Θοδωρής Μισόκαλος: Η σπάνια νυχτερινή εμφάνιση του αδερφού της Ελένης Μενεγάκη

Θοδωρής Μισόκαλος: Η σπάνια νυχτερινή εμφάνιση του αδερφού της Ελένης Μενεγάκη

O 37χρονος αδερφός της Ελένης Μενεγάκη σε μια σπάνια νυχτερινή εμφάνιση.

Μπορεί το προφίλ του στο Instagram να μην το ανανεώνει συχνά, όμως αυτή τη φορά ο Θοδωρής Μισόκαλος, ο μικρότερος αδερφός της Ελένης Μενεγάκη, μοιράστηκε story με φίλους του από νυχτερινή βόλτα στην Αθήνα.

Ο 37χρονος Θοδωρής Μισόκαλος έχει σπουδάσει στο Λονδίνο και την Κύπρο Νομική με εξειδίκευση στα ναυτιλιακά, είχε δουλέψει ένα διάστημα σε δικηγορικό γραφείο στο Κολωνάκι ως ασκούμενος, αλλά τελικά άλλαξε επαγγελματικό προσανατολισμό.

Πλέον, ο Θοδωρής, εργάζεται στις επιχειρήσεις του Μάκη Παντζόπουλου στην Άνδρο αναλαμβάνοντας το μάνατζμεντ των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο Θοδωρής είναι γεννημένος στις 24 Οκτωβρίου και είναι γιος της Ζέτας Μισόκαλου της μαμάς της Ελένης, η οποία είναι παντρεμένη με τον Στέλιο Μισόκαλο, με τον οποίο έχει αποκτήσει τον Θοδωρή. Ο πατριός της Ελένης Μενεγάκη, Στέλιος Μισόκαλος, είναι πολυτάλαντος και αγαπά πολύ τη μουσική και το τραγούδι.

https://www.instagram.com/p/B6QTNpllKp6

Ελένη- Θοδωρής= αδέρφια ενωμένα

Η Ελένη με τον αδερφό της είναι μια γροθιά. Μιλώντας για τη γέννηση του Θοδωρή είχε πει:

«Εγώ που είχα ζήσει με τη μαμά μου και ήμασταν συνέχεια αγκαλιά, όλα τα κάναμε μαζί, όταν ήμουν μικρότερη και γεννήθηκε ο αδερφός μου της έλεγα: “είναι σωστό που φεύγεις και πας στη δουλειά και μένει το μωρό με τον παππού και τη γιαγιά; Ή ήταν καλύτερο αυτό που σε είχα εδώ μέσα και ήμασταν αυτοκόλλητες, αγκαλιά όλη μέρα;”.

Δεν ήξερα ούτε εγώ τι είναι καλύτερο. Της έλεγα ότι εγώ την ευχαριστήθηκα. Πολύ. Αν σκέφτομαι σήμερα τη μαμά μου, εγώ ακολούθησα το δεύτερο πλάνο της. Τα παιδιά πάντα θέλουν το κάτι παραπάνω. Εγώ δεν ξέρω πάντως αν απαγκιστρώθηκα από τη μαμά μου. Αυτό με έκανε να είμαι αυτοκόλλητη μαζί της», έχει πει χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη για την μητέρα της.

https://www.instagram.com/p/CGvIjyQp1Lq

Μιλώντας για η γέννηση της κόρης της Μαρίνας, η Ελένη είχε περιγράψει ένα αστείο περιστατικό με τον αδερφό της:

«Κι εμείς, όταν γεννήσαμε τη Μαρίνα από τη βιασύνη, και που όλοι νόμιζαν ότι θα κάνουμε αγόρι, όπως κι εμείς, το μήνυμα που έστειλε ο Μάκης στον αδελφό μου έλεγε "Γεννήσαμε" και ο αδελφός μου απάντησε Να μας ζήσει ο παίδαρος ενώ είχα κάνει κοριτσάκι. Το είχε ακούσει από παντού και απάντησε πριν έρθει στο μαιευτήριο. Ήταν η Μαρίνα» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε: H φόρμα που ανέδειξε τη μαυρισμένη επιδερμίδα της