η δολοφονική επίθεση στον Ορέστη φέρνει τον Δημοσθένη πιο κοντά στο τέλος

Δεν πρόλαβε να πάει στην Μάνη ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ήδη ως Ορέστης στη Γη της ελιάς μπήκε στα βαθιά του ρόλου του και σε επικίνδυνες αποστολές.

Με τον Ανδρέα Γεωργίου, δημιουργό και σκηνοθέτη στη Γη της ελιάς να μας αποκαλύπτει το τραγικό τέλος της Μυρτάλης και τον επίλογο του Αλέξη, σε λίγο καιρό ετοιμαζόμαστε και για έναν δεύτερο επίλογο, εκείνον του Δημοσθένη.

Θα προηγηθεί η δολοφονική απόπειρα κατά του Ορέστη, ο οποίος σχεδόν την έχει προκαλέσει από τον Δημοσθένη, για να τον παγιδέψει. Τι θα συμβεί όμως μετά από αυτό;

Λίγα λόγια πολλές πράξεις

Βαρύς και ασήκωτος είναι ο Ορέστης Αντωνιάδης, δηλαδή ο Γιώργος Αγγελόπουλος, από το πρώτο λεπτό που πάτησε το πόδι του στη Μάνη και στη Γη της ελιάς. Δεν αποκαλύπτει σε κανέναν ποιος είναι, oύτε φυσικά και τον σκοπό της επίσκεψής του στην Αρεόπολη.

Αυτό δημιουργεί ένα γοητευτικό μυστήριο στις γυναίκες, αλλά και έναν μεγάλο γρίφο στον ανδρικό πληθυσμό. Ο Ορέστης έχει κερδίσει ήδη την συνεργασία του Ισίδωρου για το δημοτικό γυμναστήριο και ετοιμάζεται να γνωρίσει και τον Δημοσθένη, μόνο που σε αυτή του τη συνάντηση, θα φανεί το όπλο που έχει σταθερά πάνω του.

https://www.instagram.com/p/Cq7FCb8IRZj

Ο πονηρός Καπερνάρος θα υποπτευθεί πως κάτι συμβαίνει και θα «σκαλίσει» το παρελθόν του μυστήριου Ορέστη για να δει μήπως είναι κάποιος από την αντίπαλη συμμορία. Όταν διαρκώς θα τον βλέπει μπροστά στις υποθέσεις του, θα δώσει εντολή για να τον δολοφονήσουν γιατί τον θεωρεί ως τον νέο και απρόβλεπτο εχθρό του.

Επειδή ήδη ξέρεις και από τις δικές μας αναφορές, πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα συνεχίσει και την τρίτη σεζόν της Γης της ελιάς, καταλαβαίνεις πως θα γλιτώσει από τους επίδοξους δολοφόνους του την τελευταία στιγμή. Κάνοντας φυσικά έξαλλο τον Δημοσθένη.

https://www.instagram.com/p/Cq46cZpMyN2

Ο Ορέστης τον προκάλεσε και πλέον έχουν ανοιχτό μέτωπο μεταξύ τους. Νικητής φυσικά θα είναι εκείνος, έχοντας προνοήσει να καταγγείλει και το περιστατικό στην αστυνομία. Και λέμε πως θα είναι νικητής γιατί γνωρίζουμε ήδη πως το τέλος του Δημοσθένη δεν θα αργήσει να έρθει.

Στην περίπτωση Σκουρλέτη και Λιάντου ο έρωτας & η τραγωδία πάνε μαζί: Το κοινό Πάσχα και ο επίλογος

Σε αυτές τις συναντήσεις με τον Κουράκο θα έρθει πιο κοντά με την Δήμητρα για την οποία ήδη γνωρίζει πολλά και κυρίως πως ερευνά το θέμα του θανάτου του Κίμωνα. Εκείνη θα αργήσει πολύ να καταλάβει ποιος είναι και τον σκοπό που έχει έρθει στη Μάνη.