Η νέα δημόσια εμφάνιση της Tina Kunakey πρόδωσε τη σχέση της με τον Vincent Cassel

Η νέα δημόσια εμφάνιση της Tina Kunakey πρόδωσε τη σχέση της με τον Vincent Cassel

Το ζευγάρι φέρεται να έχει πάρει χωριστούς δρόμους έπειτα από 5 χρόνια κοινής πορείας.

Η Tina Kunakey διατηρεί σιγή ιχθύος για τον φημολογούμενο χωρισμό της από τον Vincent Cassel. To 26χρονo μοντέλο και ο 56χρονος ηθοποιός φημολογείται ότι έχουν πάρει χωριστούς δρόμους από τη στιγμή που ο Cassel διέγραψε όλες τις φωτογραφίες της συζύγου του από το Instagram.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι φήμες για χωρισμό του ζευγαριού φούντωσαν με τον Τύπο να κάνει λόγο για ένα επίπονο και δύσκολο διαζύγιο.

«Χώρισαν πριν από μερικές εβδομάδες, η Tina είναι συντετριμμένη», δήλωσε πηγή από το στενό περιβάλλον του μοντέλου.

https://www.instagram.com/p/CrLol9jqOCy

H πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό

Πριν από λίγα 24ωρα το διάσημο μοντέλο εντοπίστηκε μετά από καιρό από τους παπαράτσι την ώρα που πόζαρε στο δείπνο της Amina Muaddi στο Λονδίνο. Στην πρώτη δημόσια εμφάνιση εν μέσω φημών περί διαζυγίου η Kunakey ήταν απλά εκθαμβωτική μέσα στο λευκό φόρεμά της.

Το μοντέλο ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με διάφανες γόβες, ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και φάνηκε να απολαμβάνει την παρέα με τους φίλους της.

Ποια το φόρεσε καλύτερα; Bellucci-Kunakey με 3 ίδια σύνολα & ούτε ο Cassel θα μπορούσε να διαλέξει

Aξιοσημείωτο είναι πως ο σταρ της μεγάλης οθόνης έχει εξαφανίσει κάθε ίχνος της συζύγου του από τον λογαριασμό του στο Instagram. Οι #couplegoals φωτογραφίες των δυο τους έχουν εξαφανιστεί και το γεγονός ότι ο Vincent δεν δημοσίευσε κάτι για τα γενέθλια της Tina, φανέρωσε ότι η σχέση τους έχει διαλυθεί οριστικά.

O γάμος Kunakey- Cassel

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στο χωριό Bidart στη χώρα των Βάσκων κοντά στο Biarritz, τη γενέτειρα του 26χρονoυ μοντέλου.

https://www.instagram.com/p/Bm3m8xBFO9p

Το γαμήλιο hashtag ήταν η ημερομηνία της τελετής δηλαδή #24août2018 και η νύφη κυριολεκτικά έλαμπε μέσα στο Vera Wang νυφικό της.

«Είμαι 52 και παντρεύομαι με ένα 21ός ετών κορίτσι. Και πάλι, είμαι πάρα πολύ ερωτευμένος και σίγουρος ότι θα κάνουμε παιδιά», είχε τονίσει ο Cassel στη συνέντευξή του για τον γάμο με την Tina και τα παιδιά ήρθαν όντως.

Τον Απρίλιο του 2019 το top model έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Vincent Cassel, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, την Amazonie. Ο 56χρονος έχει ήδη δυο κόρες από τον γάμο του με την Μοnica Bellucci (1999–2013), τη 19χρονη Deva και την 13 ετών Léonie.

Πηγή κεντρικής: tinakunakey