«Είναι πολλά τα κυβικά» και εκτός από το φόρεμα ξεχώρισε & το Ferrari μανικιούρ της Δέσποινας Βανδή

«Είναι πολλά τα κυβικά» και εκτός από το φόρεμα ξεχώρισε & το Ferrari μανικιούρ της Δέσποινας Βανδή
Instagram

«Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η αγάπη», είπε η Δέσποινα δίνοντας τη δική απάντηση σε κακεντρεχή σχόλια. 

Αρκετές ώρες μετά την προβολή του J2US και η Δέσποινα Βανδή ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram κάποιες υπέροχες φωτογραφίες από τη βραδιά που για ακόμα μία φορά μαγνήτισε τα βλέμματα. Ειδικότερα, η τραγουδίστρια και κριτής στο μουσικό show, έκανε μία ανάρτηση την Κυριακή (30/4) στην οποία και ποζάρει με αέρα έμπειρου μοντέλου στον φακό φορώντας τη χρυσή δημιουργία που συζητήθηκε.

Το maxi φόρεμα με το αβυσσαλέο ντεκολτέ και άνοιγμα στο κάτω μέρος φέρει την υπογραφή του σχεδιαστή, Christos Costarellos, και η Δέσποινα με τη βοήθεια της στιλίστριάς της, Χρυσάνθης Θωμάτου, ολοκλήρωσε το look με χρυσά αξεσουάρ Kessaris και πέδιλα Καλογήρου. Τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο hair expert Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος ενώ το make-up η Βάσω Νακοπούλου. Σε αυτή την εμφάνιση ξεχώρισε και το μανικιούρ της Δέσποινας σε απόχρωση κόκκινο Ferrari.

Αστραφτερή η Δέσποινα Βανδή έσβησε τα παρατράγουδα και βγήκε νικήτρια του J2US

https://www.instagram.com/p/CrqnmeZs9Ye

Με την εμφάνιση να χαρακτηρίζεται και ως «είναι πολλά τα κυβικά» η ερωτευμένη τραγουδίστρια χρησιμοποίησε την εξής λεζάντα στην ανάρτησή της: «Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η αγάπη».

Μπορεί η Βανδή να έλειπε από το Πήλιο όμως στο post της Μπακοδήμου ο γιος της ήταν ο μεγάλος σταρ

Δυστυχώς, στο προφίλ της Δέσποινας είδαμε σχόλια με ηλικιακό ρατσισμό αλλά ευτυχώς η λεζάντα «Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η αγάπη» της Δέσποινας τα είπε όλα.

Στο «Καλύτερα δε γίνεται» παραχώρησε συνέντευξη η Δέσποινα Βανδή στις αρχές Απριλίου

Πριν από έναν περίπου μήνα, η τραγουδίστρια μίλησε στον Παναγιώτη Ραφαηλίδη και την Εβελίνα Νικόλιζα για τον μεγάλο της έρωτα, Βασίλη Μπισμπίκη, τη χαρά αλλά και για τα σχόλια του κόσμου αναφορικά με την προσωπική της ζωή.

«Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να κάνει ριστάρτ όποτε θέλει. Η μεταστροφή έρχεται κυρίως στα 40. Οι άνθρωποι είμαστε εγκλωβισμένοι να κάνουμε πράγματα που θεωρούμε οικεία. Μου ήταν πολύ δύσκολο να βγάλω το ποδαράκι μου έξω από αυτά που είχα συνηθίσει. Μετά τα 40 άρχισα να νιώθω ότι κάτι άλλο πρέπει να κάνω επαγγελματικά. Έτσι τόλμησα και έκανα θέατρο και τηλεόραση, ενώ έλεγα “τι σχέση έχω εγώ με την τηλεόραση και αν ο κόσμος δεν με συμπαθήσει;”».

«Τον έρωτα δεν τον επιδίωξα, προέκυψε. Και δεν προκύπτει ποτέ τίποτα τυχαία. Συμβαίνει κάτι γιατί κάτι δεν είναι καθόλου καλά. Είμαι ένας άνθρωπος που είμαι ευτυχισμένος. Το τι μπορεί να λέει ο και ένας δεν με απασχολεί καθόλου. Δεν κοιμάμαι τα βράδια με την άποψη του καθένα, κοιμάμαι σε μια αγκαλιά, έχω έναν άνθρωπο που αισθάνομαι αρμονία, ποθώ, νιώθω χαρά, παιδί, γυναίκα, τόσα πολλά πράγματα, είναι το λιμάνι μου, είναι η χαρά μου».

«Είμαστε εγκλωβισμένοι γιατί είμαστε μεγαλωμένοι έτσι. Υπάρχει συγκεκριμένο σημείο στο πότε θα σπουδάσεις, θα κάνεις παιδιά. Ποιος σου είπε ότι μια γυναίκα 50 χρονών αν θέλει να κάνει παιδιά, δεν μπορεί να κάνει; Μπορεί να γίνει μάνα αν θέλει. Όταν κοιτάξεις στην ουσία αυτό που θες για σένα και σε κάνει χαρούμενο δεν υπάρχει ηλικία σε αυτό το πράγμα. Όταν κάτι σε γεμίζει γίνεται καλύτερος άνθρωπος και μαμά. Εμένα με νοιάζει τα παιδιά μας να είναι καλά και είναι καλά κι εμείς είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι».