Τα νέα πλάνα από τα γυρίσματα του Maestro in Blue αποκάλυψαν μία μεγάλη επιστροφή

Κατερίνα Μπούσιου
Τα νέα πλάνα από τα γυρίσματα του Maestro in Blue αποκάλυψαν μία μεγάλη επιστροφή

Παρά τη βροχή οι ηθοποιοί του Maestro in Blue με τις οδηγίες του Χριστόφορου Παπακαλιάτη συνεχίζουν τα εντατικά γυρίσματα στους Παξούς. 

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρίσκεται από το Πάσχα στο κέντρο του τηλεοπτικού του κόσμου στο νησί του στους Παξούς, για τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου του Maestro.

Οι περισσότεροι από τους ηθοποιούς βρίσκονται επίσης στο νησί και παρά τη βροχή των τελευταίων ωρών, τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά. Τα πρώτα backstage πλάνα αποκάλυψαν και μία επιστροφή ηθοποιού από τα παλιά που μας προκάλεσε εντύπωση.

https://www.instagram.com/p/Cr1H4oEoRbz

Η επιστροφή του Γιάννη Τσορτέκη

Κανείς δεν γνωρίζει πολλές λεπτομέρειες ακόμη την εξέλιξη που θα έχει ο Maestro in Blue στον δεύτερο κύκλο του και αυτό γιατί ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό (όπως πάντα) το σενάριό του.

Θα έχουμε ωστόσο αλλαγές στην ιδιοσυγκρασία των τηλεοπτικών μας ηρώων καθώς μετά τη δολοφονία του Χαράλαμπου, τίποτε δεν θα είναι το ίδιο. Ο Ορέστης Χαλκιάς θα «σηκώσει» το βάρος του φόνου που έχει κάνει ως Αντώνης, ο οποίος αρχικά θα παραμείνει ως επτασφράγιστο μυστικό. Η Κλέλια Ανδριολάτου που υποδύεται την αδελφή του στη σειρά όπως βλέπουμε και από τα πλάνα θα σταθεί στο πλευρό του.

Ο Παπακαλιάτης σε couple therapy με την Γουλιώτη και αυτό είναι το πρώτο spoiler του Maestro

https://www.instagram.com/p/CriTBmJIugm

Η ίδια θα είναι πια μετά τον χωρισμό της πιο ώριμη και έτοιμη να αντιμετωπίσει τη νέα πραγματικότητα, όπως δήλωσε η ηθοποιός στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο που βρέθηκε στους Παξούς για τα γυρίσματα. Σε αυτό το ρεπορτάζ είδαμε και κάποιες σκηνές που «μαρτύρησαν» την εμπλοκή της αστυνομίας που έχει ξεκινήσει τις έρευνες.

Το σίγουρο είναι πως θα έχουμε στην αρχή ένα new entry, για τον ρόλο του αστυνομικού που θα ερευνήσει την υπόθεση όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος ο δημιουργός, Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Χωρίς όμως ακόμη να γνωρίζουμε το όνομα του ηθοποιού που θα τον υποδυθεί. Είμαστε ακόμη σε αναμονή για την έκπληξη.

Είδαμε ωστόσο σε κάποιες φωτογραφίες που έχουν τραβήξει οι κάτοικοι του νησιού και μία επιστροφή από το παρελθόν που μας προξένησε μεγάλη περιέργεια.

Εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στους Παξούς και ο Γιάννης Τσορτέκης που υποδύθηκε τον δολοφονημένο Χαράλαμπο. Λέτε να έχουμε κάποια ανατροπή στον ρόλο του;

https://www.instagram.com/p/CrbgnzfsZ4c

Κάτι τέτοιο όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες θεωρείται απίθανο, για αυτό και προφανώς θα τον δούμε σε κάποιες flashback στιγμές, χρήσιμες για την εξέλιξη του σεναρίου.

Η διαφοροποίηση που θα υπάρξει στα νέα επεισόδια όπως είχε πει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, θα είναι και στην αφήγηση. Αν θυμάσαι, στον προηγούμενο κύκλο το κάθε επεισόδιο ήταν αφιερωμένο σε έναν ήρωα και εκείνος ακουγόταν και ως voice over να μας δίνει λεπτομέρειες και να μοιράζεται τις σκέψεις του. Στον επόμενο κύκλο οι ήρωες θα μιλούν για τους άλλους ήρωες και τη σχέση μαζί τους.

Παράλληλα με τους Παξούς έχουν ήδη γίνει γυρίσματα στην Κέρκυρα και στην Αθήνα, όπου και θα συνεχίσει ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας μας. Για να δούμε πώς θα αλλάξει ολοκληρωτικά η ζωή όλων.