Λασκαράκη & Σουλτάτος: Η πιο γλυκιά ευχή ήρθε από τις κουμπάρες και με φώτο-έκπληξη

Λασκαράκη & Σουλτάτος: Η πιο γλυκιά ευχή ήρθε από τις κουμπάρες και με φώτο-έκπληξη

Η Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος γιόρτασαν 4 χρόνια γάμου και οι καλύτερες ευχές ήρθαν από τις κουμπάρες με φωτογραφία που δεν έχουμε ξαναδεί.

H Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Και αυτό φάνηκε, όχι μόνο από τον καταιγισμό ευχών και φωτογραφιών που έλαβαν για την επέτειό τους, αλλά και από τις ευχές που έλαβαν από τις κουμπάρες τους που μας ετοίμαζαν και φωτο-έκπληξη!

Λασκαράκη & Σουλτάτος: Ένα από τα πιο αγαπημένα celebrity ζευγάρια

Το 2019 ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz έκανε ακριβώς αυτό που ήθελε. Δεν είχε ανακοινώσει σε κανένα μέσο τις λεπτομέρειες του γάμου τους, και όχι μόνο σε κανένα μέσο, αλλά και ούτε και σε πολλούς καλεσμένους.

Λασκαράκη & Σουλτάτος: Στο σπίτι της ηθοποιού και του σεφ η συνταγή της ευτυχίας είναι δεδομένη

Ο γάμος της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου έγινε γνωστός όταν ξαφνικά την Δευτέρα του Πάσχα εκείνης της χρονιάς, η διάσημη ηθοποιός με ένα story της στο Instagram μαρτύρησε πως παντρεύτηκε τον αγαπημένο της.

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα στην Κρήτη, μόνο με κάποιους συγγενείς, και χωρίς να παρευρεθούν φίλοι από την Αθήνα, όπως η Αθηνά Οικονομάκου. Ένα story της ηθοποιού στο Instagram account της ήταν αρκετό για να αποκαλύψει τον γάμο της, τον οποίο κανείς δεν ειχε καταλάβει πως θα γινόταν τότε.

"Η αγάπη του φώναξε πιο δυνάτα από τους δαίμονές της", έλεγε τότε το story της, το οποίο συνοδευόταν από τη λεζάντα "Just Married" και την ημερομηνία: 29/04/2019.

Οικονομάκου και Λασκαράκη μαζί στα εύκολα, μαζί και στα δύσκολα: Ο κοινός τραυματισμός

Τέσσερα χρόνια μετά & η φωτογραφία που δεν έχουμε ξαναδεί

Τέσσερα χρόνια μετά, το ζευγάρι παραμένει ερωτευμένο, με την αγάπη τους να διαχέεται σε κάθε φωτογραφία που μοιράζονται στα social media τους. Εχθές, που ήταν η επέτειος του γάμου τους έγινε το ίδιο και όλο το Instagram γέμισε, καρδιές, emoji και ευχές για το αγαπημένο ζευγάρι. Η ίδια η Λασκαράκη έκανε ξεχωριστή ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram που μαζί με μια παραμυθένια φωτογραφία σε απόχρωση sepia από τον γάμο τους, έγραψε: "Τρελοί κι αλλοπαρμένοι. Χρόνια μας πολλά αγάπη μου".

https://www.instagram.com/p/Crnn3eBt7cb

Εκατοντάδες τα σχόλια των θαυμαστών με ευχές για το ζευγάρι να συνεχίσει να είναι αγαπημένο και των φίλων που δεν κρύβουν την αδυναμία τους. Δεκάδες και τα stories από σελίδες θαυμαστών αλλά και φίλους, που παίρνουν μέρος στον χορό του Λασκαράκη και του Σουλτάτου και όλοι μαζί κάνουν το Instagram το πιο αναπάντεχο σκηνικό για την πιο γλυκιά ιστορία αγάπης.

Η έκπληξη και η συγκίνηση όμως ήρθε από τις ευχές και τις φωτογραφίες που μοιράστηκαν οι κουμπάρες του ζευγαριού, οι Λένια και Ρίτσα Παπακαλιάτη, αδερφές του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Όχι μόνο ευχήθηκαν, αλλά η Λένια μοιράστηκε και μια ονειρική φωτογραφία που δεν είχε δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας.

Πέρα από αυτήν τη φωτογραφία, τα stories του Instagram εχθές γέμισαν και με αγαπησιάρικα κολάζ του ζευγαριού που αναδεικνύουν την τρυφερότητα που τρέφουν ο ένας για τον άλλον. Στιγμές, χαμόγελα, αγκαλιές, όλα αυτά όχι σε μία μόνο φωτογραφία. Πόση αγάπη να χωρέσει και αυτός ο άτιμος ο φακός;

Το πάρτι γενεθλίων του Λευτέρη Σουλτάτου, οι celebrities καλεσμένοι & η αφιέρωση του Χρήστου Μάστορα