Ορέστης - Γιώργης κάνουν συμμαχία στη Γη της ελιάς για το τέλος του Δημοσθένη 

Ορέστης - Γιώργης κάνουν συμμαχία στη Γη της ελιάς για το τέλος του Δημοσθένη 

Οι κοινές βουτιές στη θάλασσα και η ένωση των δύο τηλεοπτικών ηρώων στη Γη της ελιάς για την έρευνα κατά του Δημοσθένη.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ετοιμάζεται για την τελική φάση του σχεδίου του στη Γη της ελιάς και σε αυτό το σχέδιο θέλει συμμάχους.

Μία φωτογραφία του τηλεοπτικού Ορέστη Αντωνιάδη και του Γιώργη Κουράκου μας έβαλε σε υποψίες για την σχέση που θα έχουν στα επόμενα επεισόδια, αφού θα έχουν πια κοινό στόχο.

Μετά το ατύχημα όλα αλλάζουν

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μπήκε δυναμικά στη Γη της ελιάς και ως Ορέστης Αντωνιάδης αρχίζει σταδιακά να αφομοιώνεται με τους κατοίκους της Αρεόπολης. Καταλαβαίνει ότι το hot spot για να γνωρίσει τι συμβαίνει στην μικρή κοινωνία της πόλης είναι το καφενείο του Πότη.

Ο Liam Ireland μόλις επέστρεψε στη Γη της ελιάς με αλλαγή στο look του και ανανεωμένος

https://www.instagram.com/p/CrrHqhlrWWS

Και έτσι συχνάζει εκεί για να καταστρώσει σταδιακά το σχέδιό του. Η απόπειρα δολοφονίας του και η προσπάθεια του Δημοσθένη να τον εκφοβίσει στέφεται με αποτυχία, αλλά είναι μία καλή αρχή για να κινητοποιήσει τον αστυνόμο Γιώργη Κουράκο. Πριν από λίγες ημέρες είχαμε δει τα πρώτα πλάνα από την διάσωση του Ορέστη και τώρα ήρθε και η συνέχεια.

https://www.instagram.com/p/CrvTyJCosLV

Το wet look του Γιώργου Αγγελόπουλου στη Γη της ελιάς θύμισε μία viral στιγμή του ως Ντάνος

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέβασε μία φωτογραφία στο προφίλ του στο Instagram με τον ηθοποιό Αλέξανδρο Μαρτίδη που υποδύεται τον Κουράκο και οι δυό τους είναι με στολές δύτη. Προφανώς γιατί και οι δύο βούτηξαν για να βρουν στοιχεία από την απόπειρα;

https://www.instagram.com/p/CrtSYHtN3AU

Του είναι αναγκαίος ένας σύμμαχος του Ορέστη στην παρούσα φάση των ερευνών του για τον Δημοσθένη. Απαραίτητος και για τη συνέχεια με τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στην τιμωρία του. Όμως στον Γιώργη δεν αποκαλύπτει ακόμη ποιος πραγματικά είναι και τι επιδιώκει. Ο αστυνόμος ξέρει απλά πως είναι ένας γυμναστής στην Αθήνα, ο οποίος κάνει επαγγελματικά ανοίγματα στη Μάνη.

https://www.instagram.com/p/CrqovwPN2SR

Την μόνη απορία που έχει είναι για ποιο λόγο θέλει κάποιος να σκοτώσει έναν γυμναστή που μόλις έχει έρθει στην περιοχή τους. Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε πως αυτή η συμμαχία των δυό τους δημιουργεί μία πολύ καλή φιλική σχέση και ο Ορέστης θα έρθει και πιο κοντά με τη Δήμητρα, τη βοηθό του Γιώργη.

Ο έρωτας αυτός θα είναι φανερός σε όλους και μία άψογη κάλυψη για τον Ορέστη.