Το wet look του Γιώργου Αγγελόπουλου στη Γη της ελιάς θύμισε μία viral στιγμή του ως Ντάνος 

Το wet look του Γιώργου Αγγελόπουλου στη Γη της ελιάς θύμισε μία viral στιγμή του ως Ντάνος 

Ως Ορέστης Αντωνιάδης θα αντιμετωπίσει τον πρώτο του μεγάλο κίνδυνο στη Γη της ελιάς με την απόπειρα κατά της ζωής του. 

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες τηλεοπτικές παρουσίες στη Γη της ελιάς, είναι πλέον ο Γιώργος Αγγελόπουλος με το μυστήριο που δημιουργεί ως Ορέστης Αντωνιάδης.

Στα προσεχή επεισόδια θα τον δούμε να αντιμετωπίζει μεγάλο κίνδυνο και να καταλαβαίνει πως ο ερχομός του στην Μάνη δημιούργησε ήδη τον πρώτο του μεγάλο εχθρό. Τα πρώτα πλάνα από το ατύχημα τον δείχνουν πάντως να επιβιώνει και αυτή η εικόνα του πρώην Ντάνου του Survivor κάτι μας θύμισε.

Το wet look του Γιώργου τρέλανε τις φανς

Ο Ορέστης Αντωνιάδης στη Γη της ελιάς κάνει προσεκτικές κινήσεις και το σχέδιό του δεν το έχουμε ακόμη αντιληφθεί σε όλη του την έκταση. Ξέρουμε μόνο πως είχε μία ιδιαίτερη σχέση με τον Κίμωνα Καπερνάρο και για αυτό τον λόγο επιδιώκει να βρίσκεται συνεχώς κοντά στον Δημοσθένη και στην Ασπασία.

Το λάθος όμως που θα κάνει, όπως σε έχω ενημερώσει, μετά την επίσκεψη στο σπίτι του όπου φαίνεται το όπλο του, θα κινήσει τις υποψίες του Δημοσθένη ο οποίος αυτόματα θα τον θεωρήσει ύποπτο. Δεν ξέρει αν είναι αστυνομικός ή αν είναι μέλος ανταγωνιστικού κυκλώματος.

Η Γη της ελιάς update: Η δολοφονική επίθεση στον Ορέστη φέρνει τον Δημοσθένη πιο κοντά στο τέλος

Θα δώσει εντολή όμως στους ανθρώπους του να τον σκοτώσουν.

Αλλά δεν θα τα καταφέρουν, για τον απλούστατο λόγο ότι θα τους έχει αντιληφθεί. Το αυτοκίνητό του μάλλον πέφτει στη θάλασσα αν κρίνουμε και από τις φωτογραφίες που ήδη δημοσιεύτηκαν στα social media.

https://www.instagram.com/p/CrkX-oLoC9N

Στα γυρίσματα βλέπουμε τον Γιώργο Αγγελόπουλο να σκαρφαλώνει τον βράχο, έχοντας σωθεί, ως πραγματικός survivor της Μάνης.

danos.jpg

Οι φανς βρήκαν την ευκαιρία να τον αποθεώσουν.

danos_sxolio.JPG

Αυτό το αλά παλαιά wet look θύμισε βέβαια και την πιο viral στιγμή του ως Ντάνος στο Survivor στο ντους λίγο πριν το πάρτυ της ένωσης.

Πάντως μετά από αυτή την απόπειρα αλλάζουν τα πλάνα του Ορέστη και κινητοποιεί και την αστυνομία, κάνοντας καταγγελία στον Γιώργη Κουράκο.

https://www.instagram.com/p/Crg1CpnLxLR

Ο στόχος του είναι να μάθει ο Δημοσθένης ότι η αστυνομία τον προστατεύει για να συνεχίσει ανενόχλητος την έρευνά του για εκείνον. Λέτε να τα καταφέρει; Φυσικά και θα τα καταφέρει, αλλά όχι τόσο άμεσα όσο περιμένεις.