Τα κορίτσια του Survivor All Star εντυπωσίασαν το Twitter που έριξε «άκυρο» στη νέα επίθεση Μαρτίκα

Τα κορίτσια του Survivor All Star εντυπωσίασαν το Twitter που έριξε «άκυρο» στη νέα επίθεση Μαρτίκα

Μαραθώνιος φάλτσου στο χθεσινό επεισόδιο. Ενώ όλοι οι υπόλοιποι διασκέδαζαν στο πάρτι της ένωσης του Survivor All Star, ο Σπύρος Μαρτίκας βρήκε ευκαιρία να κάνει νέα συμμαχία κατά του Νίκου Μπάρτζη. 

Το πολυπόθητο πάρτι της ένωσης στο Survivor All Star είχε ωραία makeover, μεγάλες παραφωνίες στον μίνι διαγωνισμό τραγουδιού, αλλά και ευκαιρία για νέες στρατηγικές.

Η Στέλλα και η Σταυρούλα εντυπωσίασαν το Twitter με το νέο τους look και εκτός από τον Στέλιο Ρόκκο που τραγούδησε στην ένωση, υπήρξε και ένας κρυφός και ολίγον εκνευριστικός δεύτερος πρωταγωνιστής και δεν ήταν άλλος από τον Σπύρο Μαρτίκα. Το χθεσινό επεισόδιο ωστόσο κούρασε το κοινό γιατί για περισσότερες από δύο ώρες ασχοληθήκαμε με τα φάλτσα των παικτών και μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα είδαμε τελικά τον Στέλιο Ρόκκο.

Ο Βασάλος - Πυργίδης και τα κορίτσια που ξεσήκωσαν τον Γιώργο Λιανό

Το πάρτι της ένωσης στο Survivor All Star σηματοδοτεί την αρχή του τέλους του reality αφού πια μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τον τελικό σε περίπου 2,5 μήνες.

Και είναι πάντα μία καλή ευκαιρία για αναζωογόνηση για τους παίκτες και τις παίκτριες. Επιτέλους χθες έκαναν μπάνιο, καλλωπίστηκαν, ντύθηκαν και έγιναν πραγματικά αγνώριστοι.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος το χάρηκε λίγο παραπάνω γιατί εδώ και καιρό παραπονιόταν ότι δεν αντέχει άλλο τα άλουστα μαλλιά του. «Δεν πίστευα ποτέ ότι ένα μπάνιο θα με είχε αναζωγονήσει τόσο πολύ» όπως είπε και το νέο look έφερε γέλια στο Twitter γιατί θύμισε τον Δημήτρη Πυργίδη στο Big Brother. Τι το ήθελες το ίσιωμα βρε Κωνσταντίνε;

vasalos2.JPG

Τα κορίτσια άφησαν άφωνο τον εορτάζοντα Γιώργο Λιανό, ο οποίος πολλές φορές ζήτησε από τα κορίτσια να σηκωθούν για να δούμε την αλλαγή τους. Και ήταν εντυπωσιακές.

https://www.instagram.com/p/CrY7Jjfteb8

Στέλλα, Σταυρούλα και Ρία κέρδισαν τις εντυπώσεις του κοινού με ομορφιά και νέο look με την Μαριαλένα πολύ πίσω στις προτιμήσεις.

stavroula2.JPG

Και ενώ στη συνέχεια είχε ποτό, φαγητό και τραγούδι με τους παίκτες να μας δείχνουν το πόσο καλοί είναι στο φάλτσο, κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία με την ένωση να ξεκινήσουν την πρώτη μεγάλη συμμαχία με κοινό αντίπαλο.

Σάκης, Μαριαλένα και Σπύρος Μαρτίκας έκαναν μία πρώτη συζήτηση για τον μόνιμο δικό τους στόχο, τον Νίκο Μπάρτζη. Με τον Σπύρο να λέει χαρακτηριστικά: «Ο Μπάρτζης έχει τελειώσει, έχει σβήσει. Τα γεγονότα με βρίσκουν πολύ αντίθετο, πολύ άσχημα. Τώρα τον γνώρισα. Τον είχα προστατέψει στην αρχή».

Ο Μπάρτζης φυσικά κατάλαβε αμέσως από την απέναντι πλευρά πως μιλούσαν για εκείνον αλλά δεν έδωσε καμία σημασία. Αυτό βέβαια δείχνει πως θα έχουμε μεγάλες κόντρες στη συνέχεια. To Τwitter καταδίκασε το τρίο της φωτιάς και της νέας συμμαχίας και υποστήριξε τον Μπάρτζη.

Στα highlights της βραδιάς θα μείνει και το acting του Στέλιου Χανταμπάκη που τραγούδησε Σάκη Ρουβά και μάλιστα είχε και το αντίστοιχο dress code με την φούστα. Τώρα με την ένωση ο παίκτης έγινε λίγο πιο εξωστρεφής.

Την καλύτερη performance και την καλύτερη φωνή είχε πάντως η Εύη Σαλταφερίδου. Πάντως ο διαγωνισμός τραγουδιού μάλλον κούρασε, παρά μας διασκέδασε. Εμείς βασικά τον Στέλιο Ρόκκο περιμέναμε να δούμε.

survivorsxolio.JPG