Οι ομάδες στο MasterChef χάνουν τη δύναμή τους και η Πωλίνα αποχαιρετά τον διαγωνισμό

Κατερίνα Μπούσιου
Οι ομάδες στο MasterChef χάνουν τη δύναμή τους και η Πωλίνα αποχαιρετά τον διαγωνισμό

Το ωμό μενού και από τις δύο ομάδες στην δοκιμασία φέρνει σχεδον ισοπαλία στην βαθμολογία και η σημερινή αποχώρηση στο MasterChef κρίθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. 

Η χθεσινή δοκιμασία στην κατοικία του Αμερικανού Πρέσβη έδειξε ξεκάθαρα τις αδυναμίες στις προσπάθειες των παικτών του MasterChef, οι οποίες θα κριθούν στο σημερινό συμβούλιο.

Με τις φυσιολογικές εντάσεις φυσικά, οι οποίες θα συνεχιστούν εν μέρει και στην ψηφοφορία αποχώρησης. Σήμερα είναι γυναικεία υπόθεση η ήττα εις διπλούν. Αρχικά επειδή η Μαρία Λαζαρίδου ως αρχηγός θα ηττηθεί και σε δεύτερο επίπεδο γιατί η Πωλίνα θα είναι τελικά εκείνη που θα αποχωρήσει. Η δική της αποχώρηση φέρνει ένα ντόμινο αντιδράσεων.

Το κυρίως πιάτο φέρνει γκρίνια

Και οι δύο ομάδες στο MasterChef στην χθεσινή ομαδική δοκιμασία είχαν μία κοινή αστοχία στο κυρίως πιάτο. Η Μπλε ομάδα του Στέφανου είχε ωμό αρνί και η Κόκκινη της Μαρίας Λαζαρίδου , έναν κόκκορα έτοιμο να...πετάξει.

Θα πάρουν χαμηλή βαθμολογία και οι δύο και όλα θα κριθούν στην αξιολόγηση του ορεκτικού και του γλυκού. Με μικρή διαφορά κερδίζουν από ότι λένε οι σημερινές πληροφορίες οι Μπλε και οι Κόκκινοι οδηγούνται σε ψηφοφορία αποχώρησης.

https://www.instagram.com/p/CrRc-CcISq_

Τελικά εκείνη που θα φύγει από το σημερινό επεισόδιο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι η Πωλίνα. Η ζαχαροπλάστρια με καταγωγή από την Ουκρανία, υπήρξε από τις πιο εριστικές παίκτριες στις δηλώσεις της.

https://www.instagram.com/p/Ck858eqL3Dw

Τίποτε δεν είναι απλό μετά από αυτή την αποχώρηση και όχι μόνο στα πλαίσια του ανταγωνισμού των παικτών για να φτάσουμε στην τελική δεκάδα.

Η αρχική κλίκα με τον Άγγελο, την Πωλίνα (παλαιότερα και την Στέλλα) τον Μότο Μότο έχει αρχίσει να χάνει τα μέλη της, με τον Τράκα και τον Αλέξανδρο να γίνονται πλέον αυτόνομοι, αφού πια τους ενδιαφέρει να τα πάνε όσο καλύτερα μπορούν στην δεκάδα.

Το ωμό μενού στον Πρέσβη & τα ρουσφέτια: Στo MasterChef έγιναν επικές γκάφες πριν την κόκκινη ήττα

https://www.instagram.com/p/CrRN-8gKQKM

Αυτός είναι ο στόχος τους και θα ακολουθήσουν ατομική στρατηγική για να τα καταφέρουν. Δεν είναι μόνο η κλίκα που θα χάσει τα μέλη της, καθώς θα δούμε και μεγάλα φαβορί να φεύγουν σιγά σιγά.

Μερικές αποχωρήσεις που θα γίνουν μάλιστα την ερχόμενη εβδομάδα, θα αποτελέσουν την μεγάλη έκπληξη της σεζόν. Και θα αρχίσουμε να λέμε το κλασσικό: «Είναι δυνατόν να φύγει εκείνος και να μην φύγει ο τάδε;»

Όμως μερικά πράγματα στο MasterChef κρίνονται στην τύχη και στην λεπτομέρεια παράλληλα με το ταλέντο.