Η νίκη Τράκα και η μάχη Μπέλλου - Λαζαρίδου στο MasterChef ήδη έφερε αντιδράσεις στο κοινό

Κατερίνα Μπούσιου
Η νίκη Τράκα και η μάχη Μπέλλου - Λαζαρίδου στο MasterChef ήδη έφερε αντιδράσεις στο κοινό

Κερδίζει την ασυλία ο Θοδωρής και η Μαρία Λαζαρίδου νικά τον Δημήτρη Μπέλλο. Αλλά τι σημαίνει για το MasterChef η χθεσινή νίκη του Νίκου Τράκα; 

Όπως πρώτοι σου αποκαλύψαμε χθες, αυτός που αποχωρεί σήμερα από το MasterChef θα είναι ο Δημήτρης Μπέλλος.

Η μεγάλη έκπληξη - και αυτό δεν μπορούν να το κατανοήσουν οι φανς - είναι ότι κερδίζει την ασυλία ο Θοδωρής που είναι προτεινόμενος προς αποχώρηση μαζί με την Μαρία Λαζαρίδου και τον Δημήτρη Μπέλλο. Η νίκη όμως του Νίκου Τράκα στο χθεσινό τεστ δημιουργικότητας θα φέρει μεγάλες αλλαγές τις επόμενες ημέρες στον διαγωνισμό.

Τα ίσια ανάποδα στο MasterChef

Ο Στέφανος Χίλας στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef δημιούργησε αναστάτωση στο τεστ δημιουργικότητας. Ως νικητής αρχηγός της προηγούμενης δοκιμασίας μοίρασε υλικά και χρόνο για να προετοιμαστούν οι παίκτες στην αποθήκη των υλικών.

Με έναν περίεργο τρόπο έδωσε τον λιγοστό χρόνο των δύο λεπτών και δύσκολα υλικά σε εκείνους τους παίκτες που ηττήθηκαν από τους συμπαίκτες τους στην προηγούμενη δοκιμασία ανά πιάτο, ανεξάρτητα από το ποια ομάδα νίκησε. Ακόμη και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μπερδεύτηκε μέχρι να λυθεί ο γρίφος.

Τιμώρησε τους χαμένους για δεύτερη φορά, ενώ ο Γιώργος Πορφύρης είχε κάνει το αντίστροφο στο παρελθόν και ήταν πιο δίκαιο.

Ενώ αρχικά ευνόησε τον Δημήτρη Μπέλλο δίνοντάς του γαρίδες και κουμ κουάτ ως υλικά, ο παίκτης είχε αδύναμη προσπάθεια και χρίστηκε στο τέλος υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με την Μαρία Λαζαρίδου και τον Θοδωρή Γαλάνη. Ακόμη και ο Ηλίας Καζιόλι απόρησε με την υποψηφιότητα του Δημήτρη.

Η απόλυτη ανατροπή του MasterChef: Ο Δημήτρης Μπέλλος αποχωρεί λίγο πριν την τελική δεκάδα

Νικητής της δοκιμασίας ο Νίκος Τράκας που κέρδισε για τρίτη φορά το έπαθλο των χιλίων ευρώ. Όμως αυτή η νίκη αλλάζει τα δεδομένα. Ο παίκτης που ήδη βρίσκεται από χθες στους 11 του διαγωνισμού, θα είναι εκείνος που ως αρχηγός θα σχηματίσει ομάδα στην επόμενη δοκιμασία και θα χρίσει αρχηγό της αντίπαλης.

https://www.instagram.com/p/Cqldb_BICB4

Έχει όλο το παιχνίδι πια στα χέρια του γιατί έτσι θα αλλάξει τις ισορροπίες. Αν μοιράσει σωστά τους παίκτες και κερδίσει θα αρχίσει η αποχώρηση των πιο αδύναμων παικτών που έχουν ήδη σταθεί τυχεροί και δεν έχουν φύγει ακόμη.

Στο σημερινό επεισόδιο ο Θοδωρής (αν είναι δυνατόν) κερδίζει την ασυλία και αφήνει Λαζαρίδου και Μπέλλο στη τελική μάχη.

Αλλά πως έχουν καταφέρει τελικά οι παίκτες του δικού του μέτριου επιπέδου να επιβιώνουν; Αυτή την απορία είχε χθες το κοινό στο Twitter που ξαφνιάστηκε με την υποψηφιότητα Μπέλλου, ενώ οι περισσότεροι δεν αντέχουν τον Άγγελο που έχει εξελιχθεί ο χειρότερος πια στις καυστικές δηλώσεις. Και χωρίς αφορμή χθες τα έβαλε με την Μαρία Λαζαρίδου για το ύφος της.

Έφυγε η Στέλλα και κάποιος άλλος χρίστηκε ως ο νέος κακός. Μόνο που ο Άγγελος δεν διαθέτει καθόλου χιούμορ.