Τάμτα και Άννυ είναι το πιο in style δίδυμο μαμάς και κόρης που δεν χορταίνουμε

Τάμτα και Άννυ είναι το πιο in style δίδυμο μαμάς και κόρης που δεν χορταίνουμε

Τάμτα και Άννυ: Το δίδυμο μαμάς και κόρης που δεν χορταίνουμε να χαζεύουμε. Όλες οι φορές που εμφανίστηκαν μαζί και ταίριαζαν μέχρι και τα ρούχα τους.

Μπορεί να μην τις βλέπουμε συχνά μαζί, αλλά η Τάμτα με την κόρη της, Άννυ, ταιριάζουν όσο κανένα άλλο δίδυμο μαμάς και κόρης, και αυτό φαίνεται και από όλες τις φορές που εμφανίστηκαν μαζί.

Τάμτα και Πάρης Κασιδόκωστας «γιορτάζουν» 8 χρόνια σχέσης με την πιο εκκεντρική εμφάνιση ever

Τάμτα και Άννυ: Ταιριαστές ακόμα και στις εμφανίσεις

Τον Απρίλιο του 1995, σε μια πολύ νεαρή ηλικία μόλις 14 ετών, η Τάμτα παντρεύτηκε τον φίλο της που ήταν δύο χρόνια μεγαλύτερος και μερικούς μήνες αργότερα γέννησε την κόρη τους, την Άννυ. Λίγο καιρό αργότερα, αποφάσισε να αφήσει πίσω της την πατρίδα της και να εγκατασταθεί στην Ελλάδα, ώστε να βρει μια καλύτερη ζωή για τον εαυτό της και την κόρη της.

Η Τάμτα έγινε γνωστή στην Ελλάδα το 2004 μέσα από τη συμμετοχή της στο τηλεοπτικό παιχνίδι «Super Idol». Από τότε, έχει κατακτήσει την καρδιά του ελληνικού κοινού και έχει γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς και επιτυχημένες τραγουδίστριες στη χώρα. Σήμερα, μετρά 19 ολόκληρα χρόνια στη μουσική σκηνή και συνεχίζει να εντυπωσιάζει το κοινό με την εκπληκτική φωνή της και την εκρηκτική της παρουσία.

https://www.instagram.com/p/CmHNT05jH-2

Όλες οι φορές που η Τάμτα εμφανίστηκε με την κόρη της

Δεν είναι πολλά τα δίδυμα μητέρας και κόρης που έχουν προκαλέσει σημαντική απήχηση στους θαυμαστές με το αδιαμφισβήτητο στυλ και τη χάρη τους. Τάμτα και Άννυ δεν αποτελούν εξαίρεση.

Παρόλο που δεν εμφανίζονται συχνά μαζί δημόσια, όσες φορές τους έχει πιάσει ο φακός μαζί, μοιάζουν να είναι σαν δύο απόλυτα ταιριαστές φίλες. Παρά το πολυάσχολο πρόγραμμά τους, βρίσκουν πάντα χρόνο η μία για την άλλη και ο δεσμός τους είναι εμφανής στις μικρές στιγμές που μοιράζονται.

Υπάρχει κάτι αναμφισβήτητα συγκινητικό όταν βλέπεις μια μητέρα και μια κόρη να κάνουν ταιριαστές εμφανίσεις. Είτε κάνουν νυχτερινές εξορμήσεις σε μαγαζιά, είτε απλώς βγαίνουν για μια μέρα για ψώνια, η θέα μιας μητέρας και μιας κόρης που φορούν ασορτί σύνολα είναι πάντα απολαυστική. Το να τις βλέπεις δίπλα-δίπλα, με τα παρόμοια χαρακτηριστικά τους και τα ταιριαστά ρούχα, είναι πραγματικά ένα θέαμα απολαυστικό.

Η Τάμτα είπε «ναι» σε άλλο ένα makeover – Το νέο punk look που μας πήγε πίσω στο 2020

Από ψώνια σε βραδινές εξόδους, μέχρι ταιριαστές στολές το Χάλοουιν, δείτε όλες τις φορές που η Τάμτα και η Άννυ εμφανίστηκαν μαζί.

Η ομοιότητα μαμάς και κόρης είναι κάτι παραπάνω από εμφανής ωστόσο στο χαρακτήρα είναι εκ διαμέτρου αντίθετες όπως έχει αποκαλύψει η ίδια η Τάμτα στο περιοδικό Down Town.

«Δεν μοιάζουμε καθόλου! Δεν έχουμε καμία σχέση. Η κόρη μου έχει μία πανίσχυρη προσωπικότητα. Εγώ δεν ήμουν έτσι. Εκείνη είναι περισσότερο αυτόνομη και ανεξάρτητη».