Δύο σωτήρες στη Γη της ελιάς: Ο Κωνσταντίνος σώζει τον Λυκούργο και ο Ορέστης τη Δήμητρα

Κατερίνα Μπούσιου
Δύο σωτήρες στη Γη της ελιάς: Ο Κωνσταντίνος σώζει τον Λυκούργο και ο Ορέστης τη Δήμητρα

Οι καλοί κρύβουν σκοτεινά μυστήρια και οι κακοί έχουν και μία καλή πλευρά στη Γη της ελιάς.

Μπαμ και κάτω. Έτσι απότομα θα βιώνουν οι τηλεθεατές τις εξελίξεις από εδώ και στο εξής στη Γη της ελιάς. Εκεί που έχουμε χαρά, θα έχουμε θλίψη και εκεί που περιμένεις παρασκήνιο, βλέπεις αποκάλυψη της αλήθειας.

Δύο άνθρωποι που δεν γνωρίζονται γίνονται οι σωτήρες της Μάνης. Ο Ορέστης και ο Κωνσταντίνος για δύο διαφορετικούς λόγους αλλά με το ίδιο θετικό αποτέλεσμα. Και αφού μιλάμε για σωτηρία, η Μυρτάλη μετά την αποκάλυψη του Αλέξη πως εκείνος είχε σκοτώσει και τον Νικήτα, ψάχνει τρόπους για να σωθεί.

Αποχωρεί ο Γιώργος Παρτσαλάκης από τη σειρά;

Αυτή η φήμη κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες για τον ηθοποιό που υποδύεται στη Γη της ελιάς τον δικηγόρο Λυκούργο, αλλά επιβεβαίωση από την παραγωγή ή τον ίδιο δεν έχουμε ακόμη.

Η αλήθεια είναι πως ο ρόλος του είναι ένας συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε όλους τους ηθοποιούς στη χαρά και στη λύπη τους και θα λείψει. Και είναι τόσο καλός ως Λυκούργος ο Παρτσαλάκης.

https://www.instagram.com/p/Cot62gfLKPy

Στα επόμενα επεισόδια θα είναι το κεντρικό πρόσωπο αφού αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα σοβαρό με την υγεία του. Όλοι θα είναι επι ποδός για να δουν αν είναι συμβατοί δότες για το ήπαρ του. Ενώ όλοι θα αποτύχουν στις εξετάσεις και θα χάσουν τις ελπίδες τους, θα βρεθεί ένας δότης μυστήριο.

Αυτός είναι ο πρώην γαμπρός του ο Κωνσταντίνος. Παρά το διαζύγιο με την Ισμήνη, θα πάει να συναντήσει στο νοσοκομείο τον Λυκούργο, δείχνοντας την αγάπη του. Φυσικά ο πεθερός του δεν ξέρει την πραγματική αιτία του χωρισμού τους, για αυτό και είναι επιεικής μαζί του.

Θα γίνει και ο σωτήρας του και αυτό το μυστικό θα αποκαλυφθεί προς το τέλος της σεζόν για να γλυκάνει προφανώς τις παρανομίες του παρελθόντος του και την ολέθρια συνεργασία του με τον Δημοσθένη.

https://www.instagram.com/p/CrBeEs6NK1i

Ρόλο σωτήρα έχει ο νεοφερμένος Ορέστης - Γιώργος Αγγελόπουλος. Ανάμεσα στους πολλούς, πάρα πολλούς ρόλους που θα έχει φέτος στη σειρά. Στην έρευνα που κάνει μυστικά για τον θάνατο του Κίμωνα θα έρθει κοντά με την Δήμητρα, την αστυνόμο και πρώην σύντροφό του.

Έκπληξη: Ο Ντάνος κυνηγά τον Δημοσθένη; Ο Αλέξης θέλει να σκοτώσει 2 ακόμη άτομα στη Γη της ελιάς

Αρχικά όμως για να την σώζει από τις επικίνδυνες αποστολές της και εισβολές στο σπίτι του Δημοσθένη αναζητώντας στοιχεία που τον ενοχοποιούν. Όταν τους ενώσει και ο έρωτας θα έχει έναν λόγο παραπάνω για να είναι υπερπροστατευτικός μαζί της και θα κάνει τα πάντα για να μην κινδυνέψει. Ιππότης ο Ορέστης.

gitiselias_aggelopoulos.jpg

Αν είσαι φαν της σειράς θα ενθουσιαστείς με αυτές τις εναλλαγές του ρόλου του Ορέστη. Έχει ενδιαφέρον γιατί θα προσεγγίσει και τον Ισίδωρο ζητώντας να αναλάβει το δημοτικό γυμναστήριο, αξιοποιώντας το επάγγελμά του. Κάνει λοιπόν αναγνωριστικές κινήσεις με όλους μέχρι να δει ποιοι είναι σύμμαχοι και ποιοι εχθροί.