Η Amber Heard «εξαφανίστηκε» από το Twitter και όλες οι υποψίες στράφηκαν στον Elon Musk

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Amber Heard «εξαφανίστηκε» από το Twitter και όλες οι υποψίες στράφηκαν στον Elon Musk

Οι χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας έσπευσαν να συνδέσουν την διαδικτυακή απουσία της ηθοποιού στη σχέση της με τον ισχυρό άντρα της Tesla και ιδιοκτήτη του Twitter.

Ερωτηματικά έχει προκαλέσει τα τελευταία 24ωρα η ξαφνική εξαφάνιση της Amber Heard από το Twitter, λίγο μετά την εξαγορά της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης από τον Elon Musk. Η ηθοποιός και ο ισχυρός άντρας των Tesla και SpaceX διατηρούσαν δεσμό το 2017 ο οποίος έληξε άδοξα.

Heard και Musk εθεάθησαν για πρώτη φορά μαζί σε μια κοινή τους έξοδο στο Λονδίνο. Λίγο αργότερα η ηθοποιός επιβεβαίωσε τη σχέση τους, ανεβάζοντας μια φωτογραφία τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της DailyMail, ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας ήταν εκείνος που έδωσε τέλος στη σχέση, αφήνοντας την Heard «συντετριμμένη».

«Τέλειωσαν όλα ανάμεσα στην Amber και τον Elon κι εκείνη είναι συντετριμμένη. Ήταν δική του απόφαση. Έδωσε τέλος στη σχέση πριν από μια εβδομάδα. Ο Elon επέστρεψε στο LA, ενώ εκείνη προσπαθεί να συνέλθει στην Αυστραλία», ανέφεραν τότε τα δημοσιεύματα.

https://www.instagram.com/p/BTP1xBzFke5

H Amber Heard «εξαφανίστηκε» από το Twitter

Πολλοί χρήστες του Twitter έσπευσαν να σχολιάσουν τη διαδικτυακή απουσία της Heard τονίζοντας πως ενδέχεται να σχετίζεται με την σχέση που είχε στο παρελθόν με τον ιδιοκτήτη, Εlon Musk.

Θαυμαστές της ηθοποιού υποστηρίζουν ότι ίσως απενεργοποίησε τον λογαριασμό της στην προσπάθεια να αποστασιοποιηθεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την πολύκροτη δίκη με τον πρώην σύζυγό της, Johnny Depp.

https://www.instagram.com/p/BXcsRGcFgny

Μέχρι στιγμής κανείς δεν γνωρίζει αν ο λογαριασμός της ηθοποιού διαγράφηκε από την ίδια ή αν ο Elon Musk αποφάσισε να την εκτοπίσει από την πλατφόρμα του με συνοπτικές διαδικασίες. Το μόνο σίγουρο είναι πως η διαγραφή του λογαριασμού της ηθοποιού συνέπεσε χρονικά με την εξαγορά της πλατφόρμας από τον μεγιστάνα και πιθανότατα δεν αποτελεί σύμπτωση.

Η Amber Heard πούλησε το σπίτι της στην έρημο αλλά πάλι δεν έχει χρήματα να πληρώσει τον Johnny Depp

Το πρώτο post της Amber Heard μετά την ετυμηγορία της πολύκροτης δίκης

Έξι ολόκληρες εβδομάδες, αμέτρητες καταθέσεις και εξετάσεις στοιχείων χρειάστηκαν για να πειστούν οι ένορκοι και να καταλήξουν ομόφωνα στην απόφαση της δίκης Depp-Heard. Το δικαστήριο δικαίωσε τον Johnny Depp, με την τελική ετυμηγορία να ανακοινώνεται την Τετάρτη 1 Ιουνίου.

Ο Johnny Depp απέδειξε περίτρανα ότι η πρώην σύζυγός του τον δυσφήμησε επί σκοπού στο κείμενο που έγραψε το 2018 η Washington Post και ανέφερε πως η Heard ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

«Η απογοήτευση που νιώθω σήμερα δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια. Έχει ραγίσει η καρδιά μου που ένα βουνό αποδείξεων δεν ήταν αρκετό για να να σταθεί απέναντι στην δυσανάλογη δύναμη, επιρροή και ισχύ του πρώην σύζυγου μου. Είμαι ακόμα πιο απογοητευμένη με το τι σημαίνει αυτή η απόφαση για τις άλλες γυναίκες. Είναι ένα βήμα πίσω. Είναι γύρισμα του ρολογιού σε μία εποχή που μία γυναίκα που μιλούσε ανοιχτά θα μπορούσε να διαπομπευτεί και να εξευτελιστεί δημόσια», έγραψε η Amber Heard.

Πηγή κεντρικής: apimages.com