MasterChef: Τρολάρισμα για την αποχώρηση της Πωλίνας αλλά ο καλεσμένος σεφ τράβηξε την προσοχή

Μαρία Ροδίτη
MasterChef: Τρολάρισμα για την αποχώρηση της Πωλίνας αλλά ο καλεσμένος σεφ τράβηξε την προσοχή

Η ζαχαροπλάστρια Πωλίνα … την πάτησε με γλυκό, ο Μιχάλης Χατζηκαλημέρης «έκαψε» καρδιές και το Twitter για άλλη μια φορά μάς χάρισε τα πιο epic σχόλια για το MasterChef.

Με απουσία του Σωτήρη Κοντιζά ξεκίνησε το χθεσινό (21/4) MasterChef και με τον «θείο Λέο» να ενημερώνει το κοινό και τους διαγωνιζόμενους πως ο κριτής είχε μια αδιαθεσία. Κουτσόπουλος και Ιωαννίδης συνέχισαν κανονικά του συμβούλιο της εβδομάδας, στο οποίο νικητές βγήκαν οι Μπλε και χαμένοι οι Κόκκινοι, από την ομάδα των οποίων τελικά αποχώρησε η Πωλίνα, επιβεβαιώνοντας το spoiler του Queen.gr.

Μέχρι να φτάσουμε στην αποχώρηση, βέβαια, είχαμε και μια δοκιμασία αντιγραφής ανάμεσα σε Μαρία Λαζαρίδου, Motto-Motto και Πωλίνα και έναν καλεσμένο σεφ που «έκαψε» καρδιές. Ο Μιχάλης Χατζηκαλημέρης αγαπήθηκε πολύ από το γυναικείο κοινό κυρίως για την εντυπωσιακή του εμφάνιση, ενώ το τρολάρισμα και η ικανοποίηση για την αποχώρηση της Πωλίνας δεν είχαν τέλος στα τιτιβίσματα του Twitter.

Οι ομάδες στο MasterChef χάνουν τη δύναμή τους και η Πωλίνα αποχαιρετά τον διαγωνισμό

Ένα recap… πριν τη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου

Ας κάνουμε, όμως, ένα recap της τελευταίας δοκιμασίας. Στο προηγούμενο επεισόδιο οι διαγωνιζόμενοι είχαν ομαδική εξωτερική δοκιμασία με αυστηρό πρωτόκολλο, καθώς μαγείρεψαν στην κατοικία του Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Γιώργου Τσούνη, για τον ίδιο τον Πρέσβη. Αρχηγός ήταν ο Στέφανος για τους Μπλε, ο οποίος όρισε αντίπαλη αρχηγό του για τους Κόκκινους τη Μαρία Λαζαρίδου. Το μενού περιλάμβανε ορεκτικό, κυρίως πιάτο και γλυκό σε fine dining εκδοχή, με τις δύο ομάδες να έχουν πολλές αστοχίες, αλλά τους Μπλε να κερδίζουν τελικά και να πηγαίνουν στον εξώστη.

https://www.instagram.com/p/CrTxh3JN_4Y

Ο Στέφανος, ως αρχηγός των Μπλε, έδωσε ασυλία στον Αλέξανδρο, ενώ όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε στη Μαρία Λαζαρίδου να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, εκείνη υπέδειξε τον εαυτό της.

Ακολούθησε η ψηφοφορία με την Πωλίνα και τον Motto-Motto να συγκεντρώνουν τις περισσότερες ψήφους και τελικά μαζί με τη Μαρία Λαζαρίδου να οδηγούνται σε δοκιμασία αντιγραφής πιάτου. Εκεί… είχαμε αναστεναγμούς στο Twitter για τον πολύ εμφανίσιμο καλεσμένο σεφ, Μιχάλη Χατζηκαλημέρη, αλλά και ένα πιάτο με αρκετές δυσκολίες που βρισκόταν κάτω από την καθιερωμένη καμπάνα.

https://www.instagram.com/p/CrT3Lm_o8QG

Ο «ωραίος» φιλοξενούμενος σεφ και το τρολάρισμα στην Πωλίνα

Ο pastry chef, Μιχάλης Χατζηκαλημέρης, «έκαψε» καρδιές στο Twitter- κάποιοι τον παρομοίασαν χιουμοριστικά και με τον Θανάση Καλημέρη (Ρένο Χαραλαμπίδη) από τη θρυλική ελληνική σειρά «Κάτι τρέχει με τους δίπλα». Δυσκόλεψε, όμως, και τους 3 υποψήφιους προς αποχώρηση του MasterChef, βάζοντάς τους να αντιγράψουν συνταγή για το μελεκούνι της Ρόδου, ένα γλυκό με mousse θυμαρίσιου μελιού, ζελατίνη, σαντιγί, πραλίνα αμυγδάλου, σουσάμι και πορτοκάλι.

sef.jpg

Ο Motto-Motto, η Μαρία Λαζαρίδου και η Πωλίνα είχαν 60 λεπτά στη διάθεσή τους για να παρουσιάσουν το πιάτο αντιγραφής με την τελευταία να αποχωρεί έχοντας τη χειρότερη επίδοση και συγκεντρώνοντας συνολικά μόλις 11 βαθμούς στους 30. Αν και ζαχαροπλάστρια η Πωλίνα, οι αστοχίες της ήταν πολλές, γεγονός που έκανε το κοινό στο Twitter να επιδοθεί σε μεγάλο τρολάρισμα αλλά και να δείξει την ικανοποίησή του για την αποχώρηση μιας όχι και τόσο συμπαθητικής παίκτριας. Δες την παρακάτω gallery.

«Και την πατήσαμε και στο γλυκό ρε Πωλινάκι», της είπε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Η Πωλίνα, πάντως, έφυγε με χαμόγελο από το MasterChef, ενώ προέβλεψε ότι η δυάδα του τελικού θα είναι ο Νίκος Τράκας και ο Δημήτρης Πολιτάκης.

https://www.instagram.com/p/CrT8seivvQA

Για να δούμε...