Φωνές, γκρίνιες και αποτυχίες στο MasterChef με τον silver τοίχο να «δίνει» ήττα στους κόκκινους

Κατερίνα Μπούσιου
Φωνές, γκρίνιες και αποτυχίες στο MasterChef με τον silver τοίχο να «δίνει» ήττα στους κόκκινους

Η σημερινή δοκιμασία στο MasterChef είναι μία all time classic εμπειρία για τους παίκτες με τον αγαπημένο «τοίχο». Δεν είναι καθόλου εύκολη και έχει ένα μεγάλο έπαθλο. 

Ακουστικό είναι περισσότερο το σημερινό επεισόδιο στο MasterChef με τον κλασσικό τοίχο όπου οι παίκτες αποπροσανατολίζουν τους αντιπάλους με τις φωνές τους. Αυτή η δοκιμασία έχει δώσει επικά ντουέτα κατά το παρελθόν και σήμερα θα δώσει και το μεγάλο έπαθλο των δέκα χιλιάδων ευρώ.

Η χρυσή ενδεκάδα του μαγειρικού διαγωνισμού σήμερα χωρίζεται σε κόκκινους και μπλε αλλά τα φαβορί των μπλε είναι εκείνα που θα επικρατήσουν.

https://www.instagram.com/p/CreTUpsv53I

Ένας μίνι τελικός στον silver τοίχο

Με χαμηλό το volume στο κοντρόλ θα πρέπει να δεις το σημερινό επεισόδιο του MasterChef. Είναι ο κλασσικός τοίχος όπου όλοι διαγωνίζονται σε φωνές και τσιρίδες για να αποπροσανατολίσουν τους αντιπάλους. Master του είδους και στους 7 κύκλους του project θεωρείται η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη. Οι συμπαίκτες της έψαχναν για ωτοασπίδες.

Σήμερα θα δούμε τον νικητή της προηγούμενης δοκιμασίας Νίκο Τράκα να γίνεται αρχηγός των μπλε και να ορίζει εν ολίγοις το παιχνίδι με το έπαθλο των δέκα χιλιάδων ευρώ καθώς παίρνει στην ομάδα του τα φαβορί, δηλαδή την Μαρία Μπέη, τον Αλέξανδρο τον Άγγελο και τον Ηλία.

Όλοι πλην ενός συνιστούν την 5αδα του τελικού όπως σου έχουμε αποκαλύψει. Ο Άγγελος θα αποδειχθεί στη συνέχεια άτρωτος. Μέχρι ενός σημείου βέβαια, γιατί φτάνει μέχρι την πέμπτη θέση.

MasterChef exclusive - Η τελική χρυσή 5αδα: Μπέη και Πορφύρης, Τράκας με Αλέξανδρο & Λαζαρίδου

Όμως και οι κόκκινοι με τον Στέφανο Χίλα, την Μαρία Λαζαρίδου , τον Θόδωρα Γαλάνη τον Γιώργο Πορφύρη, τον Δημήτρη Πολιτάκη και τον Μότο Μότο είναι μία υπολογίσιμη δύναμη.

Να πάρεις ωτοασπίδες, θα σου χρειαστούν όταν αναμετρηθεί η Μαρία Μπέη με τον Θόδωρο στις τσιρίδες. Ή πάτα για λίγο mute.

Η δοκιμασία αυτή δεν έχει μόνο αστεία στοιχεία. Είναι εξαιρετικά δύσκολη. Οι παίκτες της μίας ομάδας χωρίζονται και πρέπει ανάμεσα στον τοίχο να κάνουν την καλύτερη συννενόηση για να κάνουν πανομοιότυπο πιάτο.

Στην τελική φάση εκτός από φωνές, έχουμε γκρίνιες και αποτυχίες. Οι Μπλε υπερτερούν και οι Κόκκινοι χάνουν. Στις λεπτομέρειες. Φτάνουμε άλλωστε στο τέλος. Οι λεπτομέρειες μετρούν. Στο τέλος δεν θα έχουμε αποχώρηση αλλά θα περιμένουμε μία δεύτερη αυριανή δοκιμασία που θα κρίνει τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

https://www.instagram.com/p/CreOBi7oR7R