Τα πρώτα πλάνα και ο θρήνος της Ιουλίας στη Γη της ελιάς μετά τη δολοφονία της Μυρτάλης

Κατερίνα Μπούσιου
Τα πρώτα πλάνα και ο θρήνος της Ιουλίας στη Γη της ελιάς μετά τη δολοφονία της Μυρτάλης

Τι θα συμβεί στην οικογένεια Βρεττάκου μετά τη δολοφονία της Μυρτάλης στη Γη της ελιάς; Το κλίμα είναι βαρύ όπως λέει και η Αντιγόνη Κουλουκάκου. 

Αρκετά δραματικές, σε όλα τα επίπεδα θα είναι οι εξελίξεις στη Γη της ελιάς και σε έχουμε ήδη προϊδεάσει και για τη δολοφονία της Μυρτάλης από τον Αλέξη.

Πριν δούμε τα συγκλονιστικά τρία επεισόδια που επιγκεντρώνονται σεναριακά σε αυτό το γεγονός, έχουμε και τα πρώτα πλάνα για το μετά. Τι θα συμβεί στην οικογένεια Βρεττάκου και πώς θα αλλάξει η συνέχεια της ιστορίας μας;

«Βαρύ το κλίμα, έρχονται εξελίξεις και ανατροπές»

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου ως Ιουλία Βρεττάκου στη Γη της ελιάς, έχει την τιμητική της για δύο λόγους στα επόμενα επεισόδια.

Αρχικά λόγω του επεισοδιακού χωρισμού της με τον Στάθη. Ο άντρας της ζωής της λίγο πριν κάνουν τον γάμο τους, θα μάθει πως εκείνη για να τον βοηθήσει αγόρασε τα παλιά του κτήματα από τον Δημοσθένη. Αυτή την οικονομική εξάρτηση από εκείνην δεν την επιθυμεί και έχουμε μία αναβολή στα μελλοντικά τους σχέδια. Περιστασιακός ο χωρισμός τους.

https://www.instagram.com/p/CjcXjO9Id1X

Ο δεύτερος ωστόσο λόγος είναι ακόμη πιο σημαντικός. Ήδη την απασχολεί η απόφαση της αγαπημένης της ανιψιάς Μυρτάλης, να φύγει για το εξωτερικό για να γλιτώσει από τον Αλέξη. Αν και τον τελευταίο χρόνο είχαν τις κόντρες τους, εκείνη μέσα της παραμένει στο να την θεωρεί σα κόρη της.

Η είδηση της δολοφονίας της από τον Αλέξη θα την σοκάρει. Ίσως είναι και ο λόγος που θα έρθει ξανά κοντά της ο Στάθης.

https://www.instagram.com/p/CeyCHk3oyjV

Θα νιώσει τύψεις, θεωρώντας πως παρά τα ελατώμματά της έπρεπε να έχουν σταθεί κοντά της περισσότερο και να αναγνωρίσουν τον κίνδυνο με τον Αλέξη.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου μας αποκάλυψε και ένα πλάνο μετά την δολοφονία, αφού την βλέπουμε μαυροφορεμένη και με την αντίστοιχη λεζάντα: «Βαρύ το κλίμα. Έρχονται εκπλήξεις και ανατροπές».

kouloukakou.jpg

Η αλήθεια είναι πως δεν θα μπορέσει να συνέλθει εύκολα μετά από αυτό. Εκείνη και η Μαρίνα ως κολλητή της Μυρτάλης θα υποστούν και το μεγαλύτερο σοκ.

https://www.instagram.com/p/CrERC00oR-l

Η αυτοκτονία του Αλέξη στη συνέχεια είναι μία δικαίωση, αλλά εκεί θα συμπονέσουν την Μαργαρίτα που είναι παράλληλα συνεργάτης τους, γιατί ως μητέρα θα ζήσει τον δικό της μεγάλο θρήνο.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτά τα επεισόδια υποκριτικά και σεναριακά θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.