Το μοιραίο λάθος που οδηγεί την Μυρτάλη στη Γη της ελιάς στην δολοφονία της από τον Αλέξη

Το μοιραίο λάθος που οδηγεί την Μυρτάλη στη Γη της ελιάς στην δολοφονία της από τον Αλέξη

Οι εξελίξεις πριν τον επίλογο της Αφροδίτης Λιάντου στη Γη της ελιάς και η εμπλοκή του Ισίδωρου και της Αθηνάς. 

Έχει ήδη ανοίξει το κεφάλαιο του επιλόγου της Αφροδίτης Λιάντου στη Γη της ελιάς και έχει μεγάλο ενδιαφέρον για το πώς θα φτάσουμε τελικά στη δολοφονία της από τον Αλέξη.

Όλα θα ξεκινήσουν από ένα λάθος του Ισίδωρου ο οποίος ανυποψίαστος για τις συνέπειες, θα οδηγήσει στην εκδίκηση του Αλέξη, ο οποίος μαθαίνει τελικά πως η αγαπημένη του ετοιμάζεται να τον εγκαταλείψει μυστικά. Ένα λάθος που θα φέρει τύψεις στη συνέχεια από την οικογένεια Βρεττάκου.

Από την Ιουλία στον Ισίδωρο και από εκεί στην Αθηνά

Η Μυρτάλη στη Γη της ελιάς από τα πρώτα επεισόδια του πρώτου κύκλου, είχε μία μεγάλη αδυναμία όπως ξέρεις, στη θεία της Ιουλία. Με την οποία ωστόσο το τελευταίο διάστημα δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις, λόγω μεταστροφής του δικού της χαρακτήρα.

https://www.instagram.com/p/CrVZtLHoQs4

Σε εκείνη όμως απευθύνεται για να βρει λύση στο αδιέξοδό της. Θα ξαναδούμε πολύ ωραίες σκηνές μεταξύ της Αφροδίτης Λιάντου και της Αντιγόνης Κουλουκάκου, ως ρόλοι.

Η Μυρτάλη θα ορκίσει την Ιουλία να μην μεταφέρει σε κανέναν εκτός από τον θείο Ισίδωρο, πως πρόθεσή της είναι να πουλήσει τις μετοχές της και πως σκοπεύει να φύγει από την Μάνη. Θα της αποκαλύψει μετά από πολλές πιέσεις πως ο λόγος είναι ο Αλέξης. Δίχως λεπτομέρειες.

Στη Γη της ελιάς έχουμε 8 αποχωρήσεις & 2 γάμους: Tα πρώτα πλάνα του γάμου Κουράκου - Ευτυχίας

Η Ιουλία θα μεταφέρει τα νέα στον Ισίδωρο ζητώντας να γίνει γρήγορα η μεταβίβαση. Από εκεί ξεκινά όμως το λάθος. Γιατί ο μεγαλύτερος αδελφός των Βρετάκων της λέει μεν ότι δεν θα αποκαλύψει τίποτε, αλλά στη συνέχεια θα ενημερώσει σχετικά και την Αθηνά ως επίσης μέτοχο της εταιρείας. Η οποία με την σειρά της θα το αναφέρει τόσο στον αστυνόμο Κουράκο που ερευνά τον Αλέξη, όσο και στην Μαργαρίτα.

Αντιλαμβάνεσαι πως είναι θέμα χρόνου για να μάθει ο Αλέξης πως η αγαπημένη του ετοιμάζει τη φυγή της, λίγο πριν ανοίξουν μαζί το εστιατόριό τους. Ο θυμός του δεν έχει όρια. Και έτσι θα καταστρώσει τη δολοφονία της ανυποψίαστης Μυρτάλης.