Θύμισε τελικό η νίκη Τράκα στο MasterChef αλλά το Twitter θαύμασε τον καλεσμένο σεφ

Κατερίνα Μπούσιου
Θύμισε τελικό η νίκη Τράκα στο MasterChef αλλά το Twitter θαύμασε τον καλεσμένο σεφ

Μετά τη νίκη Τράκα στο MasterChef οι μαμάδες των παικτών κάνουν έφοδο με ταπεράκι και αγκαλιές. «Πάμε Πακέτο edition» θα είναι το επόμενο επεισόδιο. 

Αναμενόμενη η νίκη του Νίκου Τράκα στο silver award όπως σου είχαμε αποκαλύψει αποκλειστικά, σε ένα επεισόδιο όμως που τις εντυπώσεις κέρδισε ο καλεσμένος σεφ του MasterChef.

Το επόμενο επεισόδιο όμως αποτελεί έκπληξη καθώς έχουμε εισβολή των μαμάδων των παικτών. Φυσικά εκτός από κλάματα θα έχουμε και άλλες εκπλήξεις που ίσως επηρεάσουν και τη συνέχεια του διαγωνισμού.

https://www.instagram.com/p/CrmDwugIQqm

Και νικητής ήταν ο καλεσμένος σεφ

Η νίκη είχε χρώμα μπλε και η ομάδα με αρχηγό τον Νίκο Τράκα στο MasterChef κέρδισε τη δοκιμασία του silver τοίχου, όπως αποκλειστικά σου είχαμε αποκαλύψει.

Ο Νίκος Τράκας είναι ο silver νικητής του MasterChef και τώρα αρχίζει η μεγάλη μάχη μέχρι τον τελικό

Ο αρχηγός στην συνέχεια είχε ένα έξτρα δώρο, καθώς στην δεύτερη δοκιμασία τέθηκε αυτόματα ως υποψήφιος για το βραβείο και οι υπόλοιποι συμπαίκτες της ομάδας του, έπρεπε να ψηφίσουν έναν ακόμη.

https://www.instagram.com/p/Crl0rW3I7Nl

Άδικη η συγκεκριμένη επιλογή καθώς όπως σωστά παρατήρησαν αρκετοί τηλεθεατές, το σωστό θα ήταν να διαγωνιστεί όλη η ομάδα.

Υπερίσχυσε στην ψηφοφορία ο Αλέξανδρος, στον οποίο άνηκε και η οργάνωση και ένα πολύ μεγάλο μέρος της επιτυχίας. Περισσότερο ίσως και από τον Τράκα.

Οι δυό τους κλήθηκαν να αντιγράψουν το γλυκό ενός διακεκριμένου παγκοσμίως pastry chef, του Πορτορικανού Antonio Bachour και μάλιστα έδωσαν και μαθήματα ευγενούς άμιλλας καθώς ο Τράκας βοήθησε τον Αλέξανδρο στο στήσιμο του γλυκού.

https://www.instagram.com/p/Crl4zgYohez

Ο Νίκος κέρδισε τα χρήματα, αλλά ούτε λόγος να τα μοιραστεί με τους υπόλοιπους, παρά τα αρχικά πειράγματα με τους συμπαίκτες του. Είναι όμως ένας δυνατός παίκτης και ωραία προσωπικότητα.

Το Twitter ωστόσο υποκλίθηκε στον καλεσμένο σεφ. Για τον σεβασμό που έδειξε στα δύο παιδιά δίνοντάς τους την αίσθηση ότι είναι ισάξιοί του, για τον χρόνο που τους έδωσε να προετοιμαστούν, αλλά και την συνολική του συμπεριφορά. Αντίθετα με αρκετούς (όχι ευτυχώς όλους) έλληνες συναδέλφους του που βρέθηκαν σε αυτή τη θέση και το attitude ήταν εντελώς διαφορετικό.

Την Δευτέρα έχουμε ένα διαφορετικό επεισόδιο mama's edition ή καλύτερα «Πάμε πακέτο edition».

Αρχικά οι παίκτες θα ανοίξουν ένα κουτί και θα διαβάσουν ένα γράμμα από τη μαμά τους και αργότερα οι μαμάδες θα κάνουν εισβολή. Με τον κλασσικό τρόπο της ελληνίδας μάνας. Φέρνοντας πεσκέσια από το σπίτι.

MASTER.JPG

Μεγάλη πρωταγωνίστρια η μαμά Τράκα η οποία φέρνει στον σεφ γιο της ταπεράκι με φαγητό! Το κοινό είδε ένα μέρος του τρέιλερ στους τίτλους τέλους του επεισοδίου και αντέδρασε με γέλια βλέποντας τις μαμάδες.

Μη θεωρείς το επεισόδιο απλά, γλυκό και συγκινητικό. Πίσω από την εικόνα υπάρχει ένα βαθύτερο νόημα όπως κατάλαβαν και αρκετοί στο Twitter όπως είδες και στα παραπάνω σχόλια.

Οι μαμάδες θα μιλήσουν με τα παιδιά τους και θα τους μεταφέρουν το «έξω» κλίμα. Και από εκεί και πέρα θα δεις αλλαγή στην συμπεριφορά τους. Πιο μαζεμένοι και λιγότερο εριστικοί θα είναι οι περισσότεροι.