«Ήρθε η ώρα να φύγει»: Οι φανς του MasterChef δεν γελάνε και δεν αντέχουν πια τον Θοδωρή

«Ήρθε η ώρα να φύγει»: Οι φανς του MasterChef δεν γελάνε και δεν αντέχουν πια τον Θοδωρή

Δοκιμασία - αστοχία στο MasterChef με τον Θοδωρή να κάνει σχέδιο αλά Μαρτίκα κατά του Πορφύρη.

Ο τοίχος είχε την δική του ιστορία στο MasterChef αλλά στο χθεσινό επεισόδιο δεν ήταν η καλύτερη δοκιμασία που έχουμε δει.

Αντί για χιούμορ, είχαμε φωνές με νεύρα, ή φωνές που τις χαίρονταν μόνο εκείνοι που τις έκαναν. Είχαμε όμως και στρατηγική. Φανερή ή κρυφή. Στην δεύτερη κατηγορία ανήκει ο Θοδωρής τον οποίο πια δεν αντέχει το Twitter εδώ και αρκετό καιρό.

https://www.instagram.com/p/CrjMJM-oYwK

Με τις φωνές στο κόκκινο

Αυτή η δοκιμασία του τοίχου στο MasterChef μπορεί να έχει κάποιες ευχάριστες νότες, αλλά τις περισσότερες φορές είναι ανυπόφορη για τους τηλεθεατές. Πάντως σε σχέση με τις άλλες χρονιές, υστερούσε σε χιούμορ γιατί αυτό είναι το ζητούμενο. Το απορημένο ύφος του Κοντιζά τα έλεγε όλα και το κοινό το έπιασε το υπονοούμενο.

Όπως ήδη σε έχουμε ενημερώσει οι Κόκκινοι είναι εκείνοι που χάνουν και φάνηκε ξεκάθαρα χθες αυτό, γιατί τα πιάτα που έπρεπε να έχουν ίδια, είχαν τεράστιες διαφορές.

Ο Νίκος Τράκας έκανε μία έξυπνη επιλογή ως αρχηγός των μπλε, γιατί πήρε μαζί του καλούς σεφ, όπως ο Αλέξανδρος, η Μπέη, ο Άγγελος και ο Ηλίας. Κάποια στιγμή μάλιστα ο Αλέξανδρος είπε πως αν συνεχίσουν να είναι ομάδα στο μέλλον θα φτάσουν στο απόλυτο.

Φωνές, γκρίνιες και αποτυχίες στο MasterChef με τον silver τοίχο να «δίνει» ήττα στους κόκκινους

Ευτυχώς που δεν θα έχουμε αποχώρηση παρά μόνο την διεκδίκηση του επάθλου των δέκα χιλιάδων ευρώ. Αυτό θα γίνει με την επιλογή του αρχηγού και ενός ακόμη παίκτη ή παίκτριας των μπλε που θα μονομαχήσουν για τα χρήματα.

Στην κόκκινη ομάδα ήταν αρχηγός ο Γιώργος Πορφύρης και υπαρχηγός ο Θοδωρής Γαλάνης ο οποίος επέμενε με πείσμα για αυτή τη θέση. Είχε τον λόγο του και φάνηκε από την αρχή αυτό.

Γιατί αφενός κάποια στιγμή ειρωνεύτηκε τον Πορφύρη, αφετέρου δεν μας έδειχνε ότι θέλει να κερδίσει η ομάδα του. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Το Twitter δεν τον αντέχει πια και θέλει να φύγει. Για καλή μας τύχη, θα φύγει και δεν θα τον δούμε μέχρι την τελική εξάδα.