Η φωτογραφία που διέγραψε η Ελένη Μενεγάκη και το post που έγινε viral για όλους τους λάθος λόγους

Η φωτογραφία που διέγραψε η Ελένη Μενεγάκη και το post που έγινε viral για όλους τους λάθος λόγους

Η Ελένη Μενεγάκη ξεσήκωνε το κοινό του διαδικτύου κατά λάθος και η απάντηση ήρθε λιτά και απέριττα.

Η Ελένη Μενεγάκη πριν λίγες ημέρες έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram που έγινε viral για όλους τους λάθος λόγους.

Το post της Ελένης Μενεγάκη που έφερε αντιδράσεις

Πριν λίγες ημέρες, η Ελένη Μενεγάκη με ένα post στο Instagram της προκάλεσε αντιδράσεις και ακραία σχόλια (κάποια αστεία, κάποια όχι και τόσο). Συνηθίζοντας να μοιράζεται τις στυλιστικές της επιλογές και τα εντυπωσιακά της looks, η βασίλισσα των πρωινών εκπομπών μοιράστηκε μία ακόμα φωτογραφία, όμως το caption που γράφτηκε μπορούσε πολύ εύκολα να παρερμηνευτεί.

Θοδωρής Μισόκαλος: Η σπάνια νυχτερινή εμφάνιση του αδερφού της Ελένης Μενεγάκη

Το επίμαχο post είχε ως περιγραφή "White Power", φυσικά όχι για να πάρει κάποια θέση, αλλά γιατί το look της εκείνη την ημέρα ήταν total-white. Δεν είναι ένα χρώμα που δεν συνηθίζει κιόλας να επιλέγει, αφού το λευκό κυριαρχεί στις φωτογραφίες στο Instagram. Και δικαίως αφού της πάει τόσο πολύ. Τα εκατοντάδες σχόλια στην ανάρτηση αυτή ήταν μια μίξη από εντυπωσιασμένους followers που λάτρεψαν τη φωτογραφία και δεν στάθηκαν στο ατυχές catpion, ενώ άλλα ήταν ξεκάθαρη επίκριση.

Η απάντηση της Ελένης Μενεγάκη

Κατανοώντας το πόσο λάθος και πόσο στραβά μπορεί να πάει μια τέτοια παρανόηση, η παρουσιάστρια κατέβασε την ανάρτηση από τον λογαριασμό της στο Instagram, σε μια κίνηση που δεν χρειάζεται να εξηγήσει ότι δεν είναι ελέφαντας.

Στον σημερινό κόσμο του χαμού των social media, οι διασημότητες έχουν τη δύναμη να προσεγγίσουν εκατομμύρια ανθρώπους με μία μόνο ανάρτηση. Ωστόσο, αυτή η δύναμη μπορεί επίσης να οδηγήσει σε καταστροφικές συνέπειες εάν δημοσιεύσουν κάτι που θεωρείται ακατάλληλο ή προσβλητικό.

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε: H φόρμα που ανέδειξε τη μαυρισμένη επιδερμίδα της

https://www.instagram.com/p/CrlPqxWtgd6

Μερικές φορές, ακόμη και μια αβλαβής ανάρτηση μπορεί να εκληφθεί εκτός πλαισίου και να προκαλέσει αντιδράσεις. Ενώ η πρόθεση μπορεί να μην υπήρχε, η ζημιά γίνεται και η ανάρτηση μπορεί γρήγορα να ξεφύγει από τον έλεγχο.

Απανταχού celebrities βρίσκονται συχνά σε δύσκολη θέση και ενώ χρησιμοποιούν την πλατφόρμα τους για καλό σκοπό, ένα λάθος βήμα μπορεί να οδηγήσει σε κριτική και έλεγχο.

Ίσως, σε αυτές τις περιπτώσεις, η πιο απλή "απάντηση" να είναι και η πιο σωστή και πιο ουσιώδης.