Το minimal στυλ της Μπέτυς Μπαζιάνα είναι η απόλυτη έμπνευση για σένα που αγαπάς το απλό ντύσιμο

Το minimal στυλ της Μπέτυς Μπαζιάνα είναι η απόλυτη έμπνευση για σένα που αγαπάς το απλό ντύσιμο
thomas daskalakis ndp photo agency thomasdask@yahoo.com

Η Μπέτυ Μπαζιάνα είναι η απόδειξη ότι το απλό στυλ είναι ενίοτε και η πιο κομψή επιλογή για τις γυναίκες κάθε ηλικίας.

Στην Αμερική το τι θα φορέσει η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, aka η σύζυγος του Προέδρου αλλά και τα παιδιά τους είναι μια ολόκληρη επιστήμη. Αυτό, φυσικά, άρχισε να απασχολεί και την Ευρώπη, που μετά τους royals άρχισε να παρακολουθεί προσεκτικά και το dress code των πολιτικών προσώπων και φυσικά των συζύγων τους. Οπότε και στην Ελλάδα αντίστοιχο ενδιαφέρον έχει και το πώς ντύνονται οι πρώτες κυρίες της χώρας. Μία από τις πιο λαμπερές κυρίες, που έχει περάσει από το Μέγαρο Μαξίμου είναι και η Μπέτυ Μπαζιάνα, η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα, η οποία είχε και ένα προφίλ που συζητήθηκε πολύ και ακόμα συζητιέται.

Ï ÐÑÏÅÄÑÏÓ ÔÏÕ ÓÕÑÉÆÁ - ÐÓ ÁËÅÎÇÓ ÔÓÉÐÑÁÓ ÓÔÏ ÅÈÉÌÏ ÔÇÓ ÑÇØÇÓ ÔÙÍ ÌÐÏÔÇÄÙÍ ÊÁÔÁ ÔÇÍ ÐÑÙÔÇ ÁÍÁÓÔÁÓÇ ÓÔÇ ÊÅÑÊÕÑÁ

Photo: In Time Photo Agency

Γιατί η κυρία Μπαζιάνα κατάφερε να αποδείξει ότι το απλό, minimal style μπορεί αν γίνει εξίσου εντυπωσιακό, αν βρεις τα σωστά items για κάθε περίσταση. Η Μπέτυ Μπαζιάνα δεν άλλαξε καθόλου το προσωπικό της στυλ κατά τη διάρκεια που ο σύζυγός της Αλέξης Τσίπρας διετέλεσε πρωθυπουργός της χώρας, δημιουργώντας εμφανίσεις που ήταν πάντα ακριβώς πάνω στο στυλ και την αισθητική μας. Η απλότητα ήταν το δικό της όπλο, αφού δεν θα έβλεπες ποτέ την κυρία Μπαζιάνα με κάτι υπερβολικό, extravagant ή φλύαρο.

Η Χριστίνα Μπόμπα ταξίδεψε στη Γαλλία και πήρε μαζί της μόνο ένα τζιν παντελόνι

mpetty_mpaziana-(2).jpg

Photo: NDP Photo Agency

mpetty_mpaziana-(12).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Minimal chic: Το ανεπιτήδευτο στυλ της Μπέτυς Μπαζιάνα είναι η έμπνευση που θέλεις για τη νέα σεζόν.

Απλές γραμμές, κλασικά tailored σύνολα, φορέματα και πουκάμισα σε διαχρονικά prints αλλά και elegant μονοχρωμίες είναι μόνο κάποια από τα στοιχεία που κάνουν τις εμφανίσεις της Μπέτυς ξεχωριστές. Το άσπρο και το μαύρο είναι τα δύο αγαπημένα της χρώματα και μάλιστα τα χρησιμοποιεί σε total black ή total white σύνολα, ενώ γενικά δεν μπερδεύει τις αποχρώσεις μεταξύ τους, προτιμώντας τις μονοχρωμίες. Το χακί, το μπλε και το κόκκινο, αλλά και το διακριτικό neutral beige είναι κάποια άλλα χρώματα, που έχει επιλέξει κατά καιρούς.

Το καλοκαίρι η κυρία Μπαζιάνα προτιμά τα αρχαιοελληνικά φορέματα σε one shoulder style, με μικρό πλισέ και αέρινα μανίκια, ενώ συνοδεύει αυτά τα φορέματα με σανδάλια και κομψά μαζεμένα μαλλιά σε κότσο. Μας έχει χαρίσει πολλές τέτοιες εμφανίσεις το Ηρώδειο αλλά και την Επίδαυρο. Το χειμώνα θα τη δεις και με κάποια πιο τολμηρά items, όπως τα δερμάτινα jackets, τα structured σακάκια και τα περίεργα μποτάκια. Γενικά, τα παπούτσια φαίνεται να είναι η αδυναμία της, γιατί πολλές φορές επιλέγει ζευγάρια με ιδιαίτερα τακούνια ή περίτεχνα λουράκια.

mpetty_mpaziana-(13).JPG

Photo: NDP Photo Agency

ÊÅÍÔÑÉÊÇ ÏÌÉËÉÁ ÔÏÕ ÐÑÏÅÄÑÏÕ ÔÏÕ ÓÕÑÉÆÁ ÁËÅÎÇ ÔÓÉÐÑÁ ÓÔÏ ÓÕÍÅÄÑÉÁÊÏ ÊÅÍÔÑÏ É. ÂÅËËÉÄÇÓ ÓÔÁ ÐËÁÉÓÉÁ ÔÇÓ 84çò ÄÉÅÈÍÏÕÓ ÅÊÈÅÓÇÓ ÈÅÓÓÁËÏÍÉÊÇÓ

Photo: In Time Photo Agency

Απλή και σικάτη η Μπέτυ Μπαζιάνα είναι μια γυναίκα με μοναδική αισθητική και φροντίζει να είναι πάντα άνετη μέσα σε αυτό που φοράει. Να είναι δηλαδή 100% ο εαυτός της.