Η ονομαστική εορτή της Μακρυπούλια έδειξε τη σχέση λατρείας με τη νύφη της – Η συγκινητική αφιέρωση

Η ονομαστική εορτή της Μακρυπούλια έδειξε τη σχέση λατρείας με τη νύφη της – Η συγκινητική αφιέρωση

Η Ελίζα Σπυροπούλου, σύζυγος του αδερφού της Ζέτας, Άκη Μακρυπούλια, έχει αδυναμία στην παρουσιάστρια/ηθοποιό και με το δίκιο της, αφού είναι η καλύτερη θεία. Το Insta Story με τα ανίψια της Ζέτας και οι ευχές από την Ευγενία Σαμαρά, τη Ρούλα Ρέβη και άλλους celebrities στη Ζωή της ζωής τους.

 

Ζωή-Αγορίτσα είναι το βαπτιστικό όνομα της Ζέτας Μακρυπούλια και χθες (21/4), που ήταν της Ζωοδόχου Πηγής, η παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ γιόρταζε. Σημαδιακή μέρα μιας και χθες έκανε επίσης γενική δοκιμή για τη θεατρική παράσταση «Μια νύχτα στην Επίδαυρο» που προετοιμάζει εδώ και πολύ καιρό η ηθοποιός, έχοντας στο πλευρό της τους καλύτερούς της φίλους. Οι οποίοι, φυσικά, και της έδωσαν τις πιο θερμές ευχές για την ονομαστική της εορτή, με τη Ζέτα να συγκινείται και να κάνει repost τα Insta Stories.

Την πιο συγκινητική αφιέρωση, ωστόσο, έκανε η νύφη της, η σύζυγος του αδελφού της, Άκη Μακρυπούλια. Η Ελίζα Σπυροπούλου ευχήθηκε στη Ζέτα Μακρυπούλια με υπέροχα λόγια και μια φωτογραφία της παρουσιάστριας με τις ανιψιές της, που λατρεύει.

Η Μακρυπούλια πήγε Ρέμο και στο Hollywood η Selena δεν μπορεί να φιλιώσει με την Hailey Bieber

Η συγκινητική αφιέρωση της νύφης της Ζέτας Μακρυπούλια για την ονομαστική της εορτή

«Χρόνια πολλά στην πιο όμορφη, στην πιο φωτεινή, στην πιο ταλαντούχα και στην πιο καλή θεία όλου του κόσμου. Σε αγαπάμε πολύ όλοι», έγραψε σε φωτογραφία που δημοσίευσε σε Insta Story, η Ελίζα Σπυροπούλου, νύφη της Ζέτας Μακρυπούλια. Η σύζυγος του αδελφού της Ζέτας, του Άκη Μακρυπούλια, έχει πολύ στενή σχέση με την παρουσιάστρια, πράγμα το οποίο φάνηκε και όταν η Ελίζα- τον Δεκέμβριο του 2022- έγινε μαμά για τρίτη φορά.

kouniada_makrypoulia.jpg

Τότε, η Ζέτα Μακρυπούλια είχε δημοσιεύσει ένα Insta Story με τον νεογέννητο γιο του αδελφού της γράφοντας χαρακτηριστικά: «Καλώς ήρθες! Πέμπτη φορά θεία». Η Ζέτα έχει πια 3 ανιψάκια από τον αδελφό της Άκη, και άλλα 2 από τον άλλο αδελφό της, τον Πάνο. Μάλιστα, η παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς φωτογραφίες με τα αδέλφια της στα social media, με την ομοιότητά τους να είναι εμφανής.

Η πολυαναμενόμενη παράσταση και οι θερμές ευχές των celebrity φίλων της Ζέτας

Η δεύτερη οικογένεια της Ζέτας Μακρυπούλια είναι οι φίλοι της. Φίλοι που είναι στο πλευρό της εδώ και δεκαετίες, στηρίζοντάς τη σε κάθε της βήμα, χαρά ή δυσκολία. Ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Ευγενία Σαμαρά και ο Κωνσταντίνος Δέδες, οι οποίοι της ευχήθηκαν για τη γιορτή της με την παρουσιάστρια να τους ευχαριστεί κάνοντας repost.

Κάποιοι από αυτούς τους φίλους της, μάλιστα, ήταν παρόντες χθες και στη γενική δοκιμή της παράστασης «Μια νύχτα στην Επίδαυρο» όπου πρωταγωνιστεί η Ζέτα και η οποία κάνει πρεμιέρα σήμερα, Σάββατο 22 Απριλίου.

Η ίδια, μάλιστα, έκανε ένα post στο Instagram για τη γιορτή και τη νέα της δουλειά γράφοντας χαρακτηριστικά: «Σήμερα γιορτάζω κάνοντας γενική δοκιμή με κόσμο, για την παράσταση «Μια νύχτα στην Επίδαυρο» που έχουμε πρεμιέρα αύριο στο Rex! (Δωράκι από τον αγαπημένο Καραθάνο). Όπως καταλαβαίνετε η μέρα κυλάει με αρκετή αγωνία και πολύ όμως στήριξη και αγάπη από τους συναδέλφους μου!🙏 Σας ευχαριστώ για τις ευχές! Σας στέλνω την αγάπη μου!». Στο post αυτό δεν ήταν λίγοι οι συνάδελφοι ηθοποιοί και άλλοι celebrities, που ευχήθηκαν τα καλύτερα στη Ζέτα. Ανάμεσά τους οι Αθηνά Οικονομάκου, Βίκυ Σταυροπούλου, Χρήστος Σπανός, Τόνια Σωτηροπούλου, Ναταλία Γερμανού, Ρούλα Ρέβη, Άση Μπήλιου, Πέγκυ Ζήνα κ.ά.