Η ανατροπή στο ΜasterChef είναι γλυκόπικρη και η μάχη Χιλά - Λαζαρίδου έχει νικητή τον Στέφανο

Κατερίνα Μπούσιου
Η ανατροπή στο ΜasterChef είναι γλυκόπικρη και η μάχη Χιλά - Λαζαρίδου έχει νικητή τον Στέφανο

Η σημερινή μάχη στο MasterChef στο σπίτι του Αμερικανού Πρέσβη Τζόρτζ Τσούνη είναι σημαντική για τους παίκτες που θα μείνουν στην τελική δεκάδα.  

Μία πολύ ιδιαίτερη ομαδική δοκιμασία γίνεται απόψε στο MasterChef καθώς οι δύο ομάδες θα πρέπει να φτιάξουν το μενού για τον Αμερικανό Πρέσβη, τον ελληνικής καταγωγής Τζόρτζ Τσούνη.

Στην προετοιμασία έχουμε γκρίνιες με αποτυχίες και το αποτέλεσμα θα κρίνει στη συνέχεια και το πως θα πορευτούμε στην τελική δεκάδα. Και εκεί έχουμε ανατροπές με όσους μένουν και όσους φεύγουν. Έχουμε όμως και μία ενδιαφέρουσα απόψε μάχη με τους δύο αρχηγούς, μεταξύ του Στέφανου Χιλά και της Μαρίας Λαζαρίδου και μία μεγάλη αλλαγή επί της διαδικασίας.

https://www.instagram.com/p/Cq-IexTIRT_

Deja vu

Το σημερινό επεισόδιο του MasterChef είναι από εκείνα που θα μας κάνουν να αγαπήσουμε ξανά τον τηλεοπτικό διαγωνισμό για την αρτιότητα της παραγωγής. Και η δοκιμασία έχει ένα πολύ ωραίο location, το «Jefferson House» στο κέντρο της Αθήνας που είναι και η μόνιμη κατοικία του εκάστοτε Αμερικανού Πρέσβη, πολύ κοντά μάλιστα στο κτίριο της Πρεσβείας.

Ο σκοπός είναι οι δύο ομάδες να δελεάσουν τον Αμερικανό Πρέσβη, Τζόρτζ Τσούνη. Στο τρέιλερ τον βλέπουμε να μιλά εκείνος ελληνικά λόγω και της καταγωγής του και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο με μισά αγγλικά για να δημιουργηθεί μία ωραία ατμόσφαιρα.

Στο κήπο της κατοικίας κάθε άλλο από ωραία θα είναι η ατμόσφαιρα. Ο Στέφανος Χιλάς ως νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας χρίζεται αρχηγός της Μπλε Ομάδας και ορίζει την Μαρία Λαζαρίδου ως αρχηγό της κόκκινης. Deja vu της δικής τους σχέσης όταν συνηπήρξαν στο MasterChef 5.

Εδώ θα έχουμε μία πολύ ενδιαφέρουσα μονομαχία. Με άγχος, μεγάλο ανταγωνισμό και μία αποτυχημένη προσπάθεια στο γλυκό που θα κρίνει πολλά.

«Σωτήρη Κοντιζά είσαι style icon»: Το τρολάρισμα & τα 5+1 looks που έγιναν viral στο ΜasterChef

Ωστόσο έχουμε και μία μικρή αλλαγή επί της διαδικασίας, καθώς μέσα σε κάθε ομάδα, δημιουργούνται μικρότερες που αναλαμβάνουν από ένα κομμάτι του μενού, με μόνο δοκιμαστή και κριτή τον αρχηγό και χωρίς οι παίκτες να αλληλοσυμπληρώνονται σε όλα τα πιάτα. Λογικό και δίκαιο για να μη δημιουργούνται νέες τριβές και να υπάρχει αποκλειστική ευθύνη για κάθε πιάτο.

Οι τελευταίες αποκλειστικές μας πληροφορίες λένε πως η Μπλε ομάδα με μικρή διαφορά βγαίνει νικήτρια και ο Στέφανος παίρνει μία ικανοποίηση πως νίκησε την Μαρία Λαζαρίδου.

https://www.instagram.com/p/Cq3WpXyoVhd

Μένει όμως να δούμε ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και πως θα διαταραχθούν οι ισορροπίες μέσα στον διαγωνισμό.