MasterChef αποκλειστικό: Το ζευγάρι του τελικού είναι η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef αποκλειστικό: Το ζευγάρι του τελικού είναι η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας

Ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης έφθασε στην τρίτη θέση. Χθες ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα των 3 δοκιμασιών του τελικού του MasterChef και την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου θα έχουμε το live επεισόδιο και την ανακοίνωση του νικητή ή της νικήτριας.

Βαδίζουμε ήδη στην τελική ευθεία και από χθες τα φώτα έκλεισαν στο σπίτι του MasterChef αφού ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα και των δοκιμασιών του τελικού. Σου έχουμε αποκλειστικές πληροφορίες για το ζευγάρι του τελικού και όσα θα δούμε στη συνέχεια.

Πώς κατάφεραν Μαρία Μπέη και Νίκος Τράκας να επικρατήσουν και ο άτυχος Αλέξανδρος Αντωνελάκης που τερμάτισε στην τρίτη θέση.

https://www.instagram.com/p/CrwO-5TKVgW

Θα είναι η Μαρία Μπέη η νέα Μαργαρίτα Νικολαΐδη;

Στο χθεσινό επεισόδιο του διαγωνισμού είδαμε τον σχηματισμό της τελικής δεκάδας του MasterChef με 4 παλαιούς παίκτες (Μαρία Μπέη, Γιώργος Πορφύρης, Μαρία Λαζαρίδου και Ηλίας Καζιόλι) και 6 νέους (Νίκος Τράκας, Αλέξανδρος Αντωνελάκης, Θόδωρος Γαλάνης, Δημήτρης Πολιτάκης, Νίκος Κοντός, Άγγελος Τσιγκάκος).

https://www.instagram.com/p/CrwVH-4IVtE

Νέοι και παλαιοί θα δοκιμαστούν σκληρά μέχρι την τελική φάση και θα μείνουν σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες τρεις παίκτες:

Ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης, η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας. Και οι δύο τελευταίοι είναι το μεγάλο ζευγάρι του τελικού.

Τόσο για την Μαρία που στο MasterChef 4 είχε τερματίσει στην 3η θέση, όσο και για τον Νίκο που έδειξε εξαρχής ότι διαφέρει, αποτελεί μία μεγάλη επιτυχία αυτή η πρόκριση.

«Kαμία γυναίκα δεν αξίζει τέτοιο bullying»: To Twitter πήρε θέση για την Mαρία Μπέη στο MasterChef

https://www.instagram.com/p/CRHdttKlU-S

Στις τρεις δοκιμασίες του μεγάλου τελικού κατάφεραν να ξεπεράσουν το άγχος τους και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Και από τους δύο θα δούμε ωραίες προσπάθειες σε ιδιαίτερα απαιτητικά μενού. Το ατού τους όπως θα δούμε τις επόμενες μέρες για να φθάσουν στον τελικό ήταν η ψυχραιμία και η σταθερότητα στις επιλογές τους.

https://www.instagram.com/p/CkG80FGMdbi

Η μεγάλη αλλαγή στην διαδικασία του τελικού

Αυτή τη φορά δεν θα έχουμε ταξίδια στο εξωτερικό για τους φιναλίστ του MasterChef όπως συνέβη τα προηγούμενα χρόνια.

Υπάρχουν δύο δοκιμασίες σε εξωτερικό χώρο (μία στο ξενοδοχείο Daios Cove) και η κλασσική τρίτη δοκιμασία στο στούντιο, όπου συμμετείχαν στον εξώστη και όλοι οι παίκτες του φετινού διαγωνισμού ως θεατές.

Μόλις χθες έγινε το γύρισμα το οποίο κράτησε για αρκετές ώρες και σήμερα πια και οι παίκτες του τελικού βρίσκονται εκτός του σπιτιού. Λόγω της μεσολάβησης των εκλογών, το επεισόδιο του τελικού που θα έχει αυτή την τελευταία δοκιμασία και την live ανακοίνωση του νικητή ή της νικήτριας, θα το δούμε την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου.

Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες μιλούν για ισοπαλία. Αν όμως κερδίσει η Μαρία θα δούμε την περίπτωση της Μαργαρίτας Νικολαΐδη να επαναλαμβάνεται και να γίνεται η δεύτερη γυναίκα που κερδίζει στην Ελλάδα.

Πάντως οι δύο άτυχοι του φετινού διαγωνισμού είναι σίγουρα ο Γιώργος Πορφύρης αλλά και ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης. Ο πρώτος ήταν η ψυχή του διαγωνισμού για τον τρόπο που αντιλαμβανόταν τις συνθήκες αλλά και για το χιούμορ του. Στην περίπτωση του δεύτερου, μιλάμε για έναν πραγματικά πολύ καλό σεφ.