Ο Παπακαλιάτης σε couple therapy με την Γουλιώτη και αυτό είναι το πρώτο spoiler του Maestro

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Παπακαλιάτης σε couple therapy με την Γουλιώτη και αυτό είναι το πρώτο spoiler του Maestro

Η πρώτη εβδομάδα γυρισμάτων του Maestro ή Maestro in Blue όπως τιτλοφορείται η σειρά στο Netflix, αποκάλυψε και την αρχή του δεύτερου κύκλου. Την περίοδο προσαρμογής για κάποιους και των μεγάλων αλλαγών για άλλους. 

Μόνο τυχερός και ευλογημένος για όσα του συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα αισθάνεται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με την διεθνή και σημαντική επιτυχία του Maestro.

Για αυτό και τα πρώτα γυρίσματα του Maestro 2 ή του Maestro in Blue για να χρησιμοποιήσουμε τον διεθνή του τίτλο στο Netflix, έγιναν με χαρά και αυτό αποτυπώνεται και στα στιγμιότυπα που μοιράστηκε ο ίδιος μαζί μας. Σε αυτά όμως φαίνεται ξεκάθαρα και το πρώτο μικρό spoiler για τη συνέχεια. Ο Παπακαλιάτης που πάντα είναι φειδωλός σε αποκαλύψεις, αυτή τη φορά έκανε μία μικρή εξαίρεση.

«Είμαι πολύ τυχερός τελικά»

Αμέσως μετά την επιστροφή του από την Αμερική και την διαφημιστική προώθηση του Maestro, λόγω της προβολής στο Netflix, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μπήκε αμέσως στο mood του νέου κύκλου, αρχικά με την πρώτη συνάντηση όλων των μελών της παραγωγής και σε δεύτερο στάδιο με την ανάγνωση των πρώτων επεισοδίων.

https://www.instagram.com/p/CqgVaOJAweZ

Ήδη έχουν γυριστεί σκηνές, αρχικά με την Μαρία Καβογιάννη και την Χάρις Αλεξίου , το αχτύπητο δίδυμο της σειράς.

https://www.instagram.com/p/CqgNqSXo2zn

Σε δεύτερο επίπεδο έγιναν τα γυρίσματα με εκείνον ως πρωταγωνιστή και την εγκυμονούσα τηλεοπτική του σύζυγο Αλεξάνδρα, δηλαδή την Στεφανία Γουλιώτη . Η ηθοποιός είχε ξεκινήσει ειδική τεχνική προετοιμασία, εδώ και μερικές εβδομάδες, για να είναι αληθοφανής η εγκυμοσύνη της.

https://www.instagram.com/p/Cp0PWpIoiel

Στις πρώτες φωτογραφίες που ο Χριστόφορος δημοσίευσε, φαίνεται μία νέα ηθοποιός και στοιχισμένες δύο πολυθρόνες απέναντί της.

Οι φανς του δημιουργού του Maestro που έχουν εξοικοιωθεί να μελετούν τις λεπτομέρειες, κατάλαβαν αμέσως το spoiler. Η σκηνή θυμίζει συνεδρία ζευγαριού σε σύμβουλο γάμου.

papakaliatis.JPG

Αυτό σημαίνει ότι στα πρώτα επεισόδια με την επιστροφή του Ορέστη και της Αλεξάνδρας στην Αθήνα, θα γίνει μία προσπάθεια για να σώσουν τον γάμο τους, λίγο πριν τον ερχομό του παιδιού τους. Δεν ξέρουμε αν πετύχει αυτό, γιατί θα έχουμε έλευση στην Αθήνα και της Κλέλιας Ανδριολάτου.

https://www.instagram.com/p/Cqkmt4ysu8V

Ο Παπακαλιάτης μας έδωσε και ένα νέο στοιχείο σε δεύτερη ανάρτησή του λέγοντας πως σε λίγες μέρες ξεκινούν τα γυρίσματα στους Παξούς.

Και δηλώνει - αυτονόητα - πολύ τυχερός, όχι μόνο για τους ηθοποιούς του, αλλά και για τα μέλη της παραγωγής του: «Γύρισμα Σαββάτου! Τελείωσε η πρώτη εβδομάδα μας. Δεν είναι μόνο ότι πήγε καλά, είναι που υπάρχει αυτή η τρομερή ομάδα ανθρώπων πίσω από τις κάμερες. Είμαι πολύ τυχερός τελικά. Θα τα πούμε σε λίγες μέρες πάλι, στο νησί!».

https://www.instagram.com/p/CqyDglLND3p