Ο Γιώργος Πορφύρης «έντυσε» με τις πιο σωστές λέξεις την απρόσμενη αποχώρηση του MasterChef

Ο Γιώργος Πορφύρης «έντυσε» με τις πιο σωστές λέξεις την απρόσμενη αποχώρηση του MasterChef

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο φιλόσοφος Γιώργος Πορφύρης βρίσκει τις κατάλληλες λέξεις για να εξηγήσει μια ακόμα αναπάντεχη αποχώρηση στο MasterChef.

Η Πωλίνα Βετσίνοβα ήταν η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το MasterChef την εβδομάδα που τελείωσε και όπως ήταν αναμενόμενο επέστρεψε δυναμικά στα social media.

Με τον δικό της τρόπο απάντησε η Πωλίνα σε όσα άκουσε το βράδυ της Παρασκευής από τον Γιώργο Πορφύρη, για τον τρόπο που αποχώρησε με ένα παιδιάστικο λάθος μέσα στην κουζίνα.

Το μήνυμα της Πωλίνας

https://www.instagram.com/p/CrUOkeJoSKi

«MasterChef… τηλεοπτικό έργο; μικρή οικογένεια; Φιλία; Εμπειρία; Αρχή! Η αρχή των ιδεών μου, την μεγάλη μου αγάπη για τη δουλειά μου, αρχή την πορεία μου στη μαγειρική. Πριν από μισό χρόνο, αστειευόμενος συμπλήρωσα μια αίτηση για casting master chef.

Δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να μπω στο έργο, ειδικά από τη στιγμή που μπορούσα να πάω τόσο μακριά. Ναι, μάλλον είναι τύχη ... αλλά και να είναι τύχη, της λέω ευχαριστώ.

Έχω μάθει πολλά εδώ σε 4 μήνες. Βρήκα ανθρώπους κοντά μου που μοιράστηκαν μαζί μου δάκρυα και γέλια, μοιράστηκαν κουζίνα και φαγητό, έμαθα πολλά από αυτούς, πήρα μεγάλη εμπειρία.

Βλέπω ένα μονοπάτι μπροστά, ένα συναρπαστικό και ενδιαφέρον μονοπάτι. Ευχαριστούμε πολύ όλο το συνεργείο, τους εικονολήπτες, τους ηχολήπτες, τους μοντέρ, τους κριτές @scontizas @chef_koutsopoulosleonidas @ioannidispanos και τους μέντορες @alexandros_charalabopoulos @nick.d.thomas για όλα όσα έχετε επενδύσει σε εμάς και για τη σπουδαία δουλειά σας σε αυτή τη μικρή ζωή που ονομάζεται @masterchefgr», έγραψε η Πωλίνα.

Τα σοφά λόγια του Πορφύρη

Η Πωλίνα, που είχε μπει στην παρέα της Στέλλας, είχε δεχτεί πολλά σχόλια στο twitter τους μήνες αυτούς, που αφορούσαν στην τοξικότητά της. Στο Instagram, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που παρατήρησαν πως η νεαρή παίκτρια του MasterChef μάλλον παρασύρθηκε.

Ο φιλόσοφος Γιώργος Πορφύρης βρήκε ξανά τις κατάλληλες λέξεις για να εξηγήσει μια ακόμα αναπάντεχη αποχώρηση στο MasterChef.

«Ήταν σκληρό το 3 του σεφ Κουτσόπουλου αλλά αντικειμενικό. Δείχνει σε όλους μας ότι το παχνίδι σίγουρα δυσκολεύει αλλά ταυτόχρονα αγριεύει, πρέπει να είσαι προσεκτικός, μπορεί να έχεις μια κακή μέρα κι αυτή να γίνει εφιάλτης», είπε αρχικά ο Πορφύρης και συμπλήρωσε:

«Αποχωρεί και η Πωλίνα, από την ομάδα που μου έκανε πολύ δύσκολη τη ζωή μέσα στο παιχνίδι, είχα πει ότι μερικοί άνθρωποι δεν χρειάζονται εχθρούς, γιατί καταστρέφονται από μόνοι τους. Θα πρέπει να καταλάβει κι εκείνη ότι είναι ένα παιχνίδι κι όχι πόλεμος ανθρώπων, είναι μια μαγειρική μάχη που δεν κερδίζει ο πιο ύπουλος αλλά στο τέλος της ημέρας θα κερδίσει ο καλύτερος μάγειρας», είπε ο Γιώργος.


Το Twitter αποθέωσε ξανά τον Γιώργο, τον οποίο λαχταρά να δει στον τελικό! Αυτό που λένε τα spoilers είναι ότι ο Γιώργος θα βρεθεί στην εξάδα του MasterChef.

Ο Γιώργος Πορφύρης κέρδισε τα 1000 ευρώ στο MasterChef και ο Μπέλλος τα σχόλια στο Twitter