Πρώτο γύρισμα για το Secret Song με νέο look για τη Ναταλία Γερμανού

Πρώτο γύρισμα για το Secret Song με νέο look για τη Ναταλία Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού έκανε μια αλλαγή στα μαλλιά της λίγο πριν υποδεχθεί στο πλατό του Secret Song την Κάτια Δανδουλάκη και τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη.

Η Ναταλία Γερμανού είναι μια γυναίκα που δε φοβήθηκε ποτέ να πειραματιστεί με τα μαλλιά της. Ειδικά στο παρελθόν, την είχαμε δει και κοκκινομάλλα αλλά και με πλατινέ ξανθό χρώμα. Τα τελευταία χρόνια, βέβαια, έχει περιορίσει τις δοκιμές και τις μεγάλες αλλαγές επιλέγοντας ένα καστανό χρώμα με ξανθές ανταύγειες από τη μέση ως τις άκρες, σε μαλλιά μεσαίου μήκους, που φτάνουν στο ύψος του στήθους.

Τώρα, η Ναταλία προχώρησε σε μια νέα αλλαγή στο look, όχι πολύ έντονη, αλλά πολύ κομψή. Μια αλλαγή που σίγουρα έχει επιμεληθεί ο hair colorist, Νικόλας Βιλλιώτης, όπως άλλωστε συμβαίνει πάντα με το χρώμα μαλλιών της παρουσιάστριας.

Απεργία ηθοποιών: Μαζί τους η Ναταλία Γερμανού και όχι μόνο - Το συγκινητικό ποστ

Η αλλαγή στο look της Ναταλίας Γερμανού

Ένα Insta Story από την άνεση του καναπέ της έβγαλε η Ναταλία Γερμανού κι όποιος είναι παρατηρητικός κατάλαβε την αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται», λίγο πριν το πρώτο γύρισμα για τη νέα εκπομπή Secret Song που έχει αναλάβει, ανανέωσε το χρώμα των μαλλιών της.

natalia_mallia.JPG

Ειδικότερα, η Ναταλία έβαψε καστανά όλα τα μαλλιά της. Αν παρατηρήσεις τη φωτογραφία, δεν υπάρχουν πια οι ξανθές ανταύγειες που είχε στις άκρες, υιοθετώντας έτσι την τάση που λέει να επιλέγουμε αποχρώσεις κοντά στο φυσικό χρώμα των μαλλιών μας. Μην ξεχνάς, άλλωστε, ότι η παρουσιάστρια έχει φυσικό χρώμα το σκούρο καστανό, οπότε αυτό τώρα είναι η τέλεια και πιο ταιριαστή αλλαγή στην εμφάνισή της.

Η νέα εκπομπή Secret Song που θα παρουσιάσει η Ναταλία Γερμανού

Την ερχόμενη σεζόν η Ναταλία Γερμανού θα έρθει στους τηλεοπτικούς δέκτες μας και με το «Καλύτερα δε γίνεται»- το οποίο παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια- αλλά και με μια νέα εκπομπή με τίτλο «Secret Song», το concept της οποίας είναι το εξής: Celebrities μπαίνουν ο ένας μετά τον άλλον στο πλατό και στήνουν μια ενδιαφέρουσα ιστορία μέσα από ένα μυστικό τραγούδι. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πρώτο γύρισμα καλεσμένοι είναι – μεταξύ άλλων- η Κάτια Δανδουλάκη και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

«Ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα. Σιγά-σιγά ξεκινάμε και είναι ένα project, το οποίο πιστεύω ότι θα είναι πάρα πολύ ωραίο, πιστεύω ότι θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα παραγωγή και εύχομαι να τα πάω πολύ καλά», είπε σε δηλώσεις της στην κάμερα του Breakfast@Star η Ναταλία Γερμανού για τη νέα εκπομπή της, Secret Song, που ακολουθεί το format της εκπομπής που έχει ο Νίκος Αλιάγας στη Γαλλία.

Η παρουσιάστρια συμπλήρωσε: «Δεν έχω μιλήσει με τον Νίκο (σ.σ. Αλιάγα), αλλά έχω παρακολουθήσει αποσπάσματα από τις εκπομπές που έχει κάνει. Ο Νίκος είναι κορυφή, ούτως ή άλλως, είναι από τους καλύτερους παρουσιαστές. Νομίζω ότι θα το κάνω με έναν διαφορετικό τρόπο, δικό μου».