MasterChef exclusive - Η τελική χρυσή 5αδα: Μπέη και Πορφύρης, Τράκας με Αλέξανδρο & Λαζαρίδου

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef exclusive - Η τελική χρυσή 5αδα: Μπέη και Πορφύρης, Τράκας με Αλέξανδρο & Λαζαρίδου

Ο Δημήτρης Μπέλλος μετά την αποχώρησή του εξήγησε τον λόγο που έφυγε από το MasterChef.

Απογοητευτική ήταν η χθεσινή βαθμολογία του Δημήτρη Μπέλλου στο MasterChef ο οποίος και αποχώρησε τελικά από τον διαγωνισμό με την Μαρία Λαζαρίδου να τον νικά και να προκρίνεται στην 11αδα.

Mετά την αποχώρηση Μπέλλου, ξεκίνησε και η φουλ επίθεση των υπόλοιπων παικτών προς την Μαρία Μπέη. Οι φανς διχάστηκαν βλέποντας τον χαρούμενο Ηλία να πετάει τα καρφιά του για το ζευγάρι και τους υπόλοιπους μέτριους παίκτες να έχουν παραμείνει στον διαγωνισμό. Ο ίδιος ο Δημήτρης Μπέλλος σε Q&A απάντησε στις ερωτήσεις των φανς και είπε ξεκάθαρα τον λόγο που αποχώρησε και προέβλεψε νίκες για την Μαρία.

Και φυσικά γνώριζε πως ήδη η Μαρία Μπέη είναι στην χρυσή 5αδα του τελικού μαζί με τον Γιώργο Πορφύρη, τον Αλέξανδρο Αντωνελάκη, τον Νίκο Τράκα και την Μαρία Λαζαρίδου.

https://www.instagram.com/p/CreEmXMoOe5

Η φουλ επίθεση στην Μπέη πέφτει στο κενό

Σε είχαμε ήδη ενημερώσει αποκλειστικά για την αποχώρηση του Δημήτρη Μπέλλου από το MasterChef και το κοινό περίμενε να δει πως θα εξελλισόταν η χθεσινή δοκιμασία για τους 3 υποψήφιους προς αποχώρηση. Στην πρώτη φάση ο Θόδωρας κέρδισε ασυλία (και όμως συνέβη) και μετά είχαμε την αναμέτρηση Μαρίας Λαζαρίδου και Δημήτρη Μπέλλου.

Η απόλυτη ανατροπή του MasterChef: Ο Δημήτρης Μπέλλος αποχωρεί λίγο πριν την τελική δεκάδα

Το πρώτο λάθος ήρθε από την παραγωγή, καθώς στο επίσημο προφίλ του διαγωνισμού στο Instagram βγήκε η ανακοίνωση πως αποχωρεί ο Μπέλλος πριν καν ξεκινήσουν να μαγειρεύουν. Συμβαίνουν αυτά, αφού το επεισόδιο έχει γυριστεί στις αρχές Μαρτίου.

paragogi.JPG

Το δεύτερο ήρθε από τον ίδιο τον Δημήτρη ο οποίος έκανε λάθος στο ψήσιμο του ψαριού. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος όταν όμως τον αποχαιρέτησε από τον διαγωνισμό, παρατήρησε πως δεν ήρθε με την ίδια φόρα όπως στο παρελθόν, παρά το μεγάλο του ταλέντο.

O ίδιος ο Μπέλλος, στο πρώτο του Q&A μετά την αποχώρησή του ήταν απόλυτα ειλικρινής και ξεκαθάρισε με τον τρόπο του ότι δεν ήθελε να παραμείνει, γιατί εκρεμούσαν επαγγελματικές συνεργασίες εκτός παιχνιδιού. Κάτι που πολλοί χθες στο Twitter υποψιάστηκαν.

dimitrisbellos.h_3088978028137789319.jpg

Ο Δημήτρης θέλει να είναι η Μαρία στον τελικό και αυτό δεν θα είναι και τόσο εύκολο μετά την χθεσινή επίθεση που δέχθηκε από το σύνολο των παικτών μετά την αποχώρηση του.

Η χαρά και η ειρωνεία του Ηλία στα σχόλιά του ήταν από την αρχή του επεισοδίου εμφανής. Το Twitter αντέδρασε αρκετές φορές εναντίον του όπως και με τον Άγγελο που είναι πια προσβλητικός με πολύ ακραία υβριστικά σχόλια και εξέφρασε την αντίθεσή του με την αποχώρηση Μπέλλου.

Όμως μετά την επίθεση, η Μπέη περνά στην αντεπίθεση και σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, καταφέρνει να φτάσει στην τελική 5αδα του διαγωνισμού μαζί με τον Γιώργο Πορφύρη, τον Αλέξανδρο Αντωνελάκη, την Μαρία Λαζαρίδου και τον Νίκο Τράκα.

Η Μαρία Λαζαρίδου έφτασε ψηλά αφού κατάφερε όπως θα δεις και στα προσεχή επεισόδια να βγάλει αρκετά φαβορί εκτός.

Οι φανς μπορούν να είναι ήρεμοι,αφού στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τον Θόδωρα, τον Άγγελο, τον Δημήτρη και τον Μότο Μότο να φεύγουν από τον διαγωνισμό. Τους παίκτες που εκνεύρισαν αρκετές φορές το κοινό.