O Brad Pitt ή ο Ben Affleck ήταν καλύτερος εραστής; Η Gwyneth Paltrow απαντά για τους 2 πρώην της

O Brad Pitt ή ο Ben Affleck ήταν καλύτερος εραστής; Η Gwyneth Paltrow απαντά για τους 2 πρώην της

 (AP Photo/Matt Sayles)

Η Paltrow ευτύχησε να έχει σχέση και με τους δύο γόηδες του Hollywood και ήρθε η ώρα να μιλήσει για τα προσόντα του Pitt και του Affleck ως εραστές. 

Μεγαλώνοντας αρκετοί ηθοποιοί του Hollywood νιώθουν πια ώριμοι και απενοχοποιημένοι για να αποκαλύψουν μυστικά της προσωπικής τους ζωής, που ως νεότεροι δεν θα τολμούσαν.

Τότε θα έμοιαζαν και ως ριψοκίνδυνες για την συνέχεια της καριέρας τους αυτές οι εξομολογήσεις. Η Gwyneth Paltrow είναι ανοιχτό «βιβλίο» τα τελευταία χρόνια σε ό,τι αφορά στην ζωή της και αυτή τη φορά θέλησε να μας μιλήσει για δύο μεγάλες και ξακουστές της σχέσεις. Για την εποχή που ήταν ζευγάρι με τον Brad Pitt και εκείνη που ήταν σύντροφός της ο Ben Affleck. Η ηθοποιός μπήκε και σε λεπτομέρειες που αφορούσαν και στην ερωτική ζωή με τους δύο γόηδες.

Ο Brad το πάθος και ο Affleck την τεχνική

Η Gwyneth Paltrow βρέθηκε καλεσμένη της Alex Cooper και στο podcast «Call Her Daddy», αποκάλυψε πολλά για την εποχή των '90s όταν είχε σχέση με τον Brad Pitt και τον Ben Affleck. Πολλές ήδη ζηλεύουμε τη θέση στην οποία βρέθηκε.

https://www.instagram.com/p/CrjuwYKOn5v

Με τον Pitt γνωρίστηκαν το 1995 κατά την διάρκεια των κοινών τους γυρισμάτων στην ταινία «Seven» και περιγράφει τον κεραυνοβόλο έρωτά τους: «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, ήταν τρελό. Όταν χωρίσαμε ήταν πάρα πολύ επώδυνο, αλλά ήταν τότε ήταν το πιο σωστό πράγμα που κάναμε». Η ηθοποιός παραδέχτηκε πως σε εκείνη την ηλικία δεν γνώριζε αρκετά καλά τον ίδιο της τον εαυτό και η σχέση οδηγήθηκε σε χωρισμό δύο χρόνια μετά.

Λίγο αργότερα στην ταινία που καθόρισε και την καριέρα της («Shakespeare in Love») γνώρισε και έκανε σχέση με τον Ben Affleck. Εκείνη την εποχή, οι σχέσεις της Paltrow όπως καταλαβαίνεις ήταν διαρκώς στα πρωτοσέλιδα.

Κάποια στιγμή της τέθηκε το ερώτημα από τον Cooper για το ποιος υπήρξε καλύτερος εραστής από τους δύο. Και η απάντηση της Paltrow ήταν ξεκάθαρη και για εκείνη, δίκαιη: «Είναι πολύ δύσκολο να το απαντήσω. Με τον Brad ήταν αυτή η χημεία του μεγάλου έρωτα εκείνη ακριβώς τη στιγμή. Ο Ben σε τεχνικό επίπεδο ήταν άψογος».

Από τη συνέχεια της κουβέντας της όμως φάνηκε πως η προτίμηση στον Pitt σε γενικό επίπεδο είναι δεδομένη και μάλλον θα προτιμούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω και να έδινε μία δεύτερη ευκαιρία στον έρωτά τους. Γιατί όπως είπε: «Είναι απίστευτος τύπος. Είναι υπέροχος. Τον συμπαθώ πάρα πολύ».