Στη Γη της ελιάς έχουμε 8 αποχωρήσεις & 2 γάμους: Tα πρώτα πλάνα του γάμου Κουράκου - Ευτυχίας

Στη Γη της ελιάς έχουμε 8 αποχωρήσεις & 2 γάμους: Tα πρώτα πλάνα του γάμου Κουράκου - Ευτυχίας

Τα πρώτα πλάνα από τον γάμο Κουράκου και Ευτυχίας. Οι ηθοποιοί που φεύγουν από τη Γη της ελιάς στο τέλος του δεύτερου κύκλου όπου έχουμε δύο γάμους. 

Η δολοφονία της Μυρτάλης από τον Αλέξη και ο δικός του θάνατος στη Γη της ελιάς θα σημάνει και ένα γενικότερο κλείσιμο ιστοριών και αποχωρήσεις ηθοποιών.

Θα κλείσουν οι παλαιοί κύκλοι για να ανοίξουν νέοι στην τρίτη σεζόν. Η Μαργαρίτα και η Αθηνά πενθούν ενώ κάποιοι άλλοι, μετά τον μικρό χωρισμό τους θα επανασυνδεθούν για να ζήσουν ευτυχισμένοι.

Μετά τον Σκουρλέτη και την Λιάντου άλλες έξι αποχωρήσεις

Ο Ανδρέας Γεωργίου, δημιουργός και σκηνοθέτης στη Γη της ελιάς, είχε δώσει το spoiler της χρονιάς στην Ελένη Μενεγάκη για την δολοφονία της Μυρτάλης από τον Αλέξη. Τότε είχε μιλήσει και για την ερμηνεία της Λυδίας Κονιόρδου που θα μας καθηλώσει, αφού ως μητέρα του τηλεοπτικού Αλέξη θα τον καταδώσει στην αστυνομία.

https://www.instagram.com/p/CrA5mguo8Zh

Δεν θα γίνει όμως η σύλληψη γιατί ο Αλέξης θα προλάβει να βάλει τέλος στη ζωή του. Η Μαργαρίτα ζει το μεγάλο της πένθος και όλοι υποψιάζονται πως ο γιος της ευθύνεται εκτός από την Μυρτάλη και για άλλες δολοφονίες. Η μόνη της παρηγοριά θα είναι η Αθηνά - Άντζελα Γκερέκου .

Μετά από αυτή την διπλή αποχώρηση έχουμε άλλες έξι. Σίγουρες θεωρούνται καταρχάς οι αποχωρήσεις της Αντιγόνης που φεύγει στο Λονδίνο και της Εύας με τον Χρήστο που εγκαταλείπουν τη Μάνη. Ειδικά μετά την αυτοκτονία του αδελφού της Άρη μέσα στη φυλακή. Η Χρύσα Παππά είχε δημοσιεύσει και φωτογραφίες από το τελευταίο γύρισμα.

https://www.instagram.com/p/Cq2s30uIHuC

Θα έχουμε επίσης και την αποχώρηση του Λεωνίδα που έχει χωρίσει πια με την Ειρήνη και φυσικά την διάλυση της οικογένειας του Δημοσθένη Καπερνάρου, μετά την αποκάλυψη του παράνομου ρόλου του.

Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν και η Βάσια Παναγοπούλου ως Ασπασία, παραμείνει τουλάχιστον για κάποια επεισόδια στην αρχή της τρίτης σεζόν μαζί με την κόρη της Ειρήνη, ή αν θα αποχωρήσουν και οι δύο. Εξελίξεις θα έχουμε και στο μέτωπο Κουράκου - Ευτυχίας αλλά εκεί θα έχουμε οριστικές αποφάσεις από τον Σεπτέμβριο.

https://www.instagram.com/p/CrX8aXOIHly

Το υπόλοιπο καστ παραμένει σταθερό για να μπορέσει να ζήσει και ένα happy end ανάμεσα σε όλα αυτά τα δυσάρεστα. Και αυτό το happy end αφορά και τον Στάθη με την Ιουλία. Γάμος έρχεται μετά τον επεισοδιακό χωρισμό τους, ο οποίος προκύπτει μετά την ανακάλυψη του Στάθη πως η Ιουλία αγόρασε κρυφά τα κτήματά του από τον Δημοσθένη, για να τον σώσει από την οικονομική καταστροφή.

Η Γη της ελιάς update: Η δολοφονική επίθεση στον Ορέστη φέρνει τον Δημοσθένη πιο κοντά στο τέλος

Εκείνη που θα το μαρτυρήσει θα είναι η Ασπασία και εκείνος που για πρώτη φορά θα πάρει το μέρος του Στάθη θα είναι ο Ισίδωρος. Και όμως. Ο δήμαρχος που έφερνε και τις μεγαλύτερες αντιρρήσεις για την σχέση της αδελφής του, τώρα θα τον υπερασπιστεί, γιατί καταλαβαίνει την μανιάτικη περηφάνια του και πως δεν θέλει να εξαρτάται από την Ιουλία οικονομικά.

https://www.instagram.com/p/CkWVbEpLz6d

Ακριβώς αντίθετα από όσα πίστευε μέχρι σήμερα. Θα παίξει τον ρόλο του για την επανένωση και τον γάμο. Για να κλείσει γλυκά η σεζόν αλλά και με αγωνία για την επόμενη.

Προς το παρόν έχουμε ετοιμασίες για τον γάμο του αστυνόμου Κουράκου και της Ευτυχίας. Τα πρώτα πλάνα μόλις κυκλοφόρησαν με την νυφική άμαξα έτοιμη να παραλάβει τη νύφη. Από όσο καταλαβαίνουμε, η αποκάλυψη για την δολοφονία του Ανέστη από την Ευτυχία, αργεί ακόμη.

https://www.instagram.com/p/CrWsQGJIw5j