Η άγνωστη ιστορία πίσω από την #tb φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού στα καλλιστεία

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η άγνωστη ιστορία πίσω από την #tb φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού στα καλλιστεία

Η Δούκισσα Νομικού θυμήθηκε την ωραιότερη στιγμή της καριέρας της, τη νίκη στα καλλιστεία το 2007.

Η Δούκισσα Νομικού συγκαταλέγεται στη λίστα των celebrities που ξεκίνησαν την καριέρα τους από τα ένδοξα καλλιστεία του ΑΝΤ1. Η 36χρονη παρουσιάστρια είχε στεφθεί Σταρ Ελλάς το 2007 και είδε τη ζωή της να αλλάζει ολοκληρωτικά.

Το νοσταλγικό #throwback της Δούκισσας Νομικού

Ένα μεγάλο throwback στην ωραιότερη στιγμή της επαγγελματικής της πορείας έκανε πριν λίγες ώρες η Δούκισσα Νομικού με αφορμή τα 16 χρόνια από τη στέψη της ως Σταρ Ελλάς. Η «Dutchess» δημοσίευσε σε Instagram-story μια φωτογραφία με τους γονείς της, λίγα λεπτά μετά την στέψη της.

Το καλλίγραμμο κορίτσι με τον αριθμό 22 στέφθηκε το 2007 «Σταρ Ελλάς» και εκπροσώπησε αργότερα τη χώρα μας στο διαγωνισμό Miss Universe.

1683189927131-820669188-doukisa1.jpg

«3 Μαΐου 2007 . Η ημέρα που άλλαξε η ζωή μου. Με γνωρίζετε 16 χρόνια. Πόσες στιγμές, πόσες αναμνήσεις. Έχουμε κάνει τόσα πράγματα. Και είστε ακόμη εδώ για εμένα. Σας ευχαριστώ για ΟΛΑ, ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ», έγραψε η Δούκισσα.

Δούκισσα & Άννα Πρέλεβιτς είναι οι καλύτερες φίλες- Η στήριξη και τα likes πριν τον γάμο του Νικήτα

Η ιστορία πίσω από την φωτογραφία με το φιλί

undefined

Μέσα από το blog της Dutchess Daily στο Queen.gr η Δούκισσα Νομικού είχε μοιραστεί άγνωστες λεπτομέρειες για την viral φωτογραφία με τους γονείς της αναφέροντας:

«Καλλιστεία. 3 Μαΐου 2007. Αυτή την ημερομηνία θα τη θυμάμαι για πάντα. Τη συγκεκριμένη στιγμή θα τη θυμάμαι για πάντα. Κλείνω τα μάτια και ταξιδεύω πίσω στο χρόνο. «Είναι το 22! Σταρ Ελλάς η Δούκισσα Νομικού», ήταν τα λόγια της Τατιάνας Στεφανίδου, της τότε παρουσιάστριας του διαγωνισμού ομορφιάς του ΑΝΤ1. Μόλις είχα κερδίσει τον τίτλο -και το παραμυθένιο στέμμα- της Σταρ Ελλάς. Χιλιάδες κομφετί έπεφταν από ψηλά και η μουσική έπαιζε δυνατά! Το χαμόγελό μου είχε παγώσει, προσπαθούσα να καταλάβω τι είχε γίνει και να ακούσω τις οδηγίες της παραγωγής του διαγωνισμού. Έπρεπε να μιλήσω στις κάμερες, να βγάλω φωτογραφίες με τις υπόλοιπες κοπέλες, να κάνω δυο εξώφυλλα περιοδικών, μια τηλεοπτική συνέντευξη με την Τατιάνα Στεφανίδου μέσα σε μια λιμουζίνα, να πάω σπίτι να φτιάξω τη βαλίτσα μου για τα Μις Υφήλιος - ταξίδι 30 ημερών - και να πάω κατευθείαν στο αεροδρόμιο. Και όλα αυτά έπρεπε να γίνουν μέσα σε 3 ώρες! Είχα πάθει πανικό. Τα χέρια μου έτρεμαν, η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά. Έψαχνα να βρω από τη σκηνή το βλέμμα των γονιών μου για να νιώσω ασφάλεια. Στην αρχή δεν τους έβλεπα, όμως μετά, ναι. Ήταν εκεί. Συγκινημένοι και αγκαλιασμένοι. Το μόνο που ήθελα ήταν ένα τους φιλί και να χωθώ στην αγκαλιά τους. Αυτό το φιλί με ηρεμεί ακόμη. Αυτή η αγκαλιά μου θυμίζει την ουσία της ζωής. Την αλήθεια. Γιατί μόνο η αγνή και η αληθινή αγάπη είναι αυτή που μου δίνει δύναμη να συνεχίζω. Κάθε φορά που προβληματίζομαι, στεναχωριέμαι, «πέφτω», αρκεί μόνο μία κουβέντα από τους γονείς μου. Γιατί ξέρω πως είναι πάντα εδώ για μένα. Για να μου δείχνουν το νόημα της ζωής».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από την στέψη της Δούκισσας Νομικού.

Τα «όχι» που την έκαναν πιο δυνατή και επιτυχημένη στον χώρο του modeling

Πριν από μερικά χρόνια με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της δίαιτας στις 6 Μαΐου, η 36χρονη είχε κάνει μια εξομολόγηση στο blog της, αναφέροντας όλα όσα της είχαν ζητηθεί κατά το ξεκίνημά της στον χώρο του modeling.

«Για να πάρεις τη συγκεκριμένη δουλειά θα πρέπει να χάσεις 2 κιλά». Δεν τα έχασα. Δεν πήρα τη δουλειά.

«Για να περπατήσεις στη συγκεκριμένη πασαρέλα θα πρέπει να χάσεις 4 κιλά». Καλά τρελός ήταν αυτός που μου το ζήτησε; ΔΕΝ τα έχασα. Δεν έκανα τη φωτογράφηση.

«Για να πετύχεις στο συγκεκριμένο χώρο θα πρέπει να ζυγίζεις 50 κιλά».

Τότε ζύγιζα 54 ενώ τα τελευταία χρόνια ζυγίζω 57 κιλά. Και δουλεύω ήδη δέκα χρόνια. Ναι. Στο ξεκίνημα μου, μου είχαν ζητήσει δυο-τρεις φορές να κάνω διάφορες δίαιτες εξπρές για να αδυνατίσω. "Μην φας τίποτα για 2 μέρες για να στεγνώσεις". Μάλιστα. Για να αρρωστήσω μάλλον ήθελαν να πουν. Φυσικά ποτέ δεν τους άκουσα. Από αντίδραση. Μα ήμουν ήδη αδύνατη. Γιατί μου ζητούσαν να γίνω κοκκαλιάρα; Και τι ακριβώς εννοούσαν όταν έλεγαν να μην φάω απολύτως τίποτα; Ευτυχώς δεν παρασύρθηκα ποτέ, ευτυχώς αγαπούσα το σώμα μου. Άκουγα εκείνο και τις ανάγκες του και όχι τις "σειρήνες" γύρω μου. Που φυσικά ενώ τότε με είχαν απορρίψει, μετά από χρόνια με προσέγγισαν για να μου πουν πως πάντα με πίστευαν(!) και πως ήθελαν να συνεργαστούμε. Τραγικό. Ήταν η σειρά μου να πω ένα μεγάλο όχι. Anyway. Γιατί στα λέω όλα αυτά σήμερα; Γιατί είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας. Η συγκεκριμένη γιορτή καθιερώθηκε το 1992 από την Μέρι Έβανς-Γιάνγκ, αφού πρώτα βγήκε νικήτρια στη μάχη με την νευρική ανορεξία. Η σημερινή ημέρα λοιπόν μας υπενθυμίζει πως πρέπει να αγαπήσουμε το σώμα μας. Να το σεβαστούμε, να το εκτιμήσουμε. Χωρίς κόμπλεξ, χωρίς ενοχές, χωρίς ντροπές. Θα στο ξαναπώ: Το να θες να αποκτήσεις την καλύτερη version του δικού σου εαυτού, με συστηματική γυμναστική και σωστή-υγιεινή διατροφή και όχι με σκληρή και επίπονη δίαιτα, είναι κατανοητό. Το να θες όμως να αποκτήσεις το ίδιο σώμα με αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες της Ζιζέλ είναι παράλογο. Btw, μην ξεχνάς και το άρθρο με τα ψεύτικα πρότυπα που σου είχα γράψει εδώ. Συμπέρασμα:
Από εμένα ένα μεγάλο ΟΧΙ στη δίαιτα. Η έννοια της στέρησης με πανικοβάλλει. Αλλά για να μην παρεξηγηθώ, δεν υπονοώ σε καμία περίπτωση πως πρέπει να αφεθούμε, να τρώμε ό,τι και όσο θέλουμε, γιατί τότε θα φτάσουμε στο άλλο άκρο. ΝΑΙ στη σωστή διατροφή. ΝΑΙ στη γυμναστική. Αγάπησε τον εαυτό σου. Μην τον κρίνεις με βάση τον αριθμό που δείχνει η ζυγαριά. Οι αριθμοί είναι μόνο αριθμοί. Μην επιτρέψεις σε κανέναν να στο κάνει αυτό. Δεν το αξίζεις. Όσο έχεις ένα υγιές σώμα είσαι μοναδική και υπέροχη! Άλλωστε η ομορφιά δεν εξαρτάται από αριθμούς».

Πηγή κεντρικής: ndp