Στέλλα Γκάλη: Η 17χρονη κόρη του Νίκου Γκάλη είναι cheerleader και η MVP της οικογένειας

Τσακιρίδου Χριστίνα
Στέλλα Γκάλη: Η 17χρονη κόρη του Νίκου Γκάλη είναι cheerleader και η MVP της οικογένειας

H κόρη του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ διαγράφει τη δική της πορεία στον αθλητισμό και κάνει καθημερινά υπερήφανους τους γονείς της.

Ο Νίκος Γκάλης έχει επιλέξει να ζει με την οικογένειά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δίνει σπάνια το παρών σε κοσμικές εκδηλώσεις. Ο 65χρονος θρύλος του μπάσκετ είναι παντρεμένος από το 2015 με την Έλενα Παναγιώτου και το 2006 ο ερχομός της κόρης τους, Στέλλας Γκάλη, ολοκλήρωσε την ευτυχία τους και άλλαξε ριζικά τη ζωή τους.

Η 17χρονη κόρη του εμβληματικού μπασκετμπολίστα είναι μέλος της Εθνικής Oμάδας Cheerleading και έχει κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις.

Πριν λίγα 24ωρα η Εθνική Ελλάδος συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Ορλάντο των Ηνωμένων Πολιτειών όπου κατέλαβε την 5η θέση. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στον διαγωνισμό η εθνική ομάδα κατάφερε να πραγματοποιήσει αρκετές εντυπωσιακές εμφανίσεις. Όπως ήταν αναμενόμενο, θερμή υποδοχή με χορούς και τραγούδια περίμενε τις αθλήτριες κατά την άφιξή τους στην Ελλάδα και στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Η Στέλλα Γκάλη είναι το mini me του μπαμπά της

Η Στέλλα Γκάλη μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την άκρως επιτυχημένη παρουσία της Εθνικής ομάδας αναφέροντας: «Είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που εκπροσωπήσαμε τη χώρα μας. Τα αισθήματα αυτή τη στιγμή είναι αμέτρητα, ειδικά τώρα που φτάσαμε μετά από όλη αυτή την κούραση και όλα αυτά που έχουν ετοιμάσει οι άνθρωποί μας, είναι απλά απίστευτα».

Girl Genious αλά Ελληνικά: Η 11χρονη Ευαγγελία Σίσκου είναι η νέα παγκόσμια πρωταθλήτρια σκακιού

Σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Νίκος Γκάλης στον Τάσο Τρύφωνος, είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για την κόρη του, Στέλλα δηλώνοντας: «Στη Στέλλα δεν έχω μιλήσει για το ποιος είμαι. Περισσότερο ακούει από τους φίλους της. Μοιάζει με τον χαρακτήρα μου, είναι ήρεμη και κουλ. Στη γέννηση της κόρης μου δάκρυσα. Η κόρη μου ασχολείται με το cheerleading είναι και στην εθνική και πριν από λίγο καιρό βγήκαν πέμπτοι στον κόσμο. Από τότε με κοροϊδεύει λέγοντας μπαμπά κάνω μεγαλύτερες επιτυχίες από εσένα».

To 2022 η Εθνική Ομάδα Cheerleading κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Αθήνα. Μεταξύ των κοριτσιών που πανηγύρισαν για αυτή τη μεγάλη επιτυχία ήταν και η κόρη του Νίκου Γκάλη, Στέλλα, την οποία ο μπαμπάς της καμάρωσε από τις κερκίδες.

Η νεαρή cheerleader ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία «Senior Team Jazz» με 410.5 βαθμούς, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Sportno drustvo Pike από την Σλοβενία με 410 βαθμούς.

Πηγή κεντρικής: NDP